Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    šareni_oblak
    02. Svibanj 2024. 17:38

Teab1

alezo993

Da cemo se dogovorit za dalje kad budu nalazi bete gotovi
    drzimo fige 🤞naci evo neznam jel to trudnicki ili mama mozak ili oboje u kombinaciji,stavila sam prat sude u perilicu al nisam stavila tabletu,skuzila sam nakon pol h od pranja zbog cudnih zvukova 🤦,uzasno sam pametna postala 🤷

Hahhahahhahahha joj ne veselim se tome 😂🙈

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸
    OTP: 14.12.2024.

• Teab1
    02. Svibanj 2024. 17:50

šareni_oblak

Teab1

alezo993

Da cemo se dogovorit za dalje kad budu nalazi bete gotovi
    drzimo fige 🤞naci evo neznam jel to trudnicki ili mama mozak ili oboje u kombinaciji,stavila sam prat sude u perilicu al nisam stavila tabletu,skuzila sam nakon pol h od pranja zbog cudnih zvukova 🤦,uzasno sam pametna postala 🤷
    Hahhahahhahahha joj ne veselim se tome 😂🙈

da nisam ni ja bila presretna 🤣 vec sam misla da sam ostala bez zivotne suputnice u kuhinji 🤣

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

Timi95
    02. Svibanj 2024. 18:19

Pozdrav. Cestitam svima na trudnocama i da prođe sve u najboljem redu ❤️
    Ja jos ne znam ako sam trudna jer bi tek trebala dobiti.. ali nekako sumnjam, jer su mi ovaj mjesec plodni dani tj ovulacija je bila prije, a nismo se pazili.. e sad ne znam ako me spermici mogu oploditi nakon 5-6 dana od odnosa, tj ako prezive toliko.. prve dvije trudnoce su zeljene i uspijele iz prve u vrijeme ovulacije, tako da za ovu nisam sigurna ako bi se mogla desiti.. imam osjecaj kao da cu dobiti, grceve, bole me grudi, umor.. znaci, kao pms, ali me uz to bole i noge..  da li se nekoj tako omakla trudnoca? 
    Hvala 🥰

• aknes
    02. Svibanj 2024. 18:22

Sad kad ste to spomenule, ja sam bila nevjerojatno gluoa u prvoj trudnoći, a vidim da budem i sad isto. Zaboravljam nevjerojatno. Isto kao i sve vi, uzasno se umaram :( samo bih ležala i spavala.Vidis i ja sam stavljala utrogestan vaginalete i isto sam bila prebijena. Nisam povezivala da je od toga.Nisam ništa izbacila iz prehrane. Još. Šta se ne smije osim tune? I kadulje?Uz sve ovo sam prehlađena i kašljem kao luđakinja. Začepljene su mi uši i nos. Inače koristim sprej Propomint na bazi propolusa. Ne znam smijem li to sad :(Al' sam se raspisala :)

🧔37👧39
    👫2008
    🤵‍♂️👰3.2018.
    👨‍👩‍👧 8.2018. ❤ R ❤
    9.2023. spontani :(
    + 20.4.2024.

• Teab1
    02. Svibanj 2024. 18:42

aknes

Sad kad ste to spomenule, ja sam bila nevjerojatno gluoa u prvoj trudnoći, a vidim da budem i sad isto. Zaboravljam nevjerojatno. Isto kao i sve vi, uzasno se umaram :( samo bih ležala i spavala.Vidis i ja sam stavljala utrogestan vaginalete i isto sam bila prebijena. Nisam povezivala da je od toga.Nisam ništa izbacila iz prehrane. Još. Šta se ne smije osim tune? I kadulje?Uz sve ovo sam prehlađena i kašljem kao luđakinja. Začepljene su mi uši i nos. Inače koristim sprej Propomint na bazi propolusa. Ne znam smijem li to sad :(Al' sam se raspisala :)

🤣 skroz mi je smjesno ovo nevjerojatno glupa jer sam i ja takva bila,najace mi je bilo u prvoj trudnoci kad nisam mogla nac drugu cipelu,plakala sam ko kisna godina inace cipela mi je bila pred nosom 🤣kad bi bar mogla lezat i spavat al moj L svake 3 min mamaaa...nekad me zna bolit u predjelu izmedu zdjelice i trbuha vise sa strane tj pikat vise pa prode,nezz jel to mozda od nanasanja njega 🤔

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• aknes
    02. Svibanj 2024. 18:46

Teab1

aknes

🤣 skroz mi je smjesno ovo nevjerojatno glupa jer sam i ja takva bila,najace mi je bilo u prvoj trudnoci kad nisam mogla nac drugu cipelu,plakala sam ko kisna godina inace cipela mi je bila pred nosom 🤣kad bi bar mogla lezat i spavat al moj L svake 3 min mamaaa…nekad me zna bolit u predjelu izmedu zdjelice i trbuha vise sa strane tj pikat vise pa prode,nezz jel to mozda od nanasanja njega 🤔

Sigurno od nosenja. Moja curka ima 20 kg, kad zaspe samo ju prebacim s našeg kreveta u njen. Znam da ne smijem, ali :( 

🧔37👧39
    👫2008
    🤵‍♂️👰3.2018.
    👨‍👩‍👧 8.2018. ❤ R ❤
    9.2023. spontani :(
    + 20.4.2024.

• Teab1
    02. Svibanj 2024. 19:04

moj mali ima sad 10 kg,nije lagan al nemrem mu rec ne,bas mi bude zao 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Teab1
    02. Svibanj 2024. 19:18

tweetyca- vis opce na to nisam ni pomislia,ne sjecam se sa me bolilo u prvoj trudnoci,mozda i je fkt nemam pojma 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

bebolinka
    02. Svibanj 2024. 19:51

Cure, javila mi Dr da imam CIN1. 🙄 u prvoj trudnoći mi je Papa uvijek bio dobar.. je li ima koja iskustva? 

• Teab1
    02. Svibanj 2024. 19:58

bebolinka

Cure, javila mi Dr da imam CIN1. 🙄 u prvoj trudnoći mi je Papa uvijek bio dobar.. je li ima koja iskustva?

ne bas,al kaj ti je dr rekla,nije valjda imate cin1 ajde bok?

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.