Dobrodošle nove cure! 🤗
Tinker nemojte gubiti nadu, meni se s 5 tj isto vidjela samo vrećica a onda sa 6 okruglih se vidio plod, rano je još i sve je jaaako sitno, bit će sve u redu, u mislima ste mi❤️
Tea možda bi bilo zanimljivo zapisat koji od snova pa nekad tamo u budućnosti pročitat i nasmijat se, ako nisu prestrašni. Kaj se paste za zube tiče mi koristimo elmex sensitive i jako je blag tako da me ne tjera na povraćanje, dapače, par puta dnevno operem zube jer mi je kiselina u jednjaku cijelo vrijeme (bar je takav osjećaj) 😮💨
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Nola nisu strasni malo su uvrnuti 😅,e s tom i ja perem,probala sam cak i od sina pastu uzet i opet isto,danas samo s vodom probala oprat i opet ista stvar,nemrem nac neku alternativu,ovo za snove nije losa ideja al sam stalno oko malog pa nemam prevec vremena zapisivat snove 🤣,nejde vise u vrtic cekamo upise u drzavni ili gradski nezz kak je pravilno
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Ajme i meni je muka od paste,budem bas probala s djecjom mozda bude bolje😓 ne povracam za sad ali mucnice su grozne,doslovno od jutra krenu i ne funkcioniram a mali stalno trazi paznju,ne ide u vrtic pa sam cijeli dan s njim. Bas bude tesko
Ajme i meni je muka od paste,budem bas probala s djecjom mozda bude bolje😓 ne povracam za sad ali mucnice su grozne,doslovno od jutra krenu i ne funkcioniram a mali stalno trazi paznju,ne ide u vrtic pa sam cijeli dan s njim. Bas bude tesko
kolko je star?
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
I ja isto ne funkcioniram od mučnina i umora. Jedva čekam da prođe ovo razdoblje.
Bude mi zao male ona bi se igrala a ja onooo ležim na podu i skoro spavam hahahah
Ajme i meni je muka od paste,budem bas probala s djecjom mozda bude bolje😓 ne povracam za sad ali mucnice su grozne,doslovno od jutra krenu i ne funkcioniram a mali stalno trazi paznju,ne ide u vrtic pa sam cijeli dan s njim. Bas bude teskokolko je star?
3 godine
I ja isto ne funkcioniram od mučnina i umora. Jedva čekam da prođe ovo razdoblje.
Bude mi zao male ona bi se igrala a ja onooo ležim na podu i skoro spavam hahahah
Hahahaha isto mi je😂 stalno bi se neceg igro a ja ko krepana macka
Book, evo javili su mi nalaz bete koji je 320, da je mala vrijednost pa da se zato nista ne vidi na ultrazvuku i da dodem u pon opet vadit betu
Mozete li mi reci dal je obavezno vaditi betu prije prvog pregleda? Kada sam zvala ginekologicu da se narucim za prvi pregled koji je TEK 22.05. rekla mi je da betu nije potrebno do tada vadit, a mislim da bi bila mirnija da ju izvadim sada
+ 30.04.
1.trudnoća
Nije niti obavezno niti nuzno. Beta ti se moze pravilno duplat i onda naglo past ako dodje do spontanog, tako da ti stvarno nije bitno. Ukoliko imas pozitivan test, super! Strpi se do prvog pregleda proci ce brze nego mislis 😄
Hvala na odgovoru😄 Posto mi je ovo prva trudnoca puna mi je glava svega i dobroga i losega pa si ne mogu pomoc s razmisljanjima i s tim iscekivanjem 😅
+ 30.04.
1.trudnoća
Sortiraj odgovore
Najstariji