Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teab1
    01. Svibanj 2024. 16:32

alezo993

Dap prva trudnoća. Bilo mi je tako 12.04 i 13.04 popodne prestalo. Ali evo sam popila sinoc i jutros duphaston i vec nema vise nista. Kako sam prvi put u ovim vodama nemam pojma sto bi mislila😂

ma meni je druga al mi je prvi put bilo to krvarenje/smedarenje,u proslo mi nije bilo tako pa sam se malo prepala al prestalo brzo pa sam mirna

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• aknes
    01. Svibanj 2024. 19:33

Danas zatišje. :) bit će svi papamo i odmaramo. :)

🧔37👧39
    👫2008
    🤵‍♂️👰3.2018.
    👨‍👩‍👧 8.2018. ❤ R ❤
    9.2023. spontani :(
    + 20.4.2024.

• barbymala
    01. Svibanj 2024. 19:52

Žene moje pomaganje kasni mi 15 dana i prekjučer sam napravila test i kad sam pogledala bio je negativan i ponovno nakon 2 sata sam pogledala bio pozitivan ali slabi plus i jučer jutro ponovila sam test sa drugim urinom i bio je negativan..nakon 20 min pokazao se plus sad ne znam dal je pozitivan ili negativan..hvala na odgovoru 

• Tamara30
    01. Svibanj 2024. 19:58

barbymala

Žene moje pomaganje kasni mi 15 dana i prekjučer sam napravila test i kad sam pogledala bio je negativan i ponovno nakon 2 sata sam pogledala bio pozitivan ali slabi plus i jučer jutro ponovila sam test sa drugim urinom i bio je negativan..nakon 20 min pokazao se plus sad ne znam dal je pozitivan ili negativan..hvala na odgovoru

najbolje je je da ides da vadis betu to tije sigurno a sto posto posle 15 dana kasnjenja test bi morao da bude pozitivan i to bas bas sa debele linije

• Tamara30
    01. Svibanj 2024. 19:59

evo i mene drage moje imam menstrualni kalendar gde pratim menstruaciju  na taj kalendar mi pise da sam 5+1 a na drugi sto sam otvorila pise mi 4+1 tako da vise i neznam ni koja nedelja sam hahah sve mi se pobrkalo

• Teab1
    01. Svibanj 2024. 20:29

Tamara30

evo i mene drage moje imam menstrualni kalendar gde pratim menstruaciju na taj kalendar mi pise da sam 5+1 a na drugi sto sam otvorila pise mi 4+1 tako da vise i neznam ni koja nedelja sam hahah sve mi se pobrkalo

skini si pregnancy+,tam upises prvi dan zadnje menge i sve ti izracuna,meni je taj tracker najbolji

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• barbymala
    01. Svibanj 2024. 20:31

Tamara30

barbymala

najbolje je je da ides da vadis betu to tije sigurno a sto posto posle 15 dana kasnjenja test bi morao da bude pozitivan i to bas bas sa debele linije

Kako da postavim sliku da vidite 

• aknes
    01. Svibanj 2024. 20:45

barbymala

Tamara30

barbymala

Kako da postavim sliku da vidite

Na svim testovima pise da se rezultat ne očitava poslije vise od 5 minuta. Odite kod dr. i tražite uputnicu za betu. Držim fige od srca <3 

🧔37👧39
    👫2008
    🤵‍♂️👰3.2018.
    👨‍👩‍👧 8.2018. ❤ R ❤
    9.2023. spontani :(
    + 20.4.2024.

• Teab1
    01. Svibanj 2024. 20:50

moj savjet je isto beta,ak ipak odlucite na test,najbolje firstsign ili gravignost,oni nemaju evaporacijske a nisu pre skupi,meni pokazala dan prije menge

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• barbymala
    01. Svibanj 2024. 20:57

Teab1

moj savjet je isto beta,ak ipak odlucite na test,najbolje firstsign ili gravignost,oni nemaju evaporacijske a nisu pre skupi,meni pokazala dan prije menge

Da ali nije mi jasno ta 2 plusa to me malo muči 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.