Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

atena

Broj poruka: 84

Prijavi adminu

I hvala vam na podršci lijepo mi je to tu dijeliti s vama kad znam da vas tu to stvarno zanima drugi oko mene to baš i ne razumiju previše 😜

nyssa_

Broj poruka: 164

Prijavi adminu

Trudniceee, bok svima!
    Ja se javljam iz rodilišta. Nisam se porodila i bebač je okej, međutim imala sam neki napad bolova s lijeve strane (kao išijas ili bubreg) i ostala sam u bolnici na promatranju. Kamenac nije, al moguce da mi beba pritišće bubrežne kanale..
    Ugl, bebač je dobro. Na zadak je i ima cca 1430 gr. Sve mjere taman kak treba biti. 
    I tako sam ja direkt s posla otišla u bolnicu. Nadam se da brzo izlazim...

Naša srećica** 12/2021

Pake

Broj poruka: 207

Prijavi adminu

atena kod tebe kreće polako, predobro! 🥰 Mi smo bili izabrali imena, ali mi se ipak ne sviđaju tako da se sad pokušavamo dogovoriti, do poroda valjda budemo 😅
    Matejaa odeš na https://www.tickerfactory.com/. Izabereš sve i onda na kraju kopiraš BBCode i zalijepiš ga u "Potpis" u postavkama profila. 
    nysaa_  nadam se da ćete brzo doma, drago mi je da nije ništa ozbiljno! ♥️

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

atena

Broj poruka: 84

Prijavi adminu

Nysaa nadam se da će te uskoro doma i drago mi je da je sa bebicom sve okej 😊
    Još se to meni nekako prsporo kreće sad čekam trudove da krenu nadam se da će i oni skoro. Jučer navečer i danas ujutro su mi ispali onako značajni komadi sluznog čepa tako da mislim da je ispao do kraja. E sad još samo trudovi i možemo krenuti 😜 torba je spremna potpuno sve stvari za maloga isto tako. Danas sam rješavala veš prala, sušila i peglala da mi ne ostaju hrpetine i eto sve je spremno 🤞🤞
    Joj mene ta imena muče užasno. Samo sam sa prvom curicom znala 100% od početka kako će se zvati. S drugom je muž odlučio jer ja nisam mogla odlučiti pa je on odlučio u zadnji čas. A sad ovaj put opet neka dilema i stalno visim po onim stranicama za imena i istražujem 🙈

Pake

Broj poruka: 207

Prijavi adminu

Ajde nadam se stvarno da nećeš sad predugo čekati da krene zapravo pogotovo jer si spremna, držim fige i šaljem želje za brzim razvojem situacije 😂🤞🏻. 
    Ja imam još vremena, ali evo danas smo napokon robicu organizirali, torba još čeka bolje dane. 😅
    A za imena evo stvarno ne znam, mi smo se bili dogovorili iako nisam baš bila prezadovoljna i sad sam totalno nezadovoljna tako da smo u raspravama koje ne vode nigdje hahah. Imam osjećaj da ću znati ime tek kad ju vidimo 🫣

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

Bonnie9

Broj poruka: 131

Prijavi adminu

Slazem se sto se imena tice, mi smo od pocetka znali kako ce se zvati i sad od 30 tj vise ne zelimo to ime… a nikako da nađemo

• Ana13

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Bonnie9

Atenagdje si kupila caj od maline? Ja trazila u mulleru dmu ljekarni nigdje ne mogu naci… Mislila sam nabaviti pa tamo oko 35 tj krenuti

Ja sam ga pronašla u bio & bio . Imali su odmah nisam morala naručivati, mislim da i u tvornici zdrave hrane imaju . Ja sam krenula piti isto od 35tog tjedna. :) 

Bonnie9

Broj poruka: 131

Prijavi adminu

Zmajja mislim da je to sve normalno, mene po noci tako nekad boli da se ne mogu sa lijeve strane na desnu okrenut nego moram prodisat i sacekati da prođe koliko je jaka bol 

• 20’

Broj poruka: 102

Prijavi adminu

Cure, kad smo već kod bolova, ja prijavljujem bol u preponama i bokovima, pogotovo u lijevom boku kad spavam na njemu  A još cca 7 tjedana više manje, ne mogu se odlučiti jel puno ili malo 

• Matejaa

Broj poruka: 11

Prijavi adminu

Bila danas na pregledi, malac je jos uvijek na zadak, malo uvecani pijeloni na bubregu.
    Sretno svim curama

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.