Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    atena
    12. Studeni 2024. 21:10

Ne znam zašto se ne bi smjelo piti. Ja sam pila u prošloj trudnoći i mogu reći da mi je porod bio super. Brzo je prošao bez ikakvih problema ili nekih prejakih bolova. Sat vremena sam bila u rađaoni nisam popucala niti su me trebali rezati i bila bi sretna da mi i sad porod bude takav.
    Mislim da mi nije potaknu taj čaj porod pošto sam rodila samo 2 dana prije termina 😜
    Ja pijem po 3 šalice dnevno. Mislim da nema potrebe piti više ovi mi je nekako taman popijem ujutro popodne i navečer i super mi je. A za poticanje poroda skačem po lopti i po mužu haha 😂😂😂

• Ana13
    13. Studeni 2024. 10:21

Hejj cure, nova sam ovdje, tj. pratim vas neko vrijeme. ☺️ Trenutno sam 35+3. Termin mi je 15.12. Zadnjih par dana imam bolove većinom me uhvate tijekom noći u leđima i trbuhu, kao da ću dobiti menstruaciju i dosta su jaki da ne mogu spavati. Noćas mi je trajalo oko 20 minuta i prestalo. Prva mi je trudnoća pa ne znam trebam li se zabrinuti ili su to normalne pripreme pred porod 🙈.

• 20’
    13. Studeni 2024. 10:28

Cure, drago mi je da je malo grupa živnula.  Ana13, to ti je normalno, meni su u prvoj trudnoći ti kao menstrualni bolovi počeli oko 36,37 tjedna. Pravi trudovi su mi bili drugačiji 
    Ja radim evo još ovaj i sljedeći tjedan i onda sam doma na godišnjem i porodiljnom. Raduje mi da si priredim stvari za bebu, kupim još kaj mi treba i tako

• Mrvica722
    13. Studeni 2024. 13:21

Pitanje ,imam ubučene bradavice i primjetila sam u njima malo bude kao skoreno bijelo žućkasto pretpostavljam mlijeko,jedno jutro probudim se i vidim dvi flekice na piđami iz desne dojke ,prozirne flekice jel to normalno

Pake
    13. Studeni 2024. 14:34

Kolostrum, normalna stvar u trudnoći 

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

nyssa_
    13. Studeni 2024. 16:47

Hej drage trudnice!
    Javljam da je kod mene krenulo dosta sa BH kontrakcijama koje me bude noću. U petak imam pregled pa me baš zanima di je bebko, jel se okrenuo ili ne jer udarce osjećam baš sa svih strana i da nisam slučajno otvorena jer mi je ipak mrvicu prerano. Opet smo u radovima doma, krenulo je gniježđenje naveliko i lagano moram spakirati torbu za rodilište. Vaše torbe su spremne? :)

Naša srećica** 12/2021

atena
    13. Studeni 2024. 20:47

Ja uopće te bh kontrakcije ili ne osjećam ili ih nemam. Nekad mi trbuh bude tvrd na dodir pretpostavljam da je to to ali ne osjetim nikakvu nelagodu ili bolove 😅
    Moja torba je više manje spremna neki dan sam dodala stvari koje su mi falile. Danas sam kupila neke sitnice za prigrist poslje poroda. Još moram kupiti vodu i onda mislim da je to sve tako da ja sam spremna za porod 😜
    Sutra imam pregled u TA u pola 9 ujutro make znam da to neće biti u pola 9 haha ali šta se može.. Bitno da sve bude u redu. Baš me zanima koliko je maleni porastao 

Tratinčica12
    13. Studeni 2024. 21:26

Pozdrav cure 🤗🤗
    Ja imam pregled u petak. Mene isto zanima je li se moj dječak okrenuo, jer po pokretima ne mogu skužiti. 
    ---
    Imam još par sitnica za kupiti. Sve velike stvari sam obavila oko čišćenja po stanu i pospremanja. Micala namještaj i tako svašta 😅🙈 Oprala robicu. Obavila sam i neke stvari za sebe tipa pedikura, obrve, pramenovi. Ko zna kad ću opet 😅
    ---
    Dani uz trogodišnjaka brzo lete. Još 3 tjedna do termina. A sjećam se kako mi je u prvoj trudnoći taj zadnji mjesec bio ko godina.
    Stariji sin ima neku fazu vrištanja ovih dana i bati po stanu, divlja. Baš me izuje iz cipela ponašanjem. Ne znam više kako se postaviti uopće 🤷‍♀️ ali je baš iscrpljujuće. Sad sjedim, muž ga otišao uspavati. Beba se jako mrda, stomak me stišće i osjećam neku koštanu bol s desne strane u zdjelici. Doslovno šepam. Valjda sam se preforsirala 🙈
    ---
    Cure, sretno na pregledima 🌸🍀🩷🩷 javljajte stanje. Ja sam u wap grupi, ali svaki dan uđem i na forum da popratim sve 🤗🤗

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Bonnie9
    14. Studeni 2024. 05:29

Atena gdje si kupila caj od maline? Ja trazila u mulleru dmu ljekarni nigdje ne mogu naci… Mislila sam nabaviti pa tamo oko 35 tj krenuti

atena
    14. Studeni 2024. 12:26

Bonnie naručila sam ga jer nigdje nisam mogla naći da ga kupim je odmah.
    Tratinčica sretno onda u petak nadam se da se maleni okrenuo kako treba. Što se tiče malaca ja imam curice od 4 godine i jednu od 2 i nikako da mi vrijeme prođe jedva čekam da rodim imam osjećaj da sam trudna 100 godina hahah 😜
    Ja sam obavila pregled napokon, trudova na ctgu baš i nema nekih ali otvorena sam dva prsta pa kažu da je pitanje vremena kad će krenuti i naručili su me za tjedan dana ako ne krene prije porod. Bebać je velik, mjerili su ga više puta ali eto uglavnom procjenjen je na 3424g 🫣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.