Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • jagoda20
    30. Lipanj 2025. 07:33

Meni isto mucnine i dalje traju, ne znam do kada vise. 
    Takoder, muci išiljas, doktorica tvrdi da ce biti sve gore. 
    Lose spavam, isprekidan sam, snovi. Pokušavam spavati na lijevom boku, ali ne mogu stalno tako spavati. 
    Ne znam ni ja kako ce do kraja biti ako je sada ovako. 

• mamacita
    30. Lipanj 2025. 07:47

I mene mucnine muce, ako ne popijem tabletu blago receno najeb*la sam🤣🤣 Jucer nisam popila ujutro tabletu pa mi je lijepo i dan poceo i nastavilo se tijekom cijelog dana, ali bas sam se bila ponadala da je proslo, ali nista..
    I mene bas muci san to je za izludit, stalno se budim i sanjam gluposti…
    Jedva sam se sad ujutro ustala jer sam morala doci cuvat necakinju…E da pitanjce vi koje imate djecu jel vi njih znate nosit? Ja ponekad podignem necakinju ali svi mi govore da ne smijem jer je teska mislim ima 1g i 8mj i 15kg…A šta da imam djecu pa tko bi mi ih onda nosio, stvarno ne znam…Izbjegavam, ali nekad mi stvarno zafali da ju nosim🤣

mokiica
    30. Lipanj 2025. 08:01

Makarena

Ja sam upravo maloprije skužila da su mi izašle vene na lijevoj nozi, na bedru i potkoljenici 😩. I mama i baka i prabaka imaju problem s venama, ja sam evo uspješno izbjegla do 30e i jedne trudnoće. Jel zna netko jel ima spasa, jel mogu šta koristiti, uzimati da ne izađu još vise? Isto tako, mama ima artritis, baka osteoporozu, mene su bas dosta bolile sve zdjelične kosti nakon poroda i sad nakon 2 god, a sad kako sam zatrudnila lijevi kuk mi odumire i jedva hodam 😩. Je li znate šta je najbolje uzimati od dodataka prehrani da smanjim bol/ojacam kosti? Nisam ni na pola trudnoće već se raspadam 😅

Nažalost ista stvar i kod mene, baš su nekako “buknule”. U prvoj trudnoći mi se pojavila na desnom bedru, ali u ovoj, nema gdje ih nema. Isto genetika u pitanju, i očekivala sam da će se pojaviti, no nisam mislila da ovako rano 😏
    Kolegica ima sestru dermatovenerologa koja mi je pregledala noge, i nažalost nema tu trenutno puno pomoći. Vrućine i hormoni su napravili svoje. Ja mažem liotonom i navečer pod tušem izmjenjujem toplu/hladnu vodu po nogama zbog cirkulacije. Također, čarape bi trebala nositi pod obavezno, ali ne mogu po ovim vrućinama to navlačiti. 
    S obzirom da će mi ovo vjerovatno biti zadnja trudnoća, definitvno ću nakon poroda razmislit o operaciji. 

Barrrbi
    30. Lipanj 2025. 08:25

mamacita

I mene mucnine muce, ako ne popijem tabletu blago receno najeb*la sam🤣🤣 Jucer nisam popila ujutro tabletu pa mi je lijepo i dan poceo i nastavilo se tijekom cijelog dana, ali bas sam se bila ponadala da je proslo, ali nista..
    I mene bas muci san to je za izludit, stalno se budim i sanjam gluposti…
    Jedva sam se sad ujutro ustala jer sam morala doci cuvat necakinju…E da pitanjce vi koje imate djecu jel vi njih znate nosit? Ja ponekad podignem necakinju ali svi mi govore da ne smijem jer je teska mislim ima 1g i 8mj i 15kg…A šta da imam djecu pa tko bi mi ih onda nosio, stvarno ne znam…Izbjegavam, ali nekad mi stvarno zafali da ju nosim🤣

Da, meni rečeno od postupka samo do 3kg težine nečega ali imam sina od 2 g i živimo na 4 katu bez lifta. Podignem ga tu i tamo u stanu kada treba a kada idemo van nosim ga 4 kata dolje jer još nije 100% siguran na stepenicama ići dolje. Nadam se da to malo što nosim ne bude naštetilo 🫣

Sretno svima s pregledima 🍀

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
    1beta(11dpt)=342
    2beta(13dpt)= 691
    1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
    2UZV-12.6. 8+5=❤️

Blondy
    30. Lipanj 2025. 08:58

Pregledi: 🤰🏻💗
    30.06. - Ivis, anamarija8888, zeka26
    2.7. - Barrrbi
    03.07. - peppao, m_rosie, Ditaa
    04.07. - Faksimila
    14.7. - jagoda20, Mokica
    16.07. - mamacita
    18.7. - Timi95
    21.7. - taratara25
    22.07. - paula210

Termini:
    m_rosie - 3.12. 🩷
    Mokica - 3.12.
    Ditaa - 5.12. 💙
    dea3 - 7.12.
    Tinchy300- 10.12. 🩷
    Josipella2025 - 12.12.
    EllaMS - 13.12 💙
    taratara25 - 13.12. 🩷
    Blondy - 23.12.
    Makarena - 24.12.
    paula210 - 27.12.
    mamacita - 28.12.
    jagoda20 - 31.12.
    peppao - 4.1.
    Paola32 - 9.1. 🩷
    Ivis - 9.1.
    Timi95 - 13.1. 🩷
    Faksimila - 17.1.
    Barrrbi - 17.1.
    riamaro - 27.1.
    Donna9 - 💙

Sretno cure danas, javite se🤞

EllaMS
    30. Lipanj 2025. 09:37

Cure iz Zg, ne znam da li znate za ovo, ali ja nisam pa evo dijelim.

https://www.zagreb.hr/novcana-pomoc-za-opremu-novorodjenog-djeteta/5723?fbclid=IwY2xjawLN_XRleHRuA2FlbQIxMQABHryZJUxtqp9_ua8_MA3BrXPgXANalS0go_wYpskTa1OBUhyw1K07YzTmvuZ3_aem_8wdWGv5s0Tu9X79hDUvfrA

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Timi95
    30. Lipanj 2025. 09:53

jagoda20

Lose spavam, isprekidan sam, snovi. Pokušavam spavati na lijevom boku, ali ne mogu stalno tako spavati.

Isto mi je 😢 jedino mucnine imam samo navecer i gorko u ustima, uzasno.. ne spavam nikako.. bas me to sve muci 😢 i nemam zraka 😮‍💨

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• jagoda20
    30. Lipanj 2025. 10:38

Timi95

jagoda20

Isto mi je 😢 jedino mucnine imam samo navecer i gorko u ustima, uzasno.. ne spavam nikako.. bas me to sve muci 😢 i nemam zraka 😮‍💨

A cijelo ljeto je tek pred nama :( 
    Nisam uspjela popratiti jesi se vratila na posao?
    Ja ću od sutra od doma iduća dva mjeseca, a kasnije idem na komplikacije. 

riamaro
    30. Lipanj 2025. 13:09

Sretno na pregledima danas 😘 
    Blondie prijavljujem svoj uzv 18.7. 

👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
    🧔🏽‍♂️ 30 asthenozoospermia
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
    - 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
    ŠKVORC
    - 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️
    9+2 ♥️

riamarro@hotmail.com

• Paola_32
    30. Lipanj 2025. 14:13

Mene srećom više ne muče mučnine, ali imam velikih problema sa spavanjem. Prije sam se budila u noći pa ne bih mogla zaspati, isto čudni snovi, najčešće noćne more, ali sad od kako su ove vrućine stigle, ne mogu uopće zaspati. Vrtim se po krevetu i budem budna i do 4 ujutro 😔 Već me i glad primi od nemira pa me i to muči i jedva funkcioniram zadnjih nekoliko dana. Srećom ne radim pa mogu malo duže odspavati, ali to je u prosjeku 5 sati dnevno s prekidima. Nadam se da ne može škoditi bebi u razvoju. Imate li kakav savjet kako se uspavati na prirodan način? Vidjela sam na netu se spominje čaj od kamilice, je li nekome to upalilo? 

🙋🏻‍♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
    08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
    14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.