Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivis
    28. Lipanj 2025. 16:27

mamacita

Jel vas i dalje zna boljet u donjem djelu stomaka? Mene kao da stegne, pa prode, nocas me bas uhvatila bol i kao da me dolje sve zaboli…Zna me i kad kihnem stegnit.
    Bas se brinem zbog tog….Iako chat gpt kaze da je normalno🤣 ali zanima me je li koja jos ima tako bolove?

Meni se dogodilo par puta, pogotovo kod kihanja i uplašila sam se, ali kažu da nije ništa i da je to ok.

👩🏻35👦🏻34
    👩🏻 Sve ok
    👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
    Pokušavamo od 2021.
    Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
    PFC Prag
    ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
    Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
    04/25 FET 🤍1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
    ivis11062@gmail.com

• mamacita
    28. Lipanj 2025. 17:51

paula210

mamacita

Jel vas i dalje zna boljet u donjem djelu stomaka? Mene kao da stegne, pa prode, nocas me bas uhvatila bol i kao da me dolje sve zaboli…Zna me i kad kihnem stegnit.
    Bas se brinem zbog tog….Iako chat gpt kaze da je normalno🤣 ali zanima me je li koja jos ima tako bolove?

Ja sam imala vise u orvoj trudnoci nego sada,ali nekako sam pratila i slusala svoje tijelo,gledala bi koliko me stvarno jako zabolilo i da li traje,je li poslije nekih napora i sl,ali svakako normalno je jer ipak se sve siri,tako da mislim da trebas slusati sebe,svoju intuiciju,ali i prati jel stvarno jaka bol neka ili ne…

Ma imam osjecaj bas da je sve okej jer me tako boli od pocetka trudnoce i rekla sam ginekologu on je rekao da je to sve okej..Ali frendica mi rekla kak je nju to prestalo nakon 12-13tj, a mene nikak pa sam se malo zabrinula…
    Izdrzljiva je bas bol, sam me zgrci, stegne i prode, ali da do sad nisam imala tak da me bas dolje tak zaboli pa je to jos jedan upitnik, ali hvala bogu jednom, dvaput  u 3 dana me tak uhvati…Mislim da bi me cesce hvatala ta bol i intezivnije da nesto nije okej..

• Tinchy300
    28. Lipanj 2025. 18:21

dea3

Sad sam i ja isla pogledati, u prijedlogu piše da bi stupio na snagu 1.8. radi lakšeg obračuna…
    Znači te uvecane naknade stižu tek cca 17.9. na račun…

FRIDA - žao mi je, drži se i sretno dalje!

Ma samo neka stignu. Barem necu cijelo vrijeme biti na 565 Eur. To bi mi fakat bilo koma. 

Barrrbi
    28. Lipanj 2025. 18:30

mamacita

Normalno je. Bol koju ne prati krvarenje nije zabrinjavajuća. Svakakvih bolova bude  kroz cijelu trudnoću.
    U preponama ligamenti, oko pupka, u crijevima, prsima, nogama. 
    Mene zna boliti kod većeg napora, puno hodanja, presavijanja u struku pa mirujem ako pretjeram. U prvoj trudnoći stalno bili neki minimalni bolovi i kasnije BH od 22 tj tako da sam bila navikla. 

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
    1beta(11dpt)=342
    2beta(13dpt)= 691
    1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
    2UZV-12.6. 8+5=❤️

Timi95
    28. Lipanj 2025. 20:05

Da, javim- stize nam curicaa 😍

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• paula210
    28. Lipanj 2025. 20:05

mamacita

paula210

mamacita

Ja sam imala vise u orvoj trudnoci nego sada,ali nekako sam pratila i slusala svoje tijelo,gledala bi koliko me stvarno jako zabolilo i da li traje,je li poslije nekih napora i sl,ali svakako normalno je jer ipak se sve siri,tako da mislim da trebas slusati sebe,svoju intuiciju,ali i prati jel stvarno jaka bol neka ili ne…

Ma imam osjecaj bas da je sve okej jer me tako boli od pocetka trudnoce i rekla sam ginekologu on je rekao da je to sve okej..Ali frendica mi rekla kak je nju to prestalo nakon 12-13tj, a mene nikak pa sam se malo zabrinula…
    Izdrzljiva je bas bol, sam me zgrci, stegne i prode, ali da do sad nisam imala tak da me bas dolje tak zaboli pa je to jos jedan upitnik, ali hvala bogu jednom, dvaput u 3 dana me tak uhvati…Mislim da bi me cesce hvatala ta bol i intezivnije da nesto nije okej..

Ja sam jos u prvoj trudnoci odlucila da se necu poistovjecivati i usporedivati s drugim trudicama jer sam onda konstantno bila u strahu i stresu(nekome je mozda lakse obrnuto,meni def nije bilo)i nekako sam si stavila u glavu da je kod iste zene svaka trudnoca zasebna i drugacija a kamoli ne kod dvije razlicte zene,super je biti tu i dati si savjet ili svoje iskustvo i ja ga prva trazim ali ne usporedujem jer pogotovo tako ako nekog orestane prije bolit a mene nije odmah zabrinutost,stres,umjesto da uzivam…pa sam tako odlucila i otpocetka ovu trudnocu ne usporedivati sa svojom prvom nego slusati svoje tijelo,a ako me nesto bas tako zabrine da mislim da nije okej isla bi kod gin ili zvala za savjet

• eni233
    28. Lipanj 2025. 21:05

Pozz žene moje , evo mene malo kod vas da vas sve pozdravim 😍 mi još čekamo prvi ultrazvuk  , ali nadam se najboljem .. neke cure su mi poznate s teme lovci , a neke neznam , ali budem pohvatala polako 🥰❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    1. Beta -570.1
    2..Beta -2244.0
    9.7. Prvi ultrazvuk

• paula210
    28. Lipanj 2025. 21:24

Timi95

Da, javim- stize nam curicaa 😍

Aa jos jedna curicaaa superr cestitamm🩷

• mamacita
    28. Lipanj 2025. 22:29

paula210

mamacita

paula210

mamacita

Izdrzljiva je bas bol, sam me zgrci, stegne i prode, ali da do sad nisam imala tak da me bas dolje tak zaboli pa je to jos jedan upitnik, ali hvala bogu jednom, dvaput u 3 dana me tak uhvati…Mislim da bi me cesce hvatala ta bol i intezivnije da nesto nije okej..

Ja sam jos u prvoj trudnoci odlucila da se necu poistovjecivati i usporedivati s drugim trudicama jer sam onda konstantno bila u strahu i stresu(nekome je mozda lakse obrnuto,meni def nije bilo)i nekako sam si stavila u glavu da je kod iste zene svaka trudnoca zasebna i drugacija a kamoli ne kod dvije razlicte zene,super je biti tu i dati si savjet ili svoje iskustvo i ja ga prva trazim ali ne usporedujem jer pogotovo tako ako nekog orestane prije bolit a mene nije odmah zabrinutost,stres,umjesto da uzivam…pa sam tako odlucila i otpocetka ovu trudnocu ne usporedivati sa svojom prvom nego slusati svoje tijelo,a ako me nesto bas tako zabrine da mislim da nije okej isla bi kod gin ili zvala za savjet

Istina, to si dobro napisala…
    Ma prva mi je trudnoca ni ne znam gdje udaram🤣 i onda toliko citam, gledam druga iskustva pa se i zabrinem jer kod mene nije tako i eto… Ali ne budem vise jer zamaram samu sebe za bezveze…

Makarena
    28. Lipanj 2025. 22:52

mamacita

Evo mene bas danas ponovno boli trbuh i leđa ko kad ću dobiti M. Ne sjećam se da mi je tako bilo u 1. trudnoći u ovim tjednima. Ali mislim da osim šta se širi maternica da i ova vrućina utječe na to, šire se i krvne žile i sve pa vjerojatno boli. 

Josipella mene prije cca 2 tjedna prvo bolilo iznad pupka kao da mi netko rasteže sve trbušne misice, bas me peklo i onda me kasnije tijekom dana počelo probadati ispod pupka s desne bočne strane trbuha. Bol je bila kao da me svakih par sekunda netko nožem probode iznutra, isto se nisam mogla uspraviti od bolova i bila na rubu suza, prilegla sam sat vremena i prošlo je kao da ništa nije bilo i nije se vise ponavljalo.

U prvoj trudnoći me bolilo točno par milimetara iznad pupka, trajalo je danima i nisam se mogla uspraviti od bolova, šetala sam pogrbljeno. Ginekolog me pregledao, upotrijebio je neki naziv kojeg se ja ne sjećam, uglavnom tu je neki kao prsten koji se širio i mene bas jako jako bolio, ali rekao je da je sve to normalno i da mažem voltaren ako je bol neizdržljiva. Prošlo je za par dana. Tako da očito su svakakve boli moguće i normalne u trudnoći. Naravno, ako nešto traje, ne prolazi, prepadne vas ili intuicija govori da nešto ne valja bolje otići pregledati da budete mirne.

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.