Dap prva trudnoća. Bilo mi je tako 12.04 i 13.04 popodne prestalo. Ali evo sam popila sinoc i jutros duphaston i vec nema vise nista. Kako sam prvi put u ovim vodama nemam pojma sto bi mislila😂
ma meni je druga al mi je prvi put bilo to krvarenje/smedarenje,u proslo mi nije bilo tako pa sam se malo prepala al prestalo brzo pa sam mirna
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Danas zatišje. :) bit će svi papamo i odmaramo. :)
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Žene moje pomaganje kasni mi 15 dana i prekjučer sam napravila test i kad sam pogledala bio je negativan i ponovno nakon 2 sata sam pogledala bio pozitivan ali slabi plus i jučer jutro ponovila sam test sa drugim urinom i bio je negativan..nakon 20 min pokazao se plus sad ne znam dal je pozitivan ili negativan..hvala na odgovoru
Žene moje pomaganje kasni mi 15 dana i prekjučer sam napravila test i kad sam pogledala bio je negativan i ponovno nakon 2 sata sam pogledala bio pozitivan ali slabi plus i jučer jutro ponovila sam test sa drugim urinom i bio je negativan..nakon 20 min pokazao se plus sad ne znam dal je pozitivan ili negativan..hvala na odgovoru
najbolje je je da ides da vadis betu to tije sigurno a sto posto posle 15 dana kasnjenja test bi morao da bude pozitivan i to bas bas sa debele linije
evo i mene drage moje imam menstrualni kalendar gde pratim menstruaciju na taj kalendar mi pise da sam 5+1 a na drugi sto sam otvorila pise mi 4+1 tako da vise i neznam ni koja nedelja sam hahah sve mi se pobrkalo
evo i mene drage moje imam menstrualni kalendar gde pratim menstruaciju na taj kalendar mi pise da sam 5+1 a na drugi sto sam otvorila pise mi 4+1 tako da vise i neznam ni koja nedelja sam hahah sve mi se pobrkalo
skini si pregnancy+,tam upises prvi dan zadnje menge i sve ti izracuna,meni je taj tracker najbolji
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Žene moje pomaganje kasni mi 15 dana i prekjučer sam napravila test i kad sam pogledala bio je negativan i ponovno nakon 2 sata sam pogledala bio pozitivan ali slabi plus i jučer jutro ponovila sam test sa drugim urinom i bio je negativan..nakon 20 min pokazao se plus sad ne znam dal je pozitivan ili negativan..hvala na odgovorunajbolje je je da ides da vadis betu to tije sigurno a sto posto posle 15 dana kasnjenja test bi morao da bude pozitivan i to bas bas sa debele linije
Kako da postavim sliku da vidite
Žene moje pomaganje kasni mi 15 dana i prekjučer sam napravila test i kad sam pogledala bio je negativan i ponovno nakon 2 sata sam pogledala bio pozitivan ali slabi plus i jučer jutro ponovila sam test sa drugim urinom i bio je negativan..nakon 20 min pokazao se plus sad ne znam dal je pozitivan ili negativan..hvala na odgovorunajbolje je je da ides da vadis betu to tije sigurno a sto posto posle 15 dana kasnjenja test bi morao da bude pozitivan i to bas bas sa debele linijeKako da postavim sliku da vidite
Na svim testovima pise da se rezultat ne očitava poslije vise od 5 minuta. Odite kod dr. i tražite uputnicu za betu. Držim fige od srca <3
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
moj savjet je isto beta,ak ipak odlucite na test,najbolje firstsign ili gravignost,oni nemaju evaporacijske a nisu pre skupi,meni pokazala dan prije menge
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
moj savjet je isto beta,ak ipak odlucite na test,najbolje firstsign ili gravignost,oni nemaju evaporacijske a nisu pre skupi,meni pokazala dan prije menge
Da ali nije mi jasno ta 2 plusa to me malo muči
Sortiraj odgovore
Najstariji