meni je puno muka al ne povracam. samo jedem pijem nesto hladno neznam vise sta cu nemogu da pijem nista niti vodu niti kolu niti gusti niti kiselu vodu ama bas nista od svega mije muka imam neki cudan ukus katastrofa a jedemi se sve i svasta grufi su mi otekle sta bi mogla da pijem da mi ne bude muka
Kazu da caj od dumbira pomaze, cak je to i meni ginekolog preporucio no nisam imala potrebe jos za time
meni je puno muka al ne povracam. samo jedem pijem nesto hladno neznam vise sta cu nemogu da pijem nista niti vodu niti kolu niti gusti niti kiselu vodu ama bas nista od svega mije muka imam neki cudan ukus katastrofa a jedemi se sve i svasta grufi su mi otekle sta bi mogla da pijem da mi ne bude muka
Meni pomažu tvrdi bomboni s đumbirom
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
Mentol bomboni bi meni pomogli. Oni gumeni mekani
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
mene jamnica spasava
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Cure ima još jedan kao trik za pomoć s mučninama koji je meni pomogao, našla na instagramu.. Jedem pomalo i često, nikad do skroz “sitog” stanja. Rižini krekeri za snackanje između doručka i ručka, kisele jabuke..i ono totalno stereotipno al ukiseljeni krastavci, paprika, turšija, piknem iz teglice.. a pred spavanje popijem času vode sa žličicom sode bikarbone i iako zvuci grozno, izbacim s podrigivanjem plinove na taj način, puuno mi olakša želudac..
28 pcos
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
pozdrav drage borilice. priključujem vam se :)
et bio 04.05., 2 blastociste, jedna visoke kvalitete, druga srednje. 06.05. sam imala menstrualne grčeve cijeli dan, nije bas bas jaka bol kao inače moji bolni ciklusi, ali je bilo malo jace. 08.05. mi se zacepio nos i kihanje, bez temperature, danas je noc i grlo bolje. imala sam opet menstrualne grčeve 7dnt. u međuvremenu su me križa boljela do 5dnt.
radila sam test jutros 8dnt i bio je minus :(
da li je neko imao slična iskustva, a da je beta bila pozitivna ( 15.05. mi je zakazana). danas imam temp 37,00.
utjesite me, prvi mi je ivf, sve mi je novo.
14.05.2024. EF 2 blastociste (1 high quality, 2 medium quality)
beta 15.05.2024.
et bio 04.05., 2 blastociste, jedna visoke kvalitete, druga srednje. 06.05. sam imala menstrualne grčeve cijeli dan, nije bas bas jaka bol kao inače moji bolni ciklusi, ali je bilo malo jace. 08.05. mi se zacepio nos i kihanje, bez temperature, danas je noc i grlo bolje. imala sam opet menstrualne grčeve 7dnt. u međuvremenu su me križa boljela do 5dnt.
da li je neko imao slična iskustva, a da je beta bila pozitivna ( 15.05. mi je zakazana). danas imam temp 37,00.
Pozdrav, nemam sličnog iskustva, ali postoji grupa ovdje na forumu u kojoj ima žena iskusnijih na ovu temu, “lov na ovulacije” se zove grupa i prije neg sam ostala trudna svašta sam od njih naučila. Držim fige da beta bude pozitivna i da brzo ugledate svoj plusić❤️ uvijek ima nade do pregleda a onda ćete znati sigurno🤞🏻🍀
28 pcos
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
ja sam taj donji dio u prvoj dobila tek oko 15 tt
Ja sam valjda tako građena da se sve ranije vidi. Koliko god je slatko na početku, sve od nekih 25-27 tjedana na dalje sam bila jednostavno ogromna i sve je užasno teško s tim trbuhom. Radije bih imala trbuh koji se jedva vidi do 20 tjedana, nego da sa 20tt izgledam kao da sam u 35. 😅😂😂😂
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
Franka kako je s krvarenjem? Nadam se da je stalo. Jesi išla na pregled?
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
Mislim da je još rano za pozitivan test. Drži se, samo polako.
Jesi u međuvremenu radila još koji test?
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
Sortiraj odgovore
Najstariji