Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

atena

Broj poruka: 52

Prijavi adminu

Tratinčica12

atena

Baš mi je čudno da te tek onda naručila a maleni je isto na zadak. Valjda svatko drugačije na to gleda 🤷 moja je odmah rekla da kad zovem trudničku da kažem da je na zadak i rekla sam im prvo su mi dali termin za dva tjedna al kad sam rekla da je na zadak rekla je da dođem u utorak.
    Koliko je tvoj dječak bio velik na zadnjem pregledu? Moj je sad 29.10. Bio procijenjen na 2915g 🫣
    Bonnie vidla sam da ima grupa na wapu ali ja sam nekako više za forum 🙈😜
    Franka bome se i ja nadam da je sa freyom sve uredu. Možda se javila curama na wapu, a ako nije freya javi se sa znamo da si dobro 🥰
    Ova moja ginek je baš nekako preopuštena, njoj je sve laganini. Ima vremena. Kaže da ima vremena da se okrene do zadnjeg dana. Njeni prijedlozi su i vaginalni porod na zadak (jer sam drugorotka) ili vanjski okret - za što ja nisam.
    Trebala sam ipak reći da ću u TA sljedeći pregled, a ne kod nje 🫣

Na pregledu 23.10. je bio procijenjen na oko 2100g. Prvi dječak je sa 35 tt procijenjen na 2900g, rodio se sa 4200 g na 40+3 tt 🙈🙈

Da moja nije bila tako opuštena mislila je ako bude sve uredu da odradimo još jedan pregled kod nje pa u trudničku ali kad je vidla da je na zadak odmah me poslala a sad me baš zanima šta će mi tamo reći ako se nije okrenuo.. Joj ja mislim da će i moj bit možda čak i više. Meni je prva curica bila 3630g a rođena je sa 37+5, drugu sam rodila sa 39+5 ona je bila 4050 tako da 4 kg očekujem svakako 😜 ja sam bila 4500g i 55 dugačka tako da je svašta moguće haha 

• slonić0707

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Pozdrav svim trudnicama 😊 meni je termin 14.1.  treći sin.

nyssa_

Broj poruka: 142

Prijavi adminu

Pozdravljam sve nove članice ove naše male zajednice i želim svima laganu i sigurnu trudnoću!
    Ja sam danas otvorila bolovanje konačno i planiram ovaj tjedan odmarati maksimalno. :)
    Kupila sam nešto robe za malog, još uvijek ne znam dal da uzimam kolica ili koristim od curice.. 
    Imala sam pregled 25.10. i pregled je prošao okej, bebač procijenjen na 1090 gr i bio je poprijeko smješten, ali vrti se non-stop tako da nema pravila. Sve više razmišljam o porodu i nije im ugodno nimalo kad se sjetim što sve moram proći.
    Ukupno sam dobila 9,0 kg, ali znam da će se sad nagomilati puno kila u zadnjem tromjesečju.. već sad mi je teško spavati i ostajem bez zraka svako malo pa me jeza lovi kad se sjetim kak će to biti pri samom kraju. 
    Kako ste vi? Kako spavate? :)

Naša srećica** 12/2021

nyssa_

Broj poruka: 142

Prijavi adminu

A da, vidim da pišete o prvim porodima i mjerama beba. Ja sam svoju prvu kćer rodila sa 41+1, 3800 gr, carskim rezom jer se nisam otvarala. Mislim da je to razlog što se bojim poroda jer ne znam hoće li me opet mučiti 13 sati da se otvorim uz drip i probušen vodenjak ili odmah na carski...

Naša srećica** 12/2021

• Tess1989

Broj poruka: 11

Prijavi adminu

Pozdrav cure,
    i ja sam sklonija ostanku ovdje jer mi je već neko vrijeme previše wa grupa i trudim se bit što manje na mobu, pogotovo sad pred kraj trudnoće kad su me ozbiljno uhvatile pripreme i gnježđenje. :D
    Ja sam prošli tjedan bila prvi put u TA, mala je očito imala skok i fino je ojačala od onog pregleda kad su me zabrinuli zbog manjih mjera trbuha. On i dalje zaostaje po mjerama no manje, a ona je u globalu bila oko 2 kg, što je super. Sad ponovno idem u četvrtak. Naručila me za 10 dana samo zbog tog nalaza da vidimo jača li dobro i dalje, pa ako sve bude ok, valjda ćemo se malo opustiti. 
    Inače samo čekam da mi sutra-preksutra dođe novi kofer jer ova dva koja imamo su preveliki za bolnicu pa da sve posložim i onda sam mirna. Mantram da samo izguramo još mjesec dana i da ona bude oko 3 kg, a dalje nek bude kak bude. Sitnička mala. 
    Freya, sve se nadamo da ste dobro! I da ćeš nam se javiti uskoro s dobrim vijestima!

• 20’

Broj poruka: 55

Prijavi adminu

Tess1989, ja sam isto sklonija čitanju i tipkanju ovdje upravo iz razloga što sam u previše tih whatsupp grupa a uhvatio me nesting za bebu, a još uvijek i radim tako da imam hrpu obveza 

atena

Broj poruka: 52

Prijavi adminu

Slonić dobro došla 🥰
    Nyssa ja ovih zadnjih dana spavam grozno. Nikako se ne mogu namjestiti, kao da mi nijedan položaj ne paše. Užas jedan. Prije sam često spavala na trbuhu i baš mi to fali mogu vam reći haha.
    Meni su porodi sa curama bili okej. Ja se sad nekako bojim carskog pošto je rekla moja gin da ako se ne okrene da će me vjerovatno naručiti na carski. A ja se bojim tog oporavka i svega toga. Jbg nešto nepoznato pa me odmah strah. 
    Meni je nekako na forumu ljepše i lakše mi je sve popratiti 
    Eto ja sutra imam pregled. Nadam se da se mali okrenuo. Bila sam na pregledu 29.10 ali mi bome dani nikako ne prolaze od kad mi je rekla da je na zadak samo me zanima jel se okrenuo i šta će reći doktor u TA

• Mrvica722

Broj poruka: 499

Prijavi adminu

nyssa_

A da, vidim da pišete o prvim porodima i mjerama beba. Ja sam svoju prvu kćer rodila sa 41+1, 3800 gr, carskim rezom jer se nisam otvarala. Mislim da je to razlog što se bojim poroda jer ne znam hoće li me opet mučiti 13 sati da se otvorim uz drip i probušen vodenjak ili odmah na carski…

Hej ja sam isto inducirani porod 12 h gela i dripa i nista na kraju hitni carski,sad ti ne smiju bas drip davat jer postoji opasnost od rupture maternice tako ako ne ide prirodno ide na carski ,nemoras pristajat na drip

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.