Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nola95
    02. Svibanj 2024. 20:41

nora3001

nola95

Cao Bebolina, gledam tvoj ticker i piše 9 tjedana, ja se tješim da do 12. mora proći mučnina, kod tebe je to za čas, drži se 🫂💪 isto kod mene mučnina i muka danima i onda jedan dan zasja sunce, mogu jesti , al sve sam u strahu od riganja pa se tempiram🥲 kupila sam paxodin,dodatak prehrani koji bi trebao pomoci, meni ne djeluje..cula sam za akupunkturne narukvice, razmišljam si jel ću opet bacit novce i možda da istrpim kako sam i do sad 😅
    Ne kupujte narukvice probala sam i nista,cak i b kompleks mi nije pomogao.
    U 18 sam tjednu i mucnine su kroz cijeli dan prisutne samo bez povracanja.
    Sretno😀

Hvala🙌🏻 otkrila sam da mi bademi pomažu gotovo instantno pa se držim toga sad🤞🏻 sretno dalje i nadam se da će vam se povuci mučnine 🥺❤️

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

nola95
    02. Svibanj 2024. 20:45

Ja sam isto hitno carski imala prvi porod, ali ne osjecam bolove nikakve po ožiljku. Inače ga osjetim na velike promjene vremena, doslovno ko da žari iz njega vrućina. Čitala sam neke glupe komentare na instagramu i isprepadali se jer nisam ni znala da se to događa. Uglavnom pisala je cura da joj se nakon carskog dva puta beba ugnijezdila u ožiljak (znaci dvije trudnoće nakon poroda carskim rezom) i morali su joj terminirati oba puta, što mi zvuci prestrašno da bi bilo istina i nisam htjela dalje istraživati. Kakve ste sa snovima? Kod mene su ludo realistični. Tako mi je bilo i u prvoj trudnoći sa snovima, nekad se probudim umornija nego sam zaspala.

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• Teab1
    02. Svibanj 2024. 21:00

nola95

Ja sam isto hitno carski imala prvi porod, ali ne osjecam bolove nikakve po ožiljku. Inače ga osjetim na velike promjene vremena, doslovno ko da žari iz njega vrućina. Čitala sam neke glupe komentare na instagramu i isprepadali se jer nisam ni znala da se to događa. Uglavnom pisala je cura da joj se nakon carskog dva puta beba ugnijezdila u ožiljak (znaci dvije trudnoće nakon poroda carskim rezom) i morali su joj terminirati oba puta, što mi zvuci prestrašno da bi bilo istina i nisam htjela dalje istraživati. Kakve ste sa snovima? Kod mene su ludo realistični. Tako mi je bilo i u prvoj trudnoći sa snovima, nekad se probudim umornija nego sam zaspala.

ovo nisam trebala procitat,sad i ja panicarim 🙈,snovi vrlo vividni,sjecam se svakog,bas sam pisala da sam sanjala da srce kuca al nije bila moja beba 🤣,sa zadnjim se slazem,al svaki dan je tak umornija nego kaj sam bila,rez,iako mi je jako ljepo napravljen i zacjelio fino znam ga osjetit,pogotov sa strane di je koza tanja i di mi je bio problem posle poroda

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

Tinker 🌸
    02. Svibanj 2024. 21:15

Pozdrav svima, 
    S obzirom da na ovoj temi ima dosta (friških) trudnica, postaviti cu pitanje i ovdje da čujem iskustva...  Ostala sam spontano trudna dok smo se pripremali za IUI. Beta se lijepo duplala, 14 dpo 216; 16 dpo 650; 18 dpo 1580. Danas sam bila na prvom uzvu, po ZM sam 5+5 i vidi se samo pravilna GV, ali bez ŽV i ploda... Novi uzv za 7 dana. Prema vašem iskustvu, da li ima šanse? Nekako se bojim da takva situacija za 5+5 baš i nije nešto :(. Dosad mi se to nije dogodilo u prethodnim trudnoćama. 
    Išla sam provjeravati, ovulacija mi je bila nešto kasnije (17 dc), ali mi je test bio pozitivan već 12 dpo tako da nije mogla biti kasna implantacija 😐. 
    Hvala svima ❤️

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

šareni_oblak
    02. Svibanj 2024. 21:17

nola95

To je istina, kad sam bila na hitnoj na pregledu, rekla je da je beba daleko od ožiljka. Da je, trudnoca ne bi mogla opstati. Ali to je jako rijetko da se dogodi, vas jako jako rijetko. I čisto sumnjam da je ijedna od vas baš toliko nema sreće da se to dogodi. Ne brinite 😊
    .
    Snovi budu isto realistični i strašno čudni. Nekad na granici noćne more. I ne sanjam ništa u vezi trudnoće nego samo gluposti 

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸
    OTP: 14.12.2024.

šareni_oblak
    02. Svibanj 2024. 21:18

Timi95

Pozdrav. Cestitam svima na trudnocama i da prođe sve u najboljem redu ❤️
    Ja jos ne znam ako sam trudna jer bi tek trebala dobiti.. ali nekako sumnjam, jer su mi ovaj mjesec plodni dani tj ovulacija je bila prije, a nismo se pazili.. e sad ne znam ako me spermici mogu oploditi nakon 5-6 dana od odnosa, tj ako prezive toliko.. prve dvije trudnoce su zeljene i uspijele iz prve u vrijeme ovulacije, tako da za ovu nisam sigurna ako bi se mogla desiti.. imam osjecaj kao da cu dobiti, grceve, bole me grudi, umor.. znaci, kao pms, ali me uz to bole i noge.. da li se nekoj tako omakla trudnoca?
    Hvala 🥰

Jesi napravila test?

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸

šareni_oblak
    02. Svibanj 2024. 21:24

Tinker 🌸

Pozdrav svima,
    S obzirom da na ovoj temi ima dosta (friških) trudnica, postaviti cu pitanje i ovdje da čujem iskustva… Ostala sam spontano trudna dok smo se pripremali za IUI. Beta se lijepo duplala, 14 dpo 216; 16 dpo 650; 18 dpo 1580. Danas sam bila na prvom uzvu, po ZM sam 5+5 i vidi se samo pravilna GV, ali bez ŽV i ploda… Novi uzv za 7 dana. Prema vašem iskustvu, da li ima šanse? Nekako se bojim da takva situacija za 5+5 baš i nije nešto :(. Dosad mi se to nije dogodilo u prethodnim trudnoćama.
    Išla sam provjeravati, ovulacija mi je bila nešto kasnije (17 dc), ali mi je test bio pozitivan već 12 dpo tako da nije mogla biti kasna implantacija 😐.
    Hvala svima ❤️

Evo me! Ako pročitaš nekoliko stranica unatrag, vidjet ćeš da sam i ja bila u toj agoniji do nedavno. Imam kraće cikluse, oko 25 dana, rijetko se dogodi 27-28. Bila na pregledu 5+6, doktorica rekla da se vidi samo GV bez žumanjcane i bez ploda. Ona je osudila trudnoću na propast već tada. Ja sam bila prestravljena i pomirila sam se da ništa od toga. Bila naručena za 10 dana na kontrolu, vidjela se bebica i srce kako kuca. Ima nade itekako! 
    Moguće da je sve kasnilo dan, dva tri, od ovulacije do oplodnje pa implantacije i to znači jako puno u početku. 
    Guglala sam neprestano i tražila utjehu, naišla na razne forume gdje su žene imale istu priču i u 99% slučajeva su samo bile prerano na pregledu. Kao i ja, kao i ti. 
    Misli pozitivno, mazi trbuh i nadaj se najboljem. Za svaki slučaj negdje duboko u sebi se pripremi za najgore, ali to ćeš za 7 dana baciti u vjetar jer će sve biti ok ❤️

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸

• Teab1
    02. Svibanj 2024. 21:56

šareni_oblak

nola95

To je istina, kad sam bila na hitnoj na pregledu, rekla je da je beba daleko od ožiljka. Da je, trudnoca ne bi mogla opstati. Ali to je jako rijetko da se dogodi, vas jako jako rijetko. I čisto sumnjam da je ijedna od vas baš toliko nema sreće da se to dogodi. Ne brinite 😊
    .
    Snovi budu isto realistični i strašno čudni. Nekad na granici noćne more. I ne sanjam ništa u vezi trudnoće nego samo gluposti

ocito da je rijetko kad sam evo sad prvi put za to sad cula
    ja uvijek al uvijek sanjam nesto vezano za trudnocu u trudnoci,i u prvoj sam tako,od pocetka do kraja

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• freyaa
    02. Svibanj 2024. 22:22

Zdravo cure, pridružujem vam se, prije 3 dana uradila sam test i pozitivan je, beta je mala 41 (13dpo), sutra je ponavljam, danas sam radila ponovo test, trakica je tamnija u odnosu na utorak..  Ovaj ciklus sam bila na konsultacijama za ivf, i na kraju poz test. Brine me samo da ne bude opet nesto lose, obzirom da nakon prošlog pobacaja i nekih komplikacija, lijevi jajovod mi nije prohodan,  a doktorica je samo brojala antralne folikule, nije mi rekla gdje je bila ovulacija. 

bebolinka
    02. Svibanj 2024. 22:34

Teab1

bebolinka

Cure, javila mi Dr da imam CIN1. 🙄 u prvoj trudnoći mi je Papa uvijek bio dobar.. je li ima koja iskustva?
    ne bas,al kaj ti je dr rekla,nije valjda imate cin1 ajde bok?

Rekla mi je da trebam napraviti kolposkopiju i kao da ne brinem puno jer može biti lažno pozitivan 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.