Meni mučnine ne prestaju, bas mi je to užasno. Kao da sam cijeli dan i noć mamurna.. umor isto užas.
Grudi ne bole vise hahah
__
Teab1nez šta bi ti rekla u vezi ponašanja, nije da mirujem bas. Jedino šta sam prestala je ići na treninge i ne šetam jer nemam snage ali ništa drugo nije da pazim nešto. Evo jedino smo prestali imati odnose i tjt
tak je i meni,non stop povracam i molim boga da prestane
koliko je tvoj? moj je 7.5×3 mm a plod je 5 mm i sam molim boga da sto prije bebica naraste
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Cure ja sam prokvarila :( nisam u hr i ne znam sta da radim, prije par sati mi je odjednom bilo mučno, smirilo se i sad sam primjetila krv, svježe je…nema puno ali ne znam hoće li stati, ne znam jel to može tako nakon odnosa? :/
Cure ja sam prokvarila :( nisam u hr i ne znam sta da radim, prije par sati mi je odjednom bilo mučno, smirilo se i sad sam primjetila krv, svježe je…nema puno ali ne znam hoće li stati, ne znam jel to može tako nakon odnosa? :/
moze al sobzirom da si vec 10 tt ja bi na tvom mjestu na hitnu otisla za svaki slucaj,nebi bas cekala
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Problem je u tome sto smo van grada i bez auta do sutra 🤦🏻♀️ na početku sam imala tako lagano krvarenje jednom isto nakon odnosa ali koliko se sjećam tada se pojavilo odmah i bilo manje nego sada…spomenula sam to doktorici na pregledu i samo je rekla da se to događa…
Problem je u tome sto smo van grada i bez auta do sutra 🤦🏻♀️ na početku sam imala tako lagano krvarenje jednom isto nakon odnosa ali koliko se sjećam tada se pojavilo odmah i bilo manje nego sada…spomenula sam to doktorici na pregledu i samo je rekla da se to događa…
prati situaciju,ako imas kog da te odveze kolko god daleko nek te odveze prijatelj,poznanik,taxi opce nebitno,moze bit svasta i nista,i savjet,bez odnosa dok se ne vidi o cem se radi,meni je doktor reko da cak i kad je sve okej bolje ne imat odnose barem prvih par tjedana..neznam dal je to tebi svjeza ili stara krv al kazem moze bit svasta ili nista, bolje provjerit pa si na miru
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
ja sam imala krvarenje evo ispao hematom nakraju sad sam na terapiji duphastanom 3×1
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Ma da, i mi smo prestali kad je to bilo prvi put ali doktorica je rekla da je sve ok i da je to ajmo rec normalno…sad se def nećemo zezati, pratit ću situaciju, nadam se da će stati, hvala ti
Ma da, i mi smo prestali kad je to bilo prvi put ali doktorica je rekla da je sve ok i da je to ajmo rec normalno…sad se def nećemo zezati, pratit ću situaciju, nadam se da će stati, hvala ti
svako krvarenje u trudnoci osim na samom pocetku se ne smatra normalnim
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
i nema na cemu 🙂 nadam se da ce ti stat
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +