Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teab1
    11. Svibanj 2024. 20:13

tweetyca

Teab1

franka007

Ma da, i mi smo prestali kad je to bilo prvi put ali doktorica je rekla da je sve ok i da je to ajmo rec normalno…sad se def nećemo zezati, pratit ću situaciju, nadam se da će stati, hvala ti
    svako krvarenje u trudnoci osim na samom pocetku se ne smatra normalnim
    A zbilja zavisi kojeg ginekologa pitas. Frendica je prva 3mj u trudnoci svako malo imala krvarenje a nije imala odnose niti ikakav hematom. Rodila zdravo dijete i ginekolog joj nije pravio nikakav bauk oko toga niti je dobila progesteron

a eto neznam,moj ginic je mozda pre oprezan al si mislim neka je,imala sam i biokemijsku i eto sad hematom nek on bude oprezan a i ja zajedno s njim bar do drugog tromjesecja onda ce bit lakse

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• franka007
    11. Svibanj 2024. 20:21

Bas sam se istresirala 😔 sad sam išla na wc i skoro pa ništa vise nema, samo malo onako sa iscjedkom pomiješano roskasto…ne boli me ništa, to bi trebao biti dobar znak…

• Teab1
    11. Svibanj 2024. 20:30

franka007

Bas sam se istresirala 😔 sad sam išla na wc i skoro pa ništa vise nema, samo malo onako sa iscjedkom pomiješano roskasto…ne boli me ništa, to bi trebao biti dobar znak…

je ako te ne boli to je dobar znak 🙂,drzi se nadam se da ce uskoro skroz stat

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• freyaa
    11. Svibanj 2024. 20:52

Evo i ja se javljam sa sličnim problemom, danas sam bila malo vani na plaži, suncanje i rucak, ali nisam ni hodala puno nista nista i dodjem kuci vidim na gacicama malo kao bez bijeli iscjedak, do sad je bio samo bijeli.. odmah sam uzela utrogestana I legla, I nije vise bilo. Doktoru sam slala poruku, rekao je samo relax, uzmite po potrebi i apaurin. Toliko me strah, kao luda stalno gledam papir kad idem u toalet I danas se malo opustim I eto ga. 

šareni_oblak
    11. Svibanj 2024. 20:56

franka007

Joooj mogu misliti. Mislim da je dobar znak što te ne boli. Hoćeš svejedno probati otići na pregled?

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸
    OTP: 14.12.2024.

• Teab1
    11. Svibanj 2024. 21:03

ja od kad sam saznala za hematom odmaram sto vise mogu,mali mi bas i neda al igramo se mirne igre pa ajde,doktor nije spomenuo nikakva mirovanja mozda zato kaj je hematom mali pa cekamo da bebac malo poraste pa bi se nadam se trebao sam od sebe absorbirat da vise nema straha za buduci rast bebaca ili bebolinke

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• franka007
    11. Svibanj 2024. 21:34

šareni_oblak

franka007

Joooj mogu misliti. Mislim da je dobar znak što te ne boli. Hoćeš svejedno probati otići na pregled?

Pratit ću za sada, ako nešto primjetim ići ću odmah, a ako ne bude vise javit ću se u pon doktorici 🤷🏻‍♀️ 

• franka007
    11. Svibanj 2024. 22:32

tweetyca

Ja bi otisla svakako doktorici. Meni sad kod spontanog recimo uopce nije bilo toliko krvi… 4 dana zaredom kad bi se obrisala bilo bi krvi svjeze pomjesane s iscjedkom na papiru. Nakon toga su poceli grcevi koji su trajali 3 dana i to je bilo vise manje to. Nisam nesto puno krvarila ni nakon, mozda 3 dana jako malo. Tad sam bila 6+5

Jesi li išla tada na pregled? Ja ću otići svakako, krajem mjeseca bi trebala na redovan opet ali sada ću ići prije

bebolinka
    11. Svibanj 2024. 23:12

Meni je hematom 8mm.
    __
    Ja sam imala rozi iscjedak nakon odnosa i to mi je bilo ono bas odmah nakon odnosa a kasnije vise ništa.
    Bijeli iscjedak je skroz normalan u trudnoći, čak mislim da ga sve treudnice i imaju 😊

• Tamara30
    11. Svibanj 2024. 23:21

meni je puno muka  al ne povracam. samo jedem pijem nesto hladno neznam vise sta cu nemogu da pijem nista niti vodu niti kolu niti gusti niti kiselu vodu ama bas nista od svega mije muka imam neki cudan ukus katastrofa  a jedemi se sve i svasta grufi su mi otekle  sta bi mogla da pijem da mi ne bude muka 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.