Vec si imala krvarenja pa si dobila ili?Da, prije 5 dana sam prokrvarila lagano pa sam isla na pregled
Kaj su ti rekli tad na pregledu? Da se javiš ako se ponovi ili? Meni je rekla da generalno ako bi se pojavili bolovi uz krvarenje da idem na hitnu al ovo ne zvuci tako? Držim fige da se ne ponovi 🤞🏻🤞🏻
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Vec si imala krvarenja pa si dobila ili?Da, prije 5 dana sam prokrvarila lagano pa sam isla na pregledKaj su ti rekli tad na pregledu? Da se javiš ako se ponovi ili? Meni je rekla da generalno ako bi se pojavili bolovi uz krvarenje da idem na hitnu al ovo ne zvuci tako? Držim fige da se ne ponovi 🤞🏻🤞🏻
Tad sam imala grceve i krvarenje i sve je bilo u redu na pregledu sutra ujutro. Od tada je sve ok, sad samo ovaj smedji iscjedak. Nadam se da se nece ponoviti. Al super su mi u ordinaciji i prime me odmah ako je hitan slucaj.
Cure, sada otišla na wc i obrisala se kad smećkasto na papiru da se brinem? Imam pregled preksutra
Daa bas tako😬
A nis cekam onda pregled, vjerovatno stres, dosla nam je direktorica u posjetu pa vjerovatno taj stress
Daa bas tako😬
A nis cekam onda pregled, vjerovatno stres, dosla nam je direktorica u posjetu pa vjerovatno taj stress
ti si bila radila testic jucer prekjucer ak se ne varam? nemoj brinut mozda samo im
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Daa bas tako😬
A nis cekam onda pregled, vjerovatno stres, dosla nam je direktorica u posjetu pa vjerovatno taj stressti si bila radila testic jucer prekjucer ak se ne varam? nemoj brinut mozda samo im
jebote forum. implantacija,vis da neke od nas smedare,bice to dobro,no stress
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Daa prije par dana,dva +… menga trebala 21.04 doc… Mislim nemam nikakve bolove, samo kad odem na wc na papiru bude… zvala sam gin koja mi je i poznanica i dala mi da pijem duphaston iako mi je pregled sutra…
Daa prije par dana,dva +… menga trebala 21.04 doc… Mislim nemam nikakve bolove, samo kad odem na wc na papiru bude… zvala sam gin koja mi je i poznanica i dala mi da pijem duphaston iako mi je pregled sutra…
bice to sve okej,nis ne brini,cim te ne boli,ni mene nije bolilo i prestalo samo od sebe, mislim da sam bila na 4+2,jos je to sve jako rano,al bice okej,1 trudnoca?
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Tako i meni bilo pa je stalo samo od sebe već idući dan
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Dap prva trudnoća. Bilo mi je tako 12.04 i 13.04 popodne prestalo. Ali evo sam popila sinoc i jutros duphaston i vec nema vise nista. Kako sam prvi put u ovim vodama nemam pojma sto bi mislila😂
Sortiraj odgovore
Najstariji