Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teab1
    01. Svibanj 2024. 21:06

kao sto je

barbymala

Teab1

moj savjet je isto beta,ak ipak odlucite na test,najbolje firstsign ili gravignost,oni nemaju evaporacijske a nisu pre skupi,meni pokazala dan prije menge
    Da ali nije mi jasno ta 2 plusa to me malo muči

koji test ste radili? clear blue pretpostavljam? kao sto sam rekla najsigurnija opcija firstsign ili gravignost ako vam se ne radi beta,oni nemaju evaporacijske crte ili ako bas uzimate clearblue onda digitalni bicete sigurni 100% jeli trudnoca ili nije,dosta vam kasni pa bi trebao bit plus ko kuca,sretno i javite 🤞

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• Teab1
    01. Svibanj 2024. 21:07

inace sliku mozete staviti preko imgbb.com

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• barbymala
    01. Svibanj 2024. 21:09

Teab1

kao sto je

barbymala

Teab1

moj savjet je isto beta,ak ipak odlucite na test,najbolje firstsign ili gravignost,oni nemaju evaporacijske a nisu pre skupi,meni pokazala dan prije menge
    Da ali nije mi jasno ta 2 plusa to me malo muči

koji test ste radili? clear blue pretpostavljam? kao sto sam rekla najsigurnija opcija firstsign ili gravignost ako vam se ne radi beta,oni nemaju evaporacijske crte ili ako bas uzimate clearblue onda digitalni bicete sigurni 100% jeli trudnoca ili nije,dosta vam kasni pa bi trebao bit plus ko kuca,sretno i javite 🤞

Javit ću sigurno kroz par dana ću napraviti ponovno test pa javim

• Tamara30
    01. Svibanj 2024. 21:10

pa problem u to sto ja dam imala onaj mesec na 26 dana a ovaj racuna na 28 i kako to da racunam ne umem

• Tamara30
    01. Svibanj 2024. 21:13

barbymala

Žene moje pomaganje kasni mi 15 dana i prekjučer sam napravila test i kad sam pogledala bio je negativan i ponovno nakon 2 sata sam pogledala bio pozitivan ali slabi plus i jučer jutro ponovila sam test sa drugim urinom i bio je negativan..nakon 20 min pokazao se plus sad ne znam dal je pozitivan ili negativan..hvala na odgovoru

evo ovde mozes da stavis sliku    https://ibb.co/3WWQPxy

• Teab1
    01. Svibanj 2024. 21:15

Tamara30

pa problem u to sto ja dam imala onaj mesec na 26 dana a ovaj racuna na 28 i kako to da racunam ne umem

racunaj kako ti je kalendar pokazao,ako je zadnja menga bila 2.4. onda racunaj od tog datuma,ne 2 mj prije,naci meni je zadnja mens bila 24.3. sto znaci da sam ja danas 5+3,naci upises datum 2.4. i vidis kaj ti izbaci.

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• barbymala
    01. Svibanj 2024. 21:33

Tamara30

barbymala

Žene moje pomaganje kasni mi 15 dana i prekjučer sam napravila test i kad sam pogledala bio je negativan i ponovno nakon 2 sata sam pogledala bio pozitivan ali slabi plus i jučer jutro ponovila sam test sa drugim urinom i bio je negativan..nakon 20 min pokazao se plus sad ne znam dal je pozitivan ili negativan..hvala 

• barbymala
    01. Svibanj 2024. 21:38

Tamara30

barbymala

Žene moje pomaganje kasni mi 15 dana i prekjučer sam napravila test i kad sam pogledala bio je negativan i ponovno nakon 2 sata sam pogledala bio pozitivan ali slabi plus i jučer jutro ponovila sam test sa drugim urinom i bio je negativan..nakon 20 min pokazao se plus sad ne znam dal je pozitivan ili negativan..hvala na odgovoru
    evo ovde mozes da stavis sliku  https://ibb.co/3WWQPxy

barbymala

Tamara30

barbymala

Žene moje pomaganje kasni mi 15 dana i prekjučer sam napravila test i kad sam pogledala bio je negativan i ponovno nakon 2 sata sam pogledala bio pozitivan ali slabi plus i jučer jutro ponovila sam test sa drugim urinom i bio je negativan..nakon 20 min pokazao se plus sad ne znam dal je pozitivan ili negativan..hvala

Neda mi se prijaviti niti nista

• Teab1
    01. Svibanj 2024. 21:43

https://imgbb.com/

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Tamara30
    01. Svibanj 2024. 22:58

Teab1

Tamara30

racunaj kako ti je kalendar pokazao,ako je zadnja menga bila 2.4. onda racunaj od tog datuma,ne 2 mj prije,naci meni je zadnja mens bila 24.3. sto znaci da sam ja danas 5+3,naci upises datum 2.4. i vidis kaj ti izbaci.

pa od tog dana racunam na moj kalendar sto sam pratila memstruaciju nekoliko meseci sam tu pratila memst na svaki kalendar koji stavim ipak mislim da sam 4+1 dok ne idem na pregled tad cu zasnati sve 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.