Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teab1
    02. Svibanj 2024. 14:51

u trapke jos kak tak stanem al sam skuzila da mi je remen na prvoj rupi 🤣 bila sam jos proslo tj na trecoj,tajice koje za gym koje obozavam me stiscu pa sam u depri,umor necu spominjat jer to je strasno. dobro je dok funkcioniram 🙈

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• alezo993
    02. Svibanj 2024. 15:00

Book cure, evo mene s pregleda.
    Radio mi je vaginalni ultrazvuk, rekao je da on jos nista ne vidi a kao po menstruaciji zadnjoj bi se trebalo vidit… da nema vidljive gestacijske vrećice i da je endometrij debljine 12mm (sto god to značilo) mogućnosti su ili je ovulaciju bila kasnije pa je jos rano ili bio ili vanmaterična ali posto nemam bolova nikakvih da je najbolje da napravimo ujutro betu pa da vidimo. Nije nesto rijecit ginekolog i nista ne garantira

šareni_oblak
    02. Svibanj 2024. 15:03

alezo993

Book cure, evo mene s pregleda.
    Radio mi je vaginalni ultrazvuk, rekao je da on jos nista ne vidi a kao po menstruaciji zadnjoj bi se trebalo vidit… da nema vidljive gestacijske vrećice i da je endometrij debljine 12mm (sto god to značilo) mogućnosti su ili je ovulaciju bila kasnije pa je jos rano ili bio ili vanmaterična ali posto nemam bolova nikakvih da je najbolje da napravimo ujutro betu pa da vidimo. Nije nesto rijecit ginekolog i nista ne garantira

A koliko si tjedana sad?

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸
    OTP: 14.12.2024.

šareni_oblak
    02. Svibanj 2024. 15:04

Pošto nas ovdje ima više mama kojima je ovo druga trudnoća, ima li koja da je prvi porod bio carski rez?

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸

• Teab1
    02. Svibanj 2024. 15:19

šareni_oblak

Pošto nas ovdje ima više mama kojima je ovo druga trudnoća, ima li koja da je prvi porod bio carski rez?

moj,hitni carski

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

šareni_oblak
    02. Svibanj 2024. 15:27

Teab1

šareni_oblak

moj,hitni carski

I ja sam imala hitni carski. 
    Jel osjetiš sad nekad rez, otkad si trudna? Recimo jučer sam bila cijeli dan na nogama ili sjedila, navečer me baš zatezalo oko reza uz one klasične grčeve koji budu zbog toga što pretjeram, slično kao menstrualni. Osjećaj je kao da zateže, pecka, bocka... Ne znam kako bih bolje objasnila.
    Ne brinem se, samo me zanima kako je drugima. Tako je počelo par dana nakon plusića, kad pretjeram sa aktivnosti

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸

bebolinka
    02. Svibanj 2024. 15:29

Ja sam isto stalno umornaaa, i to mrtva umorna..
    Ja sam rodila prirodno ali vakumom su morali malu izvadit pa su me rezali i mene nekad zateže rez sada 

• alezo993
    02. Svibanj 2024. 15:43

Po njegovom izračunu  5 tj, 

bebolinka
    02. Svibanj 2024. 15:46

Cure, šta ste izbacile iz prehrane? 
    Da li jedete tunu, feta sir i sl?

• Teab1
    02. Svibanj 2024. 15:49

šareni_oblak

Teab1

šareni_oblak

moj,hitni carski
    I ja sam imala hitni carski.
    Jel osjetiš sad nekad rez, otkad si trudna? Recimo jučer sam bila cijeli dan na nogama ili sjedila, navečer me baš zatezalo oko reza uz one klasične grčeve koji budu zbog toga što pretjeram, slično kao menstrualni. Osjećaj je kao da zateže, pecka, bocka… Ne znam kako bih bolje objasnila.
    Ne brinem se, samo me zanima kako je drugima. Tako je počelo par dana nakon plusića, kad pretjeram sa aktivnosti

da da,stalno neka boluckanja osjetim,uz bol u zdjelici tu i tamo,al isto ako pre dugo stojim ili pretjeram,ovak menstrualnu bol osjetim iskljucivo navecer i to samo ako moram ic piskit,ovak cak i ne al bockanja neka non stop osjecam,bas mi je sve intenzivnije nego u prvoj trudnoci,al mi je u glavi dok ne krvarim sve je okej...
    sinoc sam sanjala otkucaje srca na uzv al nisam bila ja na stolu 🤣 probudila sam se u wtf fazonu 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.