Doriis čestitam! 😊 Kakvo ti je bilo iskustvo tamo? Kakvi su doktori i sestre? Ja trebam roditi tamo uskoro 15.12. Mi je termin, pa me zanima. Vodim sad od 36tog tjedna trudnoću kod njih. Jesi zadovoljna? Svi su mi hvalili Zabok pa sam se zato odlučila tamo. 🙈Tako sam se i ja odlučila jer sam čitala sve najbolje o njima nisam požalila. I ja sam isla tamo 3 puta u TA. Sestre u rađaoni i na odjelu babinjača su pre pre ljubazne, ništa im nije teško, prvih par puta idu obavezno s tobom na wc da nebi pala ili nešto… sve je uredno, čisto, čak je i hrana fina. Ako ti treba odmor prvu noć sestre otpeljaju bebicu pa je u dječjoj sobi tu noć, nemoj se ustručavati to tražiti ako će ti trebati odmor ali pitaju i sestre same ako to želiš. U sobama su najčešće po 2 žene, iako su sobe za 3 ali to samo u slučaju ako je baš jako jako gužva par dana. Možeš čak i zatražiti da budeš i sama u sobi. Ugl, meni je bilo super, nadam se da će i tebi. Ako te još kaj zanima pitaj 😊
Hvala ti puno 🙏🏼🙏🏼 Nadam se da će i meni sve dobro proći 🤞🏼😊
Doriis čestitam! 😊 Kakvo ti je bilo iskustvo tamo? Kakvi su doktori i sestre? Ja trebam roditi tamo uskoro 15.12. Mi je termin, pa me zanima. Vodim sad od 36tog tjedna trudnoću kod njih. Jesi zadovoljna? Svi su mi hvalili Zabok pa sam se zato odlučila tamo. 🙈Tako sam se i ja odlučila jer sam čitala sve najbolje o njima nisam požalila. I ja sam isla tamo 3 puta u TA. Sestre u rađaoni i na odjelu babinjača su pre pre ljubazne, ništa im nije teško, prvih par puta idu obavezno s tobom na wc da nebi pala ili nešto… sve je uredno, čisto, čak je i hrana fina. Ako ti treba odmor prvu noć sestre otpeljaju bebicu pa je u dječjoj sobi tu noć, nemoj se ustručavati to tražiti ako će ti trebati odmor ali pitaju i sestre same ako to želiš. U sobama su najčešće po 2 žene, iako su sobe za 3 ali to samo u slučaju ako je baš jako jako gužva par dana. Možeš čak i zatražiti da budeš i sama u sobi. Ugl, meni je bilo super, nadam se da će i tebi. Ako te još kaj zanima pitaj 😊Hvala ti puno 🙏🏼🙏🏼 Nadam se da će i meni sve dobro proći 🤞🏼😊
Budee, vjerujem u to. Javi se obavezno i sretno 💪❤️🤗
22.03.2024. + 😇
26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗
Hej cure evo javljamo se, Maleni Mark rođen je 2.12.2024. U 7:35 h. Težak je 4570g i 54 je dugačak znači jako velik ali i jako prekrasan dečko. Na kraju su mi trudovi krenuli sami oko pola 1, 1 u noći i onda smo oko 4 došli u bolnicu gdje su rekli da sam 8 cm otvorena s trudovima na 3 minute. U rađaonu sam primljena odmah u pola 5. Vodenjak je sam pukao na 9 cm i nedugo nakon toga stigao je i Mark u svoj svojoj slavi i veličini. Jedino što mu je pupčana bila omotana oko vrata no hvala bogu sve je bilo uredu s njim. Ja nisam popucala ništa i nisu me morali rezati zahvaljujući super babici i njenom vođenju kada gurati i kako 👏❤️ sve u svemu mi smo super ❤️
Hej cure evo javljamo se, Maleni Mark rođen je 2.12.2024. U 7:35 h. Težak je 4570g i 54 je dugačak znači jako velik ali i jako prekrasan dečko. Na kraju su mi trudovi krenuli sami oko pola 1, 1 u noći i onda smo oko 4 došli u bolnicu gdje su rekli da sam 8 cm otvorena s trudovima na 3 minute. U rađaonu sam primljena odmah u pola 5. Vodenjak je sam pukao na 9 cm i nedugo nakon toga stigao je i Mark u svoj svojoj slavi i veličini. Jedino što mu je pupčana bila omotana oko vrata no hvala bogu sve je bilo uredu s njim. Ja nisam popucala ništa i nisu me morali rezati zahvaljujući super babici i njenom vođenju kada gurati i kako 👏❤️ sve u svemu mi smo super ❤️
Cestitke ♥️
Cestitke Atena🥳❤️nek je živ i zdrav tvoj ne bas maleni deckic😍 drago mi je da ti je na porodu bilo tako i da se nisi propatila dugo🥹 jel ti je to prva bebica ili?
Cestitam!! ❤️
Drago mi je da je sve tako dobro prošlo ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji