Cure, bok svima! 😊
Pratim, ali nisam još pisala😶🌫️
Vidim da se sve tu i tamo požalite na bolove u zdjelici, leđima, preponamaili gornjem abdomenu... ima li itko bolove baš u donjem abdomenu, ono gdje je linija gaćica? Mene cijelu trudnoću muči taj dio, a pogoršalo se ulaskom u treće tromjesečje. Svi nalazi uredni, sve dobro, ali ja često ne mogu hodati ili moram hitno leći da malo olaķšam tu tupu bol i pritisak...
Hvala svima unaprijed na iskustvima 🙏🏻
Matejaa stigne se još okrenuti, bude sve bilo dobro! 🥰
surich bokić! Joj znam točno na koju bol misliš i stvarno je grozna. Baš tako kako si opisala, nekad nisam mogla hodati koliko me bolilo. 😐 Svi su mi rekli da je zato što je beba nisko pa i boli tako nisko. Eto da znaš da nisi jedina i da ne brineš previše, nadam se da će ti biti barem malo lakše 💝
.
Mene trenutno najviše bole prepone, muče me baš intenzivni grčevi i opet bh 🫠
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Matejaastigne se još okrenuti, bude sve bilo dobro! 🥰
surichbokić! Joj znam točno na koju bol misliš i stvarno je grozna. Baš tako kako si opisala, nekad nisam mogla hodati koliko me bolilo. 😐 Svi su mi rekli da je zato što je beba nisko pa i boli tako nisko. Eto da znaš da nisi jedina i da ne brineš previše, nadam se da će ti biti barem malo lakše 💝
.
Mene trenutno najviše bole prepone, muče me baš intenzivni grčevi i opet bh 🫠
Hvala ti puno 💌 lakše mi je čuti da ima sličnih iskustava, već pomislim da ludim 😁
Očito je svaki tjedan neka nova priča za sebe 😅 nadam se da će i tebi ubrzo popustiti grčevi i bh 😖
Bila danas na pregledi, malac je jos uvijek na zadak, malo uvecani pijeloni na bubregu.
Sretno svim curama
Matejaa što znači uvećani pijeloni na bubregu?
Meni bebac pritišće kanale prema bubregu i za sad je to 1.stupanj.. ako se povecaju upalni parametri, uopce ne znam sto ce biti. :/
Vidim da ste sve lagano u bolovima kako se blizi kraj, a ja mislila da sam samo ja totalno zaglavila u krevetu. Presvačila sam krevetninu i grozno se umorila. 😥😥 tko ce jos 2 mjeseca izdrzat 😥
Naša srećica** 12/2021
Bila danas na pregledi, malac je jos uvijek na zadak, malo uvecani pijeloni na bubregu.
Sretno svim curama
Matejaa što znači uvećani pijeloni na bubregu?
Meni bebac pritišće kanale prema bubregu i za sad je to 1.stupanj.. ako se povecaju upalni parametri, uopce ne znam sto ce biti. :/
Vidim da ste sve lagano u bolovima kako se blizi kraj, a ja mislila da sam samo ja totalno zaglavila u krevetu. Presvačila sam krevetninu i grozno se umorila. 😥😥 tko ce jos 2 mjeseca izdrzat 😥
Kod mene je kod desnog 12 mm a kod lijevog 11 mm pa moram dalje nastavit pratit iako se to danas lako rijesava
nysaa_ nadam se da nećeš imati većih problema. ❤️
I nisi jedina, zahvalna sam kaj imam super muža pa skoro ništa ne moram raditi po doma jer nemam energije ni snage ni za kaj 🫣😅
Niki111 dobro došla! U dan nam je razlika za termin, moj je 10.01. i čekamo curku 😄
atena držim fige da ti krene što prije, vidim da si ful nestrpljiva 🤞🏻🥰
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Sortiraj odgovore
Najstariji