Čestitam na lijepim vijestima s pregleda cure 🍀🫶
Tea s tim datumom bi mogla i roditi prvu bebu u 2025. ako se dogodi da preneseš par dana.. ☺️☺️
Kako se osjećate žene? Kome se povlače simptomi, a kome jačaju? 🤣
Moram vam se pohvaliti, moji su se jako povukli zadnja tri dana. Nisam ni jednom povraćala, mučnina je tu ali jedem skoro normalno i vratila mi se “zdrava” žeđ, odnosno želja za vodom. Energija mi je skočila za 50% isto..Nadam se da će se Nastavit u tom trendu 😍Mene toliko grudi bole majica kada me dotakne nije mi dobro 😂 Osim toga ostalo ok.Ima li vas sa PCOS ?
Hahaha isto mi je tako s grudima. Bojkotiram grudnjake i samo sam u širokom, totalna sloboda 🤣🤣 imam i pcos al sad ne osjecam simptome toga..najviše bi mi probleme stvarale bolne ovulacije/menstruacije a radi trudnoće do tog vise ne dolazi pa sam mirna :)
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Blueberry čestitam na trudnoći😊✨nemoj se puno opterećivati ako nemas simptome, obično se pojave kad se vrijednosti bete povećaju isto.. budeš s vremenom osjetila nekke simptome, a možda si i od sretnica koje ih nemaju! Meni su krenuli tek kad sam bila preko 6000 s betom i to onako blage mučnine i onda sam odjednom nestvaran umor, jake mučnine i sto drugih stvari..
28 pcos
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Cure, kakve ste vi sa hranom, ja sam stalno gladna.. jucer sam večerala oko 18 i izasla u setnjicu oko 20, kad sam dosla kuci toliko sam bila gladna da sam se tresla. Jutros ustala opet gladna. Inace nisam neki gurman. Visoka sam 160cm, a 47kg teška. Jucer mi se napuhao stomak bas bas, isto 3 mjesec da sam 😅.. Da li je sve to normalno..
Slažem se , skroz normalno hehe ja sam isto gladna stalno, pogotovo sad kad obavljam fizičke aktivnosti opet..i sretna sam na zdravom apetitu🤭🤭
28 pcos
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Čestitam na super pregledima!
Blueberry, dobrodošla! To što nemaš simptome ne znači ništa. Bitno da se beta dupla za sada 🥰
.
Simptomi se polako smanjuju, novi dolaze. Mučnine su rijetke sada, nisam nikad povracala, sva sreća. Još uvijek sam dosta umorna, ali i to kao da je malo manje nego prije. Ono što me iznenadilo je da mi se počelo praviti mlijeko već sada. Osjetim već sigurno tjedan dana onaj poznati miris u majici kad se sagnem, i neku večer pod tušem vidim nešto na bradavici, nježno ju kao stisnem i izađe kap mlijeka. Prestala sam dojiti prije 5 mjeseci, nisam očekivala već sada 😅 isto tako, kada ležim i mjehur mi je pun, imam lijepu malu izbočinu u donjem dijelu trbuha - mjehur gurne maternicu prema gore i baš se lijepo vidi i osjeti kuglica 🥰
U prvoj trudnoći mi je tako bilo bliže 11 tjedana.
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
Čestitam na super pregledima!
Blueberry, dobrodošla! To što nemaš simptome ne znači ništa. Bitno da se beta dupla za sada 🥰
.
Simptomi se polako smanjuju, novi dolaze. Mučnine su rijetke sada, nisam nikad povracala, sva sreća. Još uvijek sam dosta umorna, ali i to kao da je malo manje nego prije. Ono što me iznenadilo je da mi se počelo praviti mlijeko već sada. Osjetim već sigurno tjedan dana onaj poznati miris u majici kad se sagnem, i neku večer pod tušem vidim nešto na bradavici, nježno ju kao stisnem i izađe kap mlijeka. Prestala sam dojiti prije 5 mjeseci, nisam očekivala već sada 😅 isto tako, kada ležim i mjehur mi je pun, imam lijepu malu izbočinu u donjem dijelu trbuha - mjehur gurne maternicu prema gore i baš se lijepo vidi i osjeti kuglica 🥰
U prvoj trudnoći mi je tako bilo bliže 11 tjedana.
Ajmeee vec,bogme u drugoj trudnoci to sve ide punoo brze ☺️
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
ja sam taj donji dio u prvoj dobila tek oko 15 tt
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Cure, kakve ste vi sa hranom, ja sam stalno gladna.. jucer sam večerala oko 18 i izasla u setnjicu oko 20, kad sam dosla kuci toliko sam bila gladna da sam se tresla. Jutros ustala opet gladna. Inace nisam neki gurman. Visoka sam 160cm, a 47kg teška. Jucer mi se napuhao stomak bas bas, isto 3 mjesec da sam 😅.. Da li je sve to normalno..Slažem se , skroz normalno hehe ja sam isto gladna stalno, pogotovo sad kad obavljam fizičke aktivnosti opet..i sretna sam na zdravom apetitu🤭🤭
Ne znam je li ovo prerano 😅
Cure, kakve ste vi sa hranom, ja sam stalno gladna.. jucer sam večerala oko 18 i izasla u setnjicu oko 20, kad sam dosla kuci toliko sam bila gladna da sam se tresla. Jutros ustala opet gladna. Inace nisam neki gurman. Visoka sam 160cm, a 47kg teška. Jucer mi se napuhao stomak bas bas, isto 3 mjesec da sam 😅.. Da li je sve to normalno..Slažem se , skroz normalno hehe ja sam isto gladna stalno, pogotovo sad kad obavljam fizičke aktivnosti opet..i sretna sam na zdravom apetitu🤭🤭Ne znam je li ovo prerano 😅
vjeruj mi nije ja sam s 4+5 vec povracala,tak da je sve moguce 😅
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
curke s hematomima kak se ponasate,moj je mali al nisam ziher kak se ponasat,kaj smijem kaj ne,na duphastanu sam 3×1
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Meni mučnine ne prestaju, bas mi je to užasno. Kao da sam cijeli dan i noć mamurna.. umor isto užas.
Grudi ne bole vise hahah
__
Teab1 nez šta bi ti rekla u vezi ponašanja, nije da mirujem bas. Jedino šta sam prestala je ići na treninge i ne šetam jer nemam snage ali ništa drugo nije da pazim nešto. Evo jedino smo prestali imati odnose i tjt
Sortiraj odgovore
Najstariji