Ivis,javi kako je prosao pregled🤞
Bok curke, evo mene konačno sa odličnim vijestima. Beba je i više nego dobro, rasteže se, cucla prste i bas je živahna. Onaj negativan a-val koji je bio vidljiv na UZV je vjerojatno kontaminacija s nekom od žila sa strane. Danas na UZV sve tip top i uredno. S obzirom na to da sam iz straha napravila i Panoramu, došli su rezultati i low risk je, čekamo jednu borbenu curicu ❤️🫶 💪
Isto muku mučim s položajem spavanja, mislim da cu si kupiti onaj jastuk jer nikako da se namjestim 🙈
Česriram Ivis, sjajne vijesti. Sad opušteno uživaj 😁
Cure, imam pitanje za vas koje ste vec bliže 18 tt.
Gdje osjecate bebu, tj da je smjestena maternica?
Još uvijek dosta nisko ili već više gore??
Ja sam u zadnjih par dana imala osjećaj da se sve skupa dosta podiglo, a danas opet da je baš ful nisko dolje kod zdjelice pa ne znam jel to ok??
31+5 tt rođena beba 💙 J 💙
dea3 mislim da to mozda ovisi gdje se beba smjestila. Meni je dr. rekla da se moja beba smjestila nisko tako da ja i osjetim nesto, ne znam je li to beba, nisko u donjem dijelu trbuha. Ali da, trbuh mi se poceo dizat i u gornjem dijelu ali mislim da je to jer maternica radi svoje tako da se i organi pomalo pomicu. Imas video prikaz u ovom clanku.
https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/beba-u-trbuhu/fascinantno-pogledaj-kako-se-organi-pomicu-u-trudnoci-12552

Imam i ja zatezanje maternice i neke čudne bolove, osjećam tezinu dolje nisko i onda hodam čudno, baš neugodan osjećaj. Brzo prestane, ali kad je tako baš mi traži odmor i mirovanje.
Imam pitanje, kada je vama ginekolog otvorio trudničku knjižicu?
Ja imam pregled iduci tjedan i tada ću biti točno 10 tjedana.

2. 5. '25. ZM
7+4 ❤️
6. 2. '26. 💙
Giovanna32
Ivis,javi kako je prosao pregled🤞
Bok curke, evo mene konačno sa odličnim vijestima. Beba je i više nego dobro, rasteže se, cucla prste i bas je živahna. Onaj negativan a-val koji je bio vidljiv na UZV je vjerojatno kontaminacija s nekom od žila sa strane. Danas na UZV sve tip top i uredno. S obzirom na to da sam iz straha napravila i Panoramu, došli su rezultati i low risk je, čekamo jednu borbenu curicu ❤️🫶 💪
Isto muku mučim s položajem spavanja, mislim da cu si kupiti onaj jastuk jer nikako da se namjestim 🙈
Super vijesti! Cestitam na curici ❤️ nek dalje bude bez stresa 😊.
Giovanna meni je otvorilo trudničku na drugom pregledu koji je bio isto sa točno 10 tjedana 🙂
2023. M 🎀🧸
2025. S 👸🏻🪐
dea3 mislim da to mozda ovisi gdje se beba smjestila. Meni je dr. rekla da se moja beba smjestila nisko tako da ja i osjetim nesto, ne znam je li to beba, nisko u donjem dijelu trbuha. Ali da, trbuh mi se poceo dizat i u gornjem dijelu ali mislim da je to jer maternica radi svoje tako da se i organi pomalo pomicu. Imas video prikaz u ovom clanku.
https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/beba-u-trbuhu/fascinantno-pogledaj-kako-se-organi-pomicu-u-trudnoci-12552
Hvala ti!
Po ovom bi bilo da je sasvim ok!
31+5 tt rođena beba 💙 J 💙
Čestitam Ivis, mi smo baš u dan i obje čekamo curice 💕
Što se tiče trudničke knjižice, meni ju još uvijek nisu otvarali, bila sam već na 4 pregleda ukupno zbog rizične trudnoće, malo u bolnici, malo kod primarne gin i nitko nije spomenuo uopće. Pitat ću sljedeći put.
Odlično! Pratimo se 🤭
Meni nitko nije ni spomenuo trudničku knjižicu 😅

👩🏻35👦🏻34
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
VV obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo -PFC Prag
ICSI- 01/25 2 blastociste, PGT analiza 🧬, ostaje 1❄️
04/25 FET: 1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
ivis11062@gmail.com
Ni ja nemam trudničku, samo nalaze dobivam.

👩🏼 29 🧔🏻♂️ 32
👦🏼 19.10.2018. 💙
👶🏻 26. 11.2025. 💙
Pozdrav svim mamama, trudnicama i onima koje to žele postati
Čitam temu već neko vrijeme i odlučila sam se javiti sa svojim iskustvom.
Nakon malo dužeg iščekivanja, prirodno sam zatrudnjela i u petak smo bili na 3. pregledu. Tad je beba mjerila 12+3, tjedan manje nego po ZM, imala sam kasniju ovulaciju što sam i znala.
Što se tiče simptoma i dalje me drži umor, a i ovo vrijeme mi ne ide u prilog jer mi bude slabo, imala sam tu i tamo mučnine koje su sad sve rjeđe, ali evo nešto što nisam primjetila da ste spominjale je iskustvo pranja zubiju, to mi najgori dio jer pri svakom pranju mi se diže želudac i nerijetko povraćam 🤯
Ostalo je zasad sve kako treba, dr. nam je na pregledu rekao da ne može bolje - pokazao mi je i želudac i mjehur, mozak, kralježnicu, a nuhalni je 1.6mm za što je rekao da je izvrsno 🥰
Svima želim trudnoće bez komplikacija i svako dobro 🤗
Ivis čestitam na curici i urednom nalazu 🥳❤️
Trudnička knjižica više nije u praksi često ali moja ginekologica ju prakticira jer sve zapiše u nju. Platila sam ju 1,50e.
Inače radi sebe printam sve nalaze s e građana i svejedno nosim u fasciklu 🫣🤣
Moja sestra i vj kuma nisu imale trudničku. To je do ginekologa.
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L(2025)
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (6/2023)💙
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET➕
👩🏼 - iz IVF/ICSI (1/2026)🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji