ja sam taj donji dio u prvoj dobila tek oko 15 ttJa sam valjda tako građena da se sve ranije vidi. Koliko god je slatko na početku, sve od nekih 25-27 tjedana na dalje sam bila jednostavno ogromna i sve je užasno teško s tim trbuhom. Radije bih imala trbuh koji se jedva vidi do 20 tjedana, nego da sa 20tt izgledam kao da sam u 35. 😅😂😂😂
Meni je sad u drugoj trudnoći malo veći trbuh nego u prvoj 😁 ne stanem vise u hlače ni jedne..
i već mi se lijepo vidi trbuh bogami
Evo mene s pregleda. Sve je ok, bebica se micala i baš je slatka 🥰 po mjerama je veća za tjedan dana, ali kaže da neće još pomicati datum nego će procijeniti na slijedećem pregledu opet.
Dobila terapiju za ureaplazmu i moram ponovo vaditi krv zbog povišenih jetrenih. Ako budu povišene opet, šalje me gastroenterologu
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
ja sam taj donji dio u prvoj dobila tek oko 15 ttJa sam valjda tako građena da se sve ranije vidi. Koliko god je slatko na početku, sve od nekih 25-27 tjedana na dalje sam bila jednostavno ogromna i sve je užasno teško s tim trbuhom. Radije bih imala trbuh koji se jedva vidi do 20 tjedana, nego da sa 20tt izgledam kao da sam u 35. 😅😂😂😂Meni je sad u drugoj trudnoći malo veći trbuh nego u prvoj 😁 ne stanem vise u hlače ni jedne..
i već mi se lijepo vidi trbuh bogami
Ooo da, znam. I meni se baš dobro vidi. Više se ni ne trudim sakrivati previše, a i sve trenirke koje sam do sada nosila me baš neugodno stežu. Traperice kad nosim, već odavno su trudnicke, a sad dolazi vrijeme haljina pa ću samo to nositi 😊 to mi je najudobnije
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
ja sam taj donji dio u prvoj dobila tek oko 15 ttJa sam valjda tako građena da se sve ranije vidi. Koliko god je slatko na početku, sve od nekih 25-27 tjedana na dalje sam bila jednostavno ogromna i sve je užasno teško s tim trbuhom. Radije bih imala trbuh koji se jedva vidi do 20 tjedana, nego da sa 20tt izgledam kao da sam u 35. 😅😂😂😂
hahaha,joooj,ja sam u zadnjem tromjesecju izgledala ko kit,kak sam hodala ja pojma nemam 🤣Trenirku mogu obuc jos uvijek al traperice su no go 🤣 a tek 7tt dobro ostalo meni malo od prve trudnoce viska...
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
ja sam taj donji dio u prvoj dobila tek oko 15 ttJa sam valjda tako građena da se sve ranije vidi. Koliko god je slatko na početku, sve od nekih 25-27 tjedana na dalje sam bila jednostavno ogromna i sve je užasno teško s tim trbuhom. Radije bih imala trbuh koji se jedva vidi do 20 tjedana, nego da sa 20tt izgledam kao da sam u 35. 😅😂😂😂hahaha,joooj,ja sam u zadnjem tromjesecju izgledala ko kit,kak sam hodala ja pojma nemam 🤣Trenirku mogu obuc jos uvijek al traperice su no go 🤣 a tek 7tt dobro ostalo meni malo od prve trudnoce viska…
E tako je i meni bilo sa 7 tjedana. Prekjučer sam pocela osjetiti da me trenirke stežu. Isto imam malo viška od prošle trudnoće, pogotovo u trbuhu. I onda pozitivan test i puf - izgledam dva mjeseca trudnije nego što jesam 🙈
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
ja sam taj donji dio u prvoj dobila tek oko 15 ttJa sam valjda tako građena da se sve ranije vidi. Koliko god je slatko na početku, sve od nekih 25-27 tjedana na dalje sam bila jednostavno ogromna i sve je užasno teško s tim trbuhom. Radije bih imala trbuh koji se jedva vidi do 20 tjedana, nego da sa 20tt izgledam kao da sam u 35. 😅😂😂😂hahaha,joooj,ja sam u zadnjem tromjesecju izgledala ko kit,kak sam hodala ja pojma nemam 🤣Trenirku mogu obuc jos uvijek al traperice su no go 🤣 a tek 7tt dobro ostalo meni malo od prve trudnoce viska…E tako je i meni bilo sa 7 tjedana. Prekjučer sam pocela osjetiti da me trenirke stežu. Isto imam malo viška od prošle trudnoće, pogotovo u trbuhu. I onda pozitivan test i puf - izgledam dva mjeseca trudnije nego što jesam 🙈
o trbuhu i ja pricam 🤣 uzas,glavno pitanje glasi kad mucnine prestaju jer mi je muka od mucnina vise
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
ja sam taj donji dio u prvoj dobila tek oko 15 ttJa sam valjda tako građena da se sve ranije vidi. Koliko god je slatko na početku, sve od nekih 25-27 tjedana na dalje sam bila jednostavno ogromna i sve je užasno teško s tim trbuhom. Radije bih imala trbuh koji se jedva vidi do 20 tjedana, nego da sa 20tt izgledam kao da sam u 35. 😅😂😂😂hahaha,joooj,ja sam u zadnjem tromjesecju izgledala ko kit,kak sam hodala ja pojma nemam 🤣Trenirku mogu obuc jos uvijek al traperice su no go 🤣 a tek 7tt dobro ostalo meni malo od prve trudnoce viska…E tako je i meni bilo sa 7 tjedana. Prekjučer sam pocela osjetiti da me trenirke stežu. Isto imam malo viška od prošle trudnoće, pogotovo u trbuhu. I onda pozitivan test i puf - izgledam dva mjeseca trudnije nego što jesam 🙈o trbuhu i ja pricam 🤣 uzas,glavno pitanje glasi kad mucnine prestaju jer mi je muka od mucnina vise
Ja sam pomislila da su meni prestale, pa opet dođu. Samo ja nisam povracala i uspijem ih riješiti sa bombonima od đumbira. Baš mi bude žao kad čujem da neke žene stalno povraćaju, to je užas 😞
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
ja sam taj donji dio u prvoj dobila tek oko 15 ttJa sam valjda tako građena da se sve ranije vidi. Koliko god je slatko na početku, sve od nekih 25-27 tjedana na dalje sam bila jednostavno ogromna i sve je užasno teško s tim trbuhom. Radije bih imala trbuh koji se jedva vidi do 20 tjedana, nego da sa 20tt izgledam kao da sam u 35. 😅😂😂😂hahaha,joooj,ja sam u zadnjem tromjesecju izgledala ko kit,kak sam hodala ja pojma nemam 🤣Trenirku mogu obuc jos uvijek al traperice su no go 🤣 a tek 7tt dobro ostalo meni malo od prve trudnoce viska…E tako je i meni bilo sa 7 tjedana. Prekjučer sam pocela osjetiti da me trenirke stežu. Isto imam malo viška od prošle trudnoće, pogotovo u trbuhu. I onda pozitivan test i puf - izgledam dva mjeseca trudnije nego što jesam 🙈o trbuhu i ja pricam 🤣 uzas,glavno pitanje glasi kad mucnine prestaju jer mi je muka od mucnina viseJa sam pomislila da su meni prestale, pa opet dođu. Samo ja nisam povracala i uspijem ih riješiti sa bombonima od đumbira. Baš mi bude žao kad čujem da neke žene stalno povraćaju, to je užas 😞
ja zadnjih dana znam povracat,ovisi sta pojedem al uglavnom su mucnine prisutne od jutra do sutra,jamnica pomogne mrvicu,a kad ne osjecam mucninu onda sam uzasno gladna naci 🤯
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Evo mene s pregleda. Sve je ok, bebica se micala i baš je slatka 🥰 po mjerama je veća za tjedan dana, ali kaže da neće još pomicati datum nego će procijeniti na slijedećem pregledu opet.
Dobila terapiju za ureaplazmu i moram ponovo vaditi krv zbog povišenih jetrenih. Ako budu povišene opet, šalje me gastroenterologu
Superrr, cestitam 😍🥰
ja sam taj donji dio u prvoj dobila tek oko 15 ttJa sam valjda tako građena da se sve ranije vidi. Koliko god je slatko na početku, sve od nekih 25-27 tjedana na dalje sam bila jednostavno ogromna i sve je užasno teško s tim trbuhom. Radije bih imala trbuh koji se jedva vidi do 20 tjedana, nego da sa 20tt izgledam kao da sam u 35. 😅😂😂😂hahaha,joooj,ja sam u zadnjem tromjesecju izgledala ko kit,kak sam hodala ja pojma nemam 🤣Trenirku mogu obuc jos uvijek al traperice su no go 🤣 a tek 7tt dobro ostalo meni malo od prve trudnoce viska…E tako je i meni bilo sa 7 tjedana. Prekjučer sam pocela osjetiti da me trenirke stežu. Isto imam malo viška od prošle trudnoće, pogotovo u trbuhu. I onda pozitivan test i puf - izgledam dva mjeseca trudnije nego što jesam 🙈o trbuhu i ja pricam 🤣 uzas,glavno pitanje glasi kad mucnine prestaju jer mi je muka od mucnina viseJa sam pomislila da su meni prestale, pa opet dođu. Samo ja nisam povracala i uspijem ih riješiti sa bombonima od đumbira. Baš mi bude žao kad čujem da neke žene stalno povraćaju, to je užas 😞ja zadnjih dana znam povracat,ovisi sta pojedem al uglavnom su mucnine prisutne od jutra do sutra,jamnica pomogne mrvicu,a kad ne osjecam mucninu onda sam uzasno gladna naci 🤯
Ja nisam ni jednom povraćala ali zato nije prošao jedan dan da mi nije muka 0-24, uzas
Sortiraj odgovore
Najstariji