Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Doriis

Broj poruka: 148

Prijavi adminu

Hvala vam ❤️ sad kad pogledam sve je to iza mene i izdrzala sam, ali tamo je bas na momente bilo grdo. Dosla sam nakon kaj mi je doma puknuo vodenjak, otvorena 5 cm. Dali su mi drip da se bebica brze spusti te su mi radili epiziotomiju. To dolje me jos malo boli ali proci ce i to 💪 bebica je super, lijepo jede, spava, piski i kaka 🤣 bas nam danas opet dolazi patronazna sestra

22.03.2024. + 😇
    26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
    20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗

atena

Broj poruka: 84

Prijavi adminu

Evo mene s pregleda. Na ctgu se vide trudovi ali su neredoviti tako da su kako oni kažu pripremni i to ne znači da kroz dan neće postati redoviti i pravi. Malog su mjerili na dva ultrazvuka i tri doktorice svaka po par puta da bi na kraju bilo da mali uopće nije mali procijenjen je na 4.5kg. I to je najmanje na koliko su ga uspjele procijeniti jer je svaki put ispao i preko četiri i pol. Tako da su rekli da ako ne krene porod sam preko vikenda da u ponedjeljak dođem u 7 na indukciju jer im ispada jako velik. On je u dobrom položaju tako da on se namjestio i samo da ti trudovi krenu i mogu roditi 😜
    Dakle ako ne krene samo u ponedjeljak će krenuti sigurno. Ali ja se ipak nadam da će krenuti samo i doktorice su rekle da nije nemoguće da to krene noćas. 2-3 prsta sam otvorena kako po kojoj doktorici cerviks je totalno smekšan i sad čekamo šta će biti i koliko će mali na kraju stvarno biti velik 🥰

Tratinčica12

Broj poruka: 450

Prijavi adminu

atena

Evo mene s pregleda. Na ctgu se vide trudovi ali su neredoviti tako da su kako oni kažu pripremni i to ne znači da kroz dan neće postati redoviti i pravi. Malog su mjerili na dva ultrazvuka i tri doktorice svaka po par puta da bi na kraju bilo da mali uopće nije mali procijenjen je na 4.5kg. I to je najmanje na koliko su ga uspjele procijeniti jer je svaki put ispao i preko četiri i pol. Tako da su rekli da ako ne krene porod sam preko vikenda da u ponedjeljak dođem u 7 na indukciju jer im ispada jako velik. On je u dobrom položaju tako da on se namjestio i samo da ti trudovi krenu i mogu roditi 😜
    Dakle ako ne krene samo u ponedjeljak će krenuti sigurno. Ali ja se ipak nadam da će krenuti samo i doktorice su rekle da nije nemoguće da to krene noćas. 2-3 prsta sam otvorena kako po kojoj doktorici cerviks je totalno smekšan i sad čekamo šta će biti i koliko će mali na kraju stvarno biti velik 🥰

Mali stvarno nije mali 😃😃
    Držim fige da krene uskoro. Znam da si nestrpljiva 🙈 i da sve prođe dobro, onako kako i treba biti 💙 sretnooo 🍀💪💪💙

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• 20’

Broj poruka: 102

Prijavi adminu

Doris, jesi uzela epiduralnu? Za ranu od epiziotiomije ti preporucam Cicatridina sprej, meni je osobno odlično pomogao nakon prvog poroda (meni su šavovi pukli pa je bilo 🤪).
    Atena, navijamo da samo krene, a ako ništa u ponedjeljak je najkasniji dan d 💪🏼

• Doriis

Prijavi adminu

20’

Doris, jesi uzela epiduralnu? Za ranu od epiziotiomije ti preporucam Cicatridina sprej, meni je osobno odlično pomogao nakon prvog poroda (meni su šavovi pukli pa je bilo 🤪).
    Atena, navijamo da samo krene, a ako ništa u ponedjeljak je najkasniji dan d 💪🏼

Nisam uzela epiduralnu 😅 o super, hvala ti, bude mi sutra muz otisao kupiti pa probam 

22.03.2024. + 😇

Pake

Broj poruka: 207

Prijavi adminu

atena ajme veliki dečko 😄 držim fige i dalje da ti krene onda sad za vikend, da sve prođe super!! ♥️

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

atena

Broj poruka: 84

Prijavi adminu

Sad kad sam čula procjenu kilaže sad se upalio onaj strah pa kako ću ja to 🙈😂 ali opet hoću na porod da ne raste više al baš je muško nikud od mame i ne da se 😜

• Ana13

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Doriis čestitam! 😊 Kakvo ti je bilo iskustvo tamo? Kakvi su doktori i sestre? Ja trebam roditi tamo uskoro 15.12. Mi je termin, pa me zanima. Vodim sad od 36tog tjedna trudnoću kod njih. Jesi zadovoljna? Svi su mi hvalili Zabok pa sam se zato odlučila tamo. 🙈

• Doriis

Prijavi adminu

Ana13

Doriis čestitam! 😊 Kakvo ti je bilo iskustvo tamo? Kakvi su doktori i sestre? Ja trebam roditi tamo uskoro 15.12. Mi je termin, pa me zanima. Vodim sad od 36tog tjedna trudnoću kod njih. Jesi zadovoljna? Svi su mi hvalili Zabok pa sam se zato odlučila tamo. 🙈

Tako sam se i ja odlučila jer sam čitala sve najbolje o njima nisam požalila. I ja sam isla tamo 3 puta u TA. Sestre u rađaoni i na odjelu babinjača su pre pre ljubazne, ništa im nije teško, prvih par puta idu obavezno s tobom na wc da nebi pala ili nešto... sve je uredno, čisto, čak je i hrana fina. Ako ti treba odmor prvu noć sestre otpeljaju bebicu pa je u dječjoj sobi tu noć, nemoj se ustručavati to tražiti ako će ti trebati odmor ali pitaju i sestre same ako to želiš. U sobama su najčešće po 2 žene, iako su sobe za 3 ali to samo u slučaju ako je baš jako jako gužva par dana. Možeš čak i zatražiti da budeš i sama u sobi. Ugl, meni je bilo super, nadam se da će i tebi. Ako te još kaj zanima pitaj 😊

22.03.2024. + 😇

• Mrvica722

Broj poruka: 504

Prijavi adminu

Jutrašnja dijagnoza pupčana kila 
    Jel se netko susreo sa tim

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.