Ne znam zašto se ne bi smjelo piti. Ja sam pila u prošloj trudnoći i mogu reći da mi je porod bio super. Brzo je prošao bez ikakvih problema ili nekih prejakih bolova. Sat vremena sam bila u rađaoni nisam popucala niti su me trebali rezati i bila bi sretna da mi i sad porod bude takav.
Mislim da mi nije potaknu taj čaj porod pošto sam rodila samo 2 dana prije termina 😜
Ja pijem po 3 šalice dnevno. Mislim da nema potrebe piti više ovi mi je nekako taman popijem ujutro popodne i navečer i super mi je. A za poticanje poroda skačem po lopti i po mužu haha 😂😂😂
Hejj cure, nova sam ovdje, tj. pratim vas neko vrijeme. ☺️ Trenutno sam 35+3. Termin mi je 15.12. Zadnjih par dana imam bolove većinom me uhvate tijekom noći u leđima i trbuhu, kao da ću dobiti menstruaciju i dosta su jaki da ne mogu spavati. Noćas mi je trajalo oko 20 minuta i prestalo. Prva mi je trudnoća pa ne znam trebam li se zabrinuti ili su to normalne pripreme pred porod 🙈.
Cure, drago mi je da je malo grupa živnula. Ana13, to ti je normalno, meni su u prvoj trudnoći ti kao menstrualni bolovi počeli oko 36,37 tjedna. Pravi trudovi su mi bili drugačiji
Ja radim evo još ovaj i sljedeći tjedan i onda sam doma na godišnjem i porodiljnom. Raduje mi da si priredim stvari za bebu, kupim još kaj mi treba i tako
Hej drage trudnice!
Javljam da je kod mene krenulo dosta sa BH kontrakcijama koje me bude noću. U petak imam pregled pa me baš zanima di je bebko, jel se okrenuo ili ne jer udarce osjećam baš sa svih strana i da nisam slučajno otvorena jer mi je ipak mrvicu prerano. Opet smo u radovima doma, krenulo je gniježđenje naveliko i lagano moram spakirati torbu za rodilište. Vaše torbe su spremne? :)
Naša srećica** 12/2021
Ja uopće te bh kontrakcije ili ne osjećam ili ih nemam. Nekad mi trbuh bude tvrd na dodir pretpostavljam da je to to ali ne osjetim nikakvu nelagodu ili bolove 😅
Moja torba je više manje spremna neki dan sam dodala stvari koje su mi falile. Danas sam kupila neke sitnice za prigrist poslje poroda. Još moram kupiti vodu i onda mislim da je to sve tako da ja sam spremna za porod 😜
Sutra imam pregled u TA u pola 9 ujutro make znam da to neće biti u pola 9 haha ali šta se može.. Bitno da sve bude u redu. Baš me zanima koliko je maleni porastao
Pozdrav cure 🤗🤗
Ja imam pregled u petak. Mene isto zanima je li se moj dječak okrenuo, jer po pokretima ne mogu skužiti.
---
Imam još par sitnica za kupiti. Sve velike stvari sam obavila oko čišćenja po stanu i pospremanja. Micala namještaj i tako svašta 😅🙈 Oprala robicu. Obavila sam i neke stvari za sebe tipa pedikura, obrve, pramenovi. Ko zna kad ću opet 😅
---
Dani uz trogodišnjaka brzo lete. Još 3 tjedna do termina. A sjećam se kako mi je u prvoj trudnoći taj zadnji mjesec bio ko godina.
Stariji sin ima neku fazu vrištanja ovih dana i bati po stanu, divlja. Baš me izuje iz cipela ponašanjem. Ne znam više kako se postaviti uopće 🤷♀️ ali je baš iscrpljujuće. Sad sjedim, muž ga otišao uspavati. Beba se jako mrda, stomak me stišće i osjećam neku koštanu bol s desne strane u zdjelici. Doslovno šepam. Valjda sam se preforsirala 🙈
---
Cure, sretno na pregledima 🌸🍀🩷🩷 javljajte stanje. Ja sam u wap grupi, ali svaki dan uđem i na forum da popratim sve 🤗🤗
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Bonnie naručila sam ga jer nigdje nisam mogla naći da ga kupim je odmah.
Tratinčica sretno onda u petak nadam se da se maleni okrenuo kako treba. Što se tiče malaca ja imam curice od 4 godine i jednu od 2 i nikako da mi vrijeme prođe jedva čekam da rodim imam osjećaj da sam trudna 100 godina hahah 😜
Ja sam obavila pregled napokon, trudova na ctgu baš i nema nekih ali otvorena sam dva prsta pa kažu da je pitanje vremena kad će krenuti i naručili su me za tjedan dana ako ne krene prije porod. Bebać je velik, mjerili su ga više puta ali eto uglavnom procjenjen je na 3424g 🫣
Sortiraj odgovore
Najstariji