Po njegovom izračunu 5 tj,
mozda je kasna ovulacija,ipak je pisalo na digitalcu 1-2 tt,mozda je to ipak jos rano,izvadi betu pa ces bit pametnija,sigurna sam da ce sve bit okej 🤞
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Cure, šta ste izbacile iz prehrane?
Da li jedete tunu, feta sir i sl?
ja to nis ni prije nisam jela osim sira (onog zagrebackog) to sam ostavila po strani,al realno nemrem nis stavit u usta da me mucnina ne ulovi pogotovo mljecno,prolaze marelice i grožđe i suhi proizvodi
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Od straha sam isla radit treci test 😂
Ja isto mislim da je jos rano… vidjet cemo sutra popodne sto beta kaze 🤞🏼
kad ti je opet reko da dodes? nema straha,beta ce sve pokazat
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Da, moguće da je još rano. Nadam se dobrim rezultatima bete 🤞🏼
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
Da, mislim da su ta boluckanja na mjestima gdje smo rezane, normalna. Već sad se sve širi, pa normalno da se osjeti. Samo sam jučer baš pretjerala, dva sata sam ležala dok nisam prestala osjetiti stalna probadanja
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
Da, mislim da su ta boluckanja na mjestima gdje smo rezane, normalna. Već sad se sve širi, pa normalno da se osjeti. Samo sam jučer baš pretjerala, dva sata sam ležala dok nisam prestala osjetiti stalna probadanja
bogme si onda fajn pretjerala,ja se tog bojim,frendica sam u 27 tt na mirovanju zbog otvaranja jer je u ranijim tjednima radila sve ko da ni nije trudna isto ima malu mlada od mog L 1 dana
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Da cemo se dogovorit za dalje kad budu nalazi bete gotovi
drzimo fige 🤞naci evo neznam jel to trudnicki ili mama mozak ili oboje u kombinaciji,stavila sam prat sude u perilicu al nisam stavila tabletu,skuzila sam nakon pol h od pranja zbog cudnih zvukova 🤦,uzasno sam pametna postala 🤷
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Da, mislim da su ta boluckanja na mjestima gdje smo rezane, normalna. Već sad se sve širi, pa normalno da se osjeti. Samo sam jučer baš pretjerala, dva sata sam ležala dok nisam prestala osjetiti stalna probadanjabogme si onda fajn pretjerala,ja se tog bojim,frendica sam u 27 tt na mirovanju zbog otvaranja jer je u ranijim tjednima radila sve ko da ni nije trudna isto ima malu mlada od mog L 1 dana
A izgleda da jesam. Digla sam se ujutro i sunce udarilo tako da je sve izgledalo strašno prljavo i neuredno. Nisam se mogla smiriti dok sve nisam počistila. Pa imali goste, pa kasnije roštilj vani. Popodne sam sjela samo da pojedem. Tijelo mi je vratilo na kraju dana, a bome i danas malo osjetim, iako se odmaram koliko mogu s obzirom na E koja ima svoje ideje, a to nije odmaranje 😂Od prehrane sam promijenila samo to da ne jedem kupus salatu, jaja na oko ili slabo pečenu kajganu, i suhomesnato (iako je domaće). Feta sir mislim da se smije ako je od pasterizirang mlijeka, ali nisam jela kad sam dobila u jelu. Tunu inače ne jedem, ali ni to se ne smije
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
Sortiraj odgovore
Najstariji