Zenice da li je neka imala povisene leukocite dok je radila kompletnu krvnu sliku ja imam 16.4. a simptome nikakve, bila sam kod zubara svi zubi zdravi, malo naoteceno zubno meso ali nista strasno, provjerila grlo sve ok, nalaz od mokrace sam dala prosli mjesec bio je sterilan, sad ponavljam sve nalaze jer neznamo odakle dolazi upala da li je neka od vas imala isto ili slicno iskustvo bas sam zabrinuta?
Meni je bio 10.80 a ref.interval je do 9.7 , a doktor je rekao da je u trudnoci normalno da su leukociti blago poviseni. Tako da ne znam da li je stvarno normalno ili jednostavno mu se nije dalo da me salje dalje🤷🏻♀️
Zenice da li je neka imala povisene leukocite dok je radila kompletnu krvnu sliku ja imam 16.4. a simptome nikakve, bila sam kod zubara svi zubi zdravi, malo naoteceno zubno meso ali nista strasno, provjerila grlo sve ok, nalaz od mokrace sam dala prosli mjesec bio je sterilan, sad ponavljam sve nalaze jer neznamo odakle dolazi upala da li je neka od vas imala isto ili slicno iskustvo bas sam zabrinuta?
Tolerira se do 12 u trudnoći je si crp vadila
Melodie super da se bolje osjećaš, sad samo polako i čekaš da bebica dođe! 🥰
Doriis isto tako, super da je sve dobro i nadam se da bu ostala tako i do poroda 🥰
Bonnie9 je, normalno je da su povišeni u trudnoći samo se ne sjećam koliko točno, meni su isto bili pa nije bilo problema nikakvih
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Pozdrav, cure 🤗🤗
---
Kod nas ovih dana stalno nešto. Imali smo goste. Pa stalno nešto čistim, spremam, hodam po trgovinama. Uopće ne mirujem i većinu dana sam u pokretu.
I jučer i danas me toliko cijeli dan zateže trbuh. Onako cijelo vrijeme osjećam konstantno zatezanje koje ne popušta. Teže i hodam, ko da imam kamen u trbuhu. Malo se plašim da beba nije u nekom stresu zbog toga. Ne sjećam se da sam u prvoj trudnoći ijednom imala tako nešto.
Eto da se malo požalim 🫣
----
Sretno cure na pregledima 🍀🍀 brzo ozdravite ove koje imaju ❤️ lijepo je čitati ove pripreme i kupovine. Morat ću i ja lagano privoditi kraju sve 🙈🙈
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Bonnie9, Mrvica722 hvala na odgovorima sad moram na ponovo vadenje krvi i radenje crp-a da se vidi da li su otisli leukociti jos gore, cudno mi da nemam nikakve simptome, nisam ni prehladena bas nista
Ova moja beba se vrti u trbuhu ko luda 🤪 pred 10 dana na pregledu kod privatnika je bila na glavu, jučer kod mog ginica na zadak. A veli mi on da se još okreću i da ne brinem. Velika je 1360 grama iako ja ne vjerujem u preciznost te procjene. Točno osjećam drugacije pokrete kad je na zadak, udara me nogicama u mjehur pa stalno moram na wc i trbuh mi je nekako tvrdi ko da je skroz sklupčana 🙊
Ja se mucim s kasljem vec 2 tjedna. Imala neku kratku virozicu koja je prosla u 2 dana prije 3 tjedna i nakon nje krenuo kasalj nakon par dana i evo jos ne prestaje, zapravo cini se sve gore. Inace ne idem zbog takvih stvari kod doktora, ali ako se ne smiri, morat cu. Suhi kasalj, stalno se naprezem, a nista ne iskasljavam, bojim se da bi to moglo utjecati na bebu, izazvati kontrakcije ili nesto 😩
Ja se mucim s kasljem vec 2 tjedna. Imala neku kratku virozicu koja je prosla u 2 dana prije 3 tjedna i nakon nje krenuo kasalj nakon par dana i evo jos ne prestaje, zapravo cini se sve gore. Inace ne idem zbog takvih stvari kod doktora, ali ako se ne smiri, morat cu. Suhi kasalj, stalno se naprezem, a nista ne iskasljavam, bojim se da bi to moglo utjecati na bebu, izazvati kontrakcije ili nesto 😩
Da meni je sad ginekolog rekao da je kašalj problem jer moze otvorit ženu i da ga se rjesim čim prije
Ja sam isto skupila neku virozu bila prošli tjedan temp,sve me bolilo proslo za 2 ,3 dana al nakon toga se javio jak produktivan kašalj crp 84, sutradan 74 gin.koji mi piše uputnice mi poslao cefaleksin i sa tim se slozila i dr opće prakse i evo sinoć sam uspila nesto i zaspat ....mislim da je ovo bronhitis jer hroptim i guši me i kašljem sad je dosta bolje
Zanima me probiotik omni panda jel ga koja uzimala /uzima - i jel istina ovo da se se moze krenit pit bilo kad u trudnoći jer moram krenit zbog antibiotika
Da meni je sad ginekolog rekao da je kašalj problem jer moze otvorit ženu i da ga se rjesim čim prije
Ja sam isto skupila neku virozu bila prošli tjedan temp,sve me bolilo proslo za 2 ,3 dana al nakon toga se javio jak produktivan kašalj crp 84, sutradan 74 gin.koji mi piše uputnice mi poslao cefaleksin i sa tim se slozila i dr opće prakse i evo sinoć sam uspila nesto i zaspat ….mislim da je ovo bronhitis jer hroptim i guši me i kašljem sad je dosta bolje
Zanima me probiotik omni panda jel ga koja uzimala /uzima - i jel istina ovo da se se moze krenit pit bilo kad u trudnoći jer moram krenit zbog antibiotika
Probiotik se moze poceti piti bilo kad. Ja pijem omni biotic flora plus, pocela sam s 20 tjedana kad sam imala neku upalicu, od tad nema problema pa valjda djeluje, vise ga preventivno pijem. Ali za omni biotic sam cula da je najbolji probiotik. Naskoditi ti nece
Evo i mene nakon dan..borba s išijasom 🤯 Imala sam i u prvoj trudnoci ali dosta blaze. Jucer me uhvatilo uzasno jako,noga mi cijela trnula,cijelu noc bila budna,ma grozno. Danas je nesto bolje ali smeta,bas mi ide na zivce 😒
• 20.04.2022. 🌷
Sortiraj odgovore
Najstariji