Ja sam jučer bila na pregledu, sve je super! Sad imamo 1780g i još uvijek smo u dobrom položaju, ali ona je doslovno od prvog dana tako i ne mrda 😅
.
Ivaa1234 dobro došla! 🥰 Čestitke na curki. Neke žene kažu da slabije osjete kada je posteljica sprijeda, neke ne osjete razliku, ali budeš ju sigurno osjetila intenzivnije uskoro. Možda je samo mirnija bebica 😀
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Bok,
šaljem podatke za listu 26.2. cura
Da li imate iskustva sa posteljicom sprijeda. Od pokreta osjetim samo blage pokrete više kao nekakve balončiće nego prave pokrete. Na zadnjem pregledu je bilo sve ok ali nekako bi voljela da je ipak bolje osjetim.
Moja posteljica je sprijeda ne brini se kad još malo curka poraste osjetiti ćeš ju najnormalnije. Što će ona biti veća to će ti udarci biti jači 😊😊
Bok,
šaljem podatke za listu 26.2. cura
Da li imate iskustva sa posteljicom sprijeda. Od pokreta osjetim samo blage pokrete više kao nekakve balončiće nego prave pokrete. Na zadnjem pregledu je bilo sve ok ali nekako bi voljela da je ipak bolje osjetim.
Bok Ivaa1234,
meni je posteljica sprijeda i donedavno su svi ti pokreti bili kao ribice koje plivaju, mjehurići, baš lagano. Sad je kao potres kad se miče :D posebice navečer kad sjednem pred TV, onda poludi.
Kroz 2 tjedna će ti se sve puno više osjetiti. :)
Naša srećica** 12/2021
Hej cure, malo nam je forum zamro od kad je većina otišla na wap, pa evo da ga ponovo pokrenemo. Kako ste? Jel koja slučajno rodila?
Ja evo skačem po lopti, pijem čaj od maline i čekam četvrtak da vidim šta će mi novo reći na pregledu. Nadam se da će mi reći da sam se bar malo otvorila i nadam se da ću za tjedna dva roditi jer baš mi se više neda biti trudna haha 🙈😜
Hej cure, malo nam je forum zamro od kad je većina otišla na wap, pa evo da ga ponovo pokrenemo. Kako ste? Jel koja slučajno rodila?
Ja evo skačem po lopti, pijem čaj od maline i čekam četvrtak da vidim šta će mi novo reći na pregledu. Nadam se da će mi reći da sam se bar malo otvorila i nadam se da ću za tjedna dva roditi jer baš mi se više neda biti trudna haha 🙈😜
Hej znaci već je ok krenuti sa čajem od maline? Ja sam ga kupila Al sam mislila čekati 37. tjedan pa onda krenuti 🤭
Meni je pregled idući četvrtak u trudničkoj 🤭
Hej znaci već je ok krenuti sa čajem od maline? Ja sam ga kupila Al sam mislila čekati 37. tjedan pa onda krenuti 🤭
Meni je pregled idući četvrtak u trudničkoj 🤭
Ja sam ovaj put krenula od 35 tjedna. Prošlu trudnoću sam od 36.
Ali mislim da ti on više utječe na to da ti porod bude lakši nego što će ga potaknuti 🤷
Mislim da možeš početi piti slobodno tak i tak si za par dana 37 tjedan 😊
Meni je pregled idući četvrtak u trudničkoj 🤭Ja sam ovaj put krenula od 35 tjedna. Prošlu trudnoću sam od 36.
Ali mislim da ti on više utječe na to da ti porod bude lakši nego što će ga potaknuti 🤷
Mislim da možeš početi piti slobodno tak i tak si za par dana 37 tjedan 😊
Da, i ja mislim da je za lakši porod Al eto opet me trta 🤭 mislim da ću si večeras skuhati pa krenuti s tim 🙂
Ne znam zašto se ne bi smjelo piti. Ja sam pila u prošloj trudnoći i mogu reći da mi je porod bio super. Brzo je prošao bez ikakvih problema ili nekih prejakih bolova. Sat vremena sam bila u rađaoni nisam popucala niti su me trebali rezati i bila bi sretna da mi i sad porod bude takav.
Mislim da mi nije potaknu taj čaj porod pošto sam rodila samo 2 dana prije termina 😜
Ja pijem po 3 šalice dnevno. Mislim da nema potrebe piti više ovi mi je nekako taman popijem ujutro popodne i navečer i super mi je. A za poticanje poroda skačem po lopti i po mužu haha 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji