Zdravo cure, pridružujem vam se, prije 3 dana uradila sam test i pozitivan je, beta je mala 41 (13dpo), sutra je ponavljam, danas sam radila ponovo test, trakica je tamnija u odnosu na utorak.. Ovaj ciklus sam bila na konsultacijama za ivf, i na kraju poz test. Brine me samo da ne bude opet nesto lose, obzirom da nakon prošlog pobacaja i nekih komplikacija, lijevi jajovod mi nije prohodan, a doktorica je samo brojala antralne folikule, nije mi rekla gdje je bila ovulacija.
cestitke,cim testic tamni to je pozitivna znak 🙂,samo pozitivne misli i sve ce bit okejcurke sutra uredujem listu pa ako neka ima neke novosti,termin pproda,termin pregleda,nek pise pa cu ubaciti
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Cure, javila mi Dr da imam CIN1. 🙄 u prvoj trudnoći mi je Papa uvijek bio dobar.. je li ima koja iskustva?ne bas,al kaj ti je dr rekla,nije valjda imate cin1 ajde bok?Rekla mi je da trebam napraviti kolposkopiju i kao da ne brinem puno jer može biti lažno pozitivan
onda se nadamo da je tak i vidjet ces nakon pretrage kaj ti kaze
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Zdravo cure, pridružujem vam se, prije 3 dana uradila sam test i pozitivan je, beta je mala 41 (13dpo), sutra je ponavljam, danas sam radila ponovo test, trakica je tamnija u odnosu na utorak.. Ovaj ciklus sam bila na konsultacijama za ivf, i na kraju poz test. Brine me samo da ne bude opet nesto lose, obzirom da nakon prošlog pobacaja i nekih komplikacija, lijevi jajovod mi nije prohodan, a doktorica je samo brojala antralne folikule, nije mi rekla gdje je bila ovulacija.cestitke,cim testic tamni to je pozitivna znak 🙂,samo pozitivne misli i sve ce bit okejcurke sutra uredujem listu pa ako neka ima neke novosti,termin pproda,termin pregleda,nek pise pa cu ubaciti
Meni je termin 7.12. ☺️
Za drugi pregled je rekla da se javim pa ćemo se dogovoriti
TRUDNICE I TERMINI PREGLEDA:
Šareni oblak-13.5.
Aknes-13.5. (PTP 28.12.)
babyboy-13.5.
Nola-7.5.
TeaB-10.5.
Miki miki -10.5. (PTP -18.12.)
Bebolinka-20.5. (PTP-7.12)
Tratincica12-23.5. (PTP- 5.12.)
Miki-15.5.
Franka- (PTP-7.12.)
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
kak podnosite kaladont? ja jucer krenula zube prat i zavrsila na wc skoljci 🙈
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Sve podnosim osim mirisa mesa. Znaci ubijte me… cijelo jutro mi je muka. Sad me muz sjetio da mi je prosli put cola pomogla, idem kupit 😅 i vec mi krenio rhinitis, spavanje nula bodova..
meni cola pogorsa situaciju,jamnica je bogom dana,evo muka mi je i sad al je podnosljivo,meni spavanje ide al sanjam takve gluposti da to nema nigdje 🤣,i sjecam se svakog detalja
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Zdravo cure, pridružujem vam se, prije 3 dana uradila sam test i pozitivan je, beta je mala 41 (13dpo), sutra je ponavljam, danas sam radila ponovo test, trakica je tamnija u odnosu na utorak.. Ovaj ciklus sam bila na konsultacijama za ivf, i na kraju poz test. Brine me samo da ne bude opet nesto lose, obzirom da nakon prošlog pobacaja i nekih komplikacija, lijevi jajovod mi nije prohodan, a doktorica je samo brojala antralne folikule, nije mi rekla gdje je bila ovulacija.cestitke,cim testic tamni to je pozitivna znak 🙂,samo pozitivne misli i sve ce bit okejcurke sutra uredujem listu pa ako neka ima neke novosti,termin pproda,termin pregleda,nek pise pa cu ubaciti
Bokić, meni sljedeći pregled 13.5., termin 19.12. 🙂
👩1987, AMH 2.7 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
1. IVF 2020. ET PETROVA - trudnoća od prve, curica💜
2. FET 2023., beta ⛔️
3. FET 2023., prokrvarila prije bete⛔️
4. ET 2024. IVF klinika, missed ab u 8tt. 💔
5. ET 2024. IVF klinika, beta⛔️
6. ET 2024. Alea fertility ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
TRUDNICE I TERMINI PREGLEDA:
Šareni oblak-13.5.
Aknes-13.5. (PTP 28.12.)
babyboy-13.5.
Nola-7.5.
TeaB-10.5.
Miki miki -10.5. (PTP -18.12.)
Dodo-13.5. (PTP-19.12)
Miki-15.5.
Bebolinka-20.5. (PTP-7.12)
Tratincica12-23.5. (PTP- 5.12.)
Franka- (PTP-7.12.)
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Ja sam isto hitno carski imala prvi porod, ali ne osjecam bolove nikakve po ožiljku. Inače ga osjetim na velike promjene vremena, doslovno ko da žari iz njega vrućina. Čitala sam neke glupe komentare na instagramu i isprepadali se jer nisam ni znala da se to događa. Uglavnom pisala je cura da joj se nakon carskog dva puta beba ugnijezdila u ožiljak (znaci dvije trudnoće nakon poroda carskim rezom) i morali su joj terminirati oba puta, što mi zvuci prestrašno da bi bilo istina i nisam htjela dalje istraživati. Kakve ste sa snovima? Kod mene su ludo realistični. Tako mi je bilo i u prvoj trudnoći sa snovima, nekad se probudim umornija nego sam zaspala.To je istina, kad sam bila na hitnoj na pregledu, rekla je da je beba daleko od ožiljka. Da je, trudnoca ne bi mogla opstati. Ali to je jako rijetko da se dogodi, vas jako jako rijetko. I čisto sumnjam da je ijedna od vas baš toliko nema sreće da se to dogodi. Ne brinite 😊
.
Snovi budu isto realistični i strašno čudni. Nekad na granici noćne more. I ne sanjam ništa u vezi trudnoće nego samo gluposti
Ajmeee meni nije to rekla, al pitala me za prošli porod pa se nadam da joj ne bi promaklo, tako nekako razmišljam kao i ti da se stvarno rijetko događa 🤞🏻
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji