Čestitam na lijepim vijestima s pregleda cure 🍀🫶
Tea s tim datumom bi mogla i roditi prvu bebu u 2025. ako se dogodi da preneseš par dana.. ☺️☺️
Kako se osjećate žene? Kome se povlače simptomi, a kome jačaju? 🤣
Moram vam se pohvaliti, moji su se jako povukli zadnja tri dana. Nisam ni jednom povraćala, mučnina je tu ali jedem skoro normalno i vratila mi se “zdrava” žeđ, odnosno želja za vodom. Energija mi je skočila za 50% isto..Nadam se da će se Nastavit u tom trendu 😍
Mene toliko grudi bole majica kada me dotakne nije mi dobro 😂 Osim toga ostalo ok.Ima li vas sa PCOS ?
Čestitam na lijepim vijestima s pregleda cure 🍀🫶
Tea s tim datumom bi mogla i roditi prvu bebu u 2025. ako se dogodi da preneseš par dana.. ☺️☺️
Kako se osjećate žene? Kome se povlače simptomi, a kome jačaju? 🤣
Moram vam se pohvaliti, moji su se jako povukli zadnja tri dana. Nisam ni jednom povraćala, mučnina je tu ali jedem skoro normalno i vratila mi se “zdrava” žeđ, odnosno želja za vodom. Energija mi je skočila za 50% isto..Nadam se da će se Nastavit u tom trendu 😍
da svjesna sam toga,muz i bebac ce slavit ročkas u isto vrijeme ak prenesem😅,
mene uzasno pocela boljet ljeva strana leda i prelazi mi do kuka,osjecam se ko babica,simptomi ne jenjavaju,od duphastana sam samo duplo umornija
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Cure, kakve ste vi sa hranom, ja sam stalno gladna.. jucer sam večerala oko 18 i izasla u setnjicu oko 20, kad sam dosla kuci toliko sam bila gladna da sam se tresla. Jutros ustala opet gladna. Inace nisam neki gurman. Visoka sam 160cm, a 47kg teška. Jucer mi se napuhao stomak bas bas, isto 3 mjesec da sam 😅.. Da li je sve to normalno..
Cure, kakve ste vi sa hranom, ja sam stalno gladna.. jucer sam večerala oko 18 i izasla u setnjicu oko 20, kad sam dosla kuci toliko sam bila gladna da sam se tresla. Jutros ustala opet gladna. Inace nisam neki gurman. Visoka sam 160cm, a 47kg teška. Jucer mi se napuhao stomak bas bas, isto 3 mjesec da sam 😅.. Da li je sve to normalno..
skroz normalno ☺️
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Pozdrav cure, ja sam prije 3 dana saznala za trudnocu :) zadnja menstruacija mi je bila 1.4., al kako su moji ciklusi malo duzi (35-36 dana) i ovulacija mi je kasnije okp 21.dana ciklusa tako ko kalkulatoru sam 5+5, iako je to zapravo manje 😄 vadila sam betu prije 2 dana i vrijednost je 950.. mene samo zabrinjava sta ja apsolutno nikakvih simptima nemam, samo mi je nesanica, a inace sam bas volila spavat 😅 ugl citam kako vi imate puste simptome, a kod mene nista pa me to malo brine.. mislin da cu poludit do pregleda 🙆🏽♀️
Pozdrav cure, ja sam prije 3 dana saznala za trudnocu :) zadnja menstruacija mi je bila 1.4., al kako su moji ciklusi malo duzi (35-36 dana) i ovulacija mi je kasnije okp 21.dana ciklusa tako ko kalkulatoru sam 5+5, iako je to zapravo manje 😄 vadila sam betu prije 2 dana i vrijednost je 950.. mene samo zabrinjava sta ja apsolutno nikakvih simptima nemam, samo mi je nesanica, a inace sam bas volila spavat 😅 ugl citam kako vi imate puste simptome, a kod mene nista pa me to malo brine.. mislin da cu poludit do pregleda 🙆🏽♀️
Prvo čestitam,2 ako ti ista znaci ni ja u prvoj trudnoci nisam imala simptoma do 7 tt tak da nek te to ne zabrinjava,mislis vadit betu ponovno ili?
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Cure, kakve ste vi sa hranom, ja sam stalno gladna.. jucer sam večerala oko 18 i izasla u setnjicu oko 20, kad sam dosla kuci toliko sam bila gladna da sam se tresla. Jutros ustala opet gladna. Inace nisam neki gurman. Visoka sam 160cm, a 47kg teška. Jucer mi se napuhao stomak bas bas, isto 3 mjesec da sam 😅.. Da li je sve to normalno..skroz normalno ☺️
Hah hvala ti..
Pozdrav cure, ja sam prije 3 dana saznala za trudnocu :) zadnja menstruacija mi je bila 1.4., al kako su moji ciklusi malo duzi (35-36 dana) i ovulacija mi je kasnije okp 21.dana ciklusa tako ko kalkulatoru sam 5+5, iako je to zapravo manje 😄 vadila sam betu prije 2 dana i vrijednost je 950.. mene samo zabrinjava sta ja apsolutno nikakvih simptima nemam, samo mi je nesanica, a inace sam bas volila spavat 😅 ugl citam kako vi imate puste simptome, a kod mene nista pa me to malo brine.. mislin da cu poludit do pregleda 🙆🏽♀️Prvo čestitam,2 ako ti ista znaci ni ja u prvoj trudnoci nisam imala simptoma do 7 tt tak da nek te to ne zabrinjava,mislis vadit betu ponovno ili?
hvalaa 💗 Aj dobro ☺️☺️ Pa da, oticu iduci tjedan opet da se umirin do pregleda 😅
Pozdrav cure, ja sam prije 3 dana saznala za trudnocu :) zadnja menstruacija mi je bila 1.4., al kako su moji ciklusi malo duzi (35-36 dana) i ovulacija mi je kasnije okp 21.dana ciklusa tako ko kalkulatoru sam 5+5, iako je to zapravo manje 😄 vadila sam betu prije 2 dana i vrijednost je 950.. mene samo zabrinjava sta ja apsolutno nikakvih simptima nemam, samo mi je nesanica, a inace sam bas volila spavat 😅 ugl citam kako vi imate puste simptome, a kod mene nista pa me to malo brine.. mislin da cu poludit do pregleda 🙆🏽♀️Prvo čestitam,2 ako ti ista znaci ni ja u prvoj trudnoci nisam imala simptoma do 7 tt tak da nek te to ne zabrinjava,mislis vadit betu ponovno ili?hvalaa 💗 Aj dobro ☺️☺️ Pa da, oticu iduci tjedan opet da se umirin do pregleda 😅
ajde javi rezultate 🙂
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Sortiraj odgovore
Najstariji