Evo da se i ja javim..U utorak idem na pregled.(32+3)sam.
Zadnji put mi se bebac jos nije okrenuo pa me zanima kakav ce sad biti a usput moram ponovno dati krv na transfuzijsku.
Inace, moram pratiti pijelon maloga na desnom bubregu koji je oko 9mm , jel netko imao ista slicno.Sretno svim curkama sto trebaju brzo roditi a ja sam sad u fazi opremanja i kupovanja
Mateja moj se bebać okrenuo u roku od tjedan dana. Ako ti se svejedno ne okrene imaju vježbe koje bi mogle pomoći ja mislim da meni jesu
Samo da javim da mi je krenuo ispadati sluzni čep i da sam totalno uzbuđena 😁😁😁😁 nadam se da će uskoro krenuti i sve ostalo
Btw kako stojite s imenima ja se još uvijek premišljam između Andrej i Mark. Prvo smo bili sto posto sigurni da će biti andrej ali onda su svi krenuli s plenkovićem ali to mi ni nije toliko smetalo nego kad je od muža rodica rekla oo super pa budemo ga zvali Andro e onda mi je počelo onako ni da ni ne. Pa sam se sad sjetila Mark koje mi je isto lijepo ime ali mu se tata zove Marko pa je možda malo preslično i sad sam u dilemi haha
Curke ja vas i ovdje još uvijek pratim, nikako da napišem nešto 🙈
Tratinčice nadam se da će se okrenuti kako treba🍀🤞🏻❤️😘 sretno danas na pregledu🎉❤️
Zmajja super da je u dobrom položaju, neka tako i ostane🤞🏻🍀❤️
Slonić dobrodošla i čestitke🎉❤️
Nyssa super da si na bolovanju i da odmaraš napokon🎉 sretno sutra na pregledu❤️🎉😘
Atena drago mi je da se maleni okrenuo kako treba i sretno u poticanju poroda🎉❤️ bitno da je sve ok☺️ veliki bebolino, nadam se da će krenuti sve ubrzo🎉🍀🤞🏻❤️
Iva dobrodošla i čestitam 🎉❤️ vjerojatno ju zato i osjetiš slabije. Moja je straga i balončiće sam počela osjećati u 16tt.❤️😘
Pake super🥰 tako i moj stalno dubi na glavi🤣
Ana13 dobrodošla i čestitam🎉
20' neka ti brzo prođe ovo vrijeme i onda uživancija doma🎉🎉❤️😘
Matejaa sretno na pregledu i da se malac okrene kako treba 🎉❤️
Atena super za sluzni🎉🎉🎉što se imena tiče, lijepa su oba, možda mi je malo bolje Mark. Sretno u odluci🎉🍀🤞🏻❤️😘
👣Ja sam u isčekivanju pregleda koji je sljedeći petak i jedva čekam da čujem koliki je bebolinac, na zadnjem pregledu je imao 845g🎉🩵nakon dva mjeseca muke sa konstantnim i intenzivnim bolovima u leđima i desnoj nozi, napokon sam bolje. Dobila sam prekjučer dvije injekcije u ambulanti za bol, nadam se da sljedeći put neću ni trebati injekciju🤗BH kontrakcije nemam, bar mislim da bi znala kad ih imam🙈 ljubim vas sve i ostanite dobro🎉🩵💙🩵
💙😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Mateja moj se bebać okrenuo u roku od tjedan dana. Ako ti se svejedno ne okrene imaju vježbe koje bi mogle pomoći ja mislim da meni jesu
Samo da javim da mi je krenuo ispadati sluzni čep i da sam totalno uzbuđena 😁😁😁😁 nadam se da će uskoro krenuti i sve ostalo
Btw kako stojite s imenima ja se još uvijek premišljam između Andrej i Mark. Prvo smo bili sto posto sigurni da će biti andrej ali onda su svi krenuli s plenkovićem ali to mi ni nije toliko smetalo nego kad je od muža rodica rekla oo super pa budemo ga zvali Andro e onda mi je počelo onako ni da ni ne. Pa sam se sad sjetila Mark koje mi je isto lijepo ime ali mu se tata zove Marko pa je možda malo preslično i sad sam u dilemi haha
Aaa super, mogla bi ti brzo roditi 😇 da se barem i kod mene pokrene nesto napokon 🤣
Kaj se tice imena, meni je ljepse Andrej ali to je naravno moje misljenje 🙈 odluka je na vama
22.03.2024. + 😇
26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗
U mene ce najvjerojatnije biti Radovan
Hej, cure 🌸
Evo i mene s pregleda. Dječak je ipak i dalje na zadak. Procijenjen na 3200-3300g.
Mjere odgovaraju tjednima, sve dobro. Nismo mogli dobiti sliku na 4D jer su mu stopala uz lice, plus je i ruku stavio preko lica. Skriva se 🙈
Posteljica, protoci, plodna voda - sve uredno.Sljedeći tjedan idem kod svoje ginek. 20.11. Onda će mi valjda dati uputnice za TA i krenut ću odmah, da se stigne napraviti plan za carski ako i dalje ostane zadak. A vjerujem da hoće.
Eto ni te vježbe nisu pomogle 🤷♀️ kontam tako treba biti i dobro 😃 samo da sve prođe uredno.
---
Atena - pratimo se terminom. A tebi već sluzni ispao 🙈🙈 bliźi seeee. Sretno! 🍀🍀 držim fige da sve dobro prođe ❤️❤️
---
Svim curama sretno na pregledima! 🌸💗💗
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji