Trudniceee, bok svima!
Ja se javljam iz rodilišta. Nisam se porodila i bebač je okej, međutim imala sam neki napad bolova s lijeve strane (kao išijas ili bubreg) i ostala sam u bolnici na promatranju. Kamenac nije, al moguce da mi beba pritišće bubrežne kanale..
Ugl, bebač je dobro. Na zadak je i ima cca 1430 gr. Sve mjere taman kak treba biti.
I tako sam ja direkt s posla otišla u bolnicu. Nadam se da brzo izlazim...
Naša srećica** 12/2021
atena kod tebe kreće polako, predobro! 🥰 Mi smo bili izabrali imena, ali mi se ipak ne sviđaju tako da se sad pokušavamo dogovoriti, do poroda valjda budemo 😅
Matejaa odeš na https://www.tickerfactory.com/. Izabereš sve i onda na kraju kopiraš BBCode i zalijepiš ga u "Potpis" u postavkama profila.
nysaa_ nadam se da ćete brzo doma, drago mi je da nije ništa ozbiljno! ♥️
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Nysaa nadam se da će te uskoro doma i drago mi je da je sa bebicom sve okej 😊
Još se to meni nekako prsporo kreće sad čekam trudove da krenu nadam se da će i oni skoro. Jučer navečer i danas ujutro su mi ispali onako značajni komadi sluznog čepa tako da mislim da je ispao do kraja. E sad još samo trudovi i možemo krenuti 😜 torba je spremna potpuno sve stvari za maloga isto tako. Danas sam rješavala veš prala, sušila i peglala da mi ne ostaju hrpetine i eto sve je spremno 🤞🤞
Joj mene ta imena muče užasno. Samo sam sa prvom curicom znala 100% od početka kako će se zvati. S drugom je muž odlučio jer ja nisam mogla odlučiti pa je on odlučio u zadnji čas. A sad ovaj put opet neka dilema i stalno visim po onim stranicama za imena i istražujem 🙈
Ajde nadam se stvarno da nećeš sad predugo čekati da krene zapravo pogotovo jer si spremna, držim fige i šaljem želje za brzim razvojem situacije 😂🤞🏻.
Ja imam još vremena, ali evo danas smo napokon robicu organizirali, torba još čeka bolje dane. 😅
A za imena evo stvarno ne znam, mi smo se bili dogovorili iako nisam baš bila prezadovoljna i sad sam totalno nezadovoljna tako da smo u raspravama koje ne vode nigdje hahah. Imam osjećaj da ću znati ime tek kad ju vidimo 🫣
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Sortiraj odgovore
Najstariji