Pomoć jel iko od vas koristio pulmikort u trudnoći za inhalaciju
Zasto ti triba? Mora ti lijecnik koji te poznaje tipa dr opce prakse to odobrit! Iako nebi trebalo bit problema pri manjin dozama ako je odredena terapija. aali nista na svoju ruku. Jeli znas uopce sta ti je? Kako te doktorica nie poslala vadit briseve nosa na respiratorne viruse iplus gripa covid hropavac sve zivo. Znaci ja nekidan kad san zafibrala iako nisan niti kasljala niti ista respiratorno imala problem odma me uz krv i urin poslala na tr briseve, sa jednin stapicen u obe nosnice testiralo me na bice 20 stvari i vise, na tri stranice nalaz dosao. Jer je bas bitno eliminirat sve te respiratorne viruse od bordele , klamidie, sars, rinovirus, mikoplasma pneumonia i sve sta nikad nisan cula. Sve je doslo negativno ali je bas bitno da je to provjereno. A ti koja kasljes i bas te uvatilo , samo dali antibiotik bez malodetaljnije provjere?
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Skakavacuh nadam se da će te ovaj put taj trn preskočiti, a za okretanje nemam onda niš pametno - mene isto zna tu i tamo zabolit i presjeći iako se trudim "pravilno" ustajati i sve, valjda je to tak 😂
Melodiebrzo će to sad stvarno, uzbuđena sam za tebe!! Vjerujem da si sad i zabrinuta, ali stvarno kažu da je to normalno pa nek ti cure koje su već bile trudne potvrde 🙏🏻
Darli drago mi je da si sad bolje!
Mrvica722zakaj bi ga uopće koristila? Ja sam ga koristila jer imam astmu kao redovnu terapiju i kada sam imala akutni laringitis i to kad sam bila manja. 🤷🏻
Ja san zapravo cilu trudnocu (zbog prvotne ginekologice koja je panicar i po meni nebi tribalanradit to sta radi) umirala od straja da cu vec misec dva prije termina morat lezat u bolnici, jer me ova uvjerila da cu imat i gestacijski dijabetes (na prvom mirenju je secer bio 5.2 ali san joj objasnila da nisan znala da ga vadin taj dan pa nisan pripazola ali ona nie slusala) , uvjeravala menda cu imat preeklampsiju jer mi je u nje tlak bio ogroman jer mi ga je ona dizala. Iako je uzv uvik bia savrsen. I onda san se prebacila u drugog privatnika i tu san se vec pocela manje brinit, kad je dosao nalaz ogtt (4.6/9.5/6.0) sva briga me pustila skoro, pogotovo sta u njega tlak nikad nije bio ni blizu ka u nje. A sad kad san dosla do samog kraja bez iti trudnicke ambulante nego sve lagano ko gospođa privatno u mog ginekologa sad san stvarno puno puno opustenija nego dosad. Sad da me se i hospitalizira radi icega znan da ni netriban puno cekat. Jer se datum blizi. Iako mozda on meno svakako nakon sljedeceg pregleda kaze kad da doden u bolnicu kad on bude dezuran da me primi na odjel (jer mi porod radi prijenosnog gena Hemofilije mora bit planiran znaci il carski il induciran) Ali kako san pri kraju uopce mi nije to briga sve ono sta me brinilo prije, a to je da sama ja tj moje tilo nesto nezezne. Ovako kad uden u bolnicu sta god bude bit ce tada nista nije u mojoj kontorli nego u ruke doktora pa sta bude. 🙏🏻
Samo zelin da beba bude dobro i da ja ne iskrvarin i da se mogu radovat Bozicu s bebicon. To mi je ono sve 🤩
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Melodie slažem se skroz s tobom samo nisam mogla napisati bez da ne ispadne grubo. 😂 Pulmicort pomaže kad ima indikacija, ovako na slijepo ne znam baš da će imati neki terapijski učinak 🤷🏻
.
Ajme užas, totalno kužim zašto si prvo bila isprepadana i pod stresom, sigurno ti je i tlak divljao jer ti je pričala gluposti 😐
Moj ginekolog je pak suprotnost, on apsolutno ništa ne govori i ne radi, ali mi je napravio kontra efekt i samo žalim što se ranije nisam prebacila privatno jer isto mislim da bi onda bila opuštenija i možda bi mi ovo iskustvo trudnoće bilo barem malo ljepše 🤷🏻
Fakat mi je drago da ti je barem tak drugi dio prošao opuštenije, a ovo za bolnicu i porod.. to je, nikad ne znaš kaj se može desiti, ali stvarno vjerujem da će ti sve proći dobro - da ćete i ti i beba biti super, ima nešto u tom pozitivnom razmišljanju i to ti kažem ja koju je spipala depresija u trudnoći 😂 Uživati ćete sigurno svi zajedno, moći ćeš raditi super božićne fotkice i sve kaj ide uz to, ne brini! ♥️
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
melodi to kaj osjecas je skroz skroz normalno,prva trudnoca,tako blizu kraju,za bebicu je skroz okej da se smirila,sad je bitno da je osjecas,neces je ni moc jace osjetit jer nema mjesta,ja recimo ni svoju curku ne osjetim cesto al kad osjetim vidim sve zvjezde 😅,kad god krenulo nek ti porod bude brz i sto manje bolan,bas se veselim prvoj bebi grupice
e sad,sobzirom da se vec 9 mj druzimo me zanima ako ste za da se napravi wapp grupa ili fb grupa,dakle samo ako je vecina za..
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
melodi to kaj osjecas je skroz skroz normalno,prva trudnoca,tako blizu kraju,za bebicu je skroz okej da se smirila,sad je bitno da je osjecas,neces je ni moc jace osjetit jer nema mjesta,ja recimo ni svoju curku ne osjetim cesto al kad osjetim vidim sve zvjezde 😅,kad god krenulo nek ti porod bude brz i sto manje bolan,bas se veselim prvoj bebi grupice
e sad,sobzirom da se vec 9 mj druzimo me zanima ako ste za da se napravi wapp grupa ili fb grupa,dakle samo ako je vecina za..
Vocap grupa je prava stvar po meni. Mozes pisat intimnija pitanja i davat takve savjete a kako nan se vrime blizi svima dobro dode sta detaljniji opis iskustva peoblema poroda i mozemo se pratit posli poroda. Ali da prikontorliamo da smo samo mi koje smo ode a ne netko ko sa strane samo prati:) Ako se i jos pridruzi bar dvoje troje vec nan je super. Pa cemo vidit kako se cure izjasne:)
Melodieslažem se skroz s tobom samo nisam mogla napisati bez da ne ispadne grubo. 😂 Pulmicort pomaže kad ima indikacija, ovako na slijepo ne znam baš da će imati neki terapijski učinak 🤷🏻
.
Ajme užas, totalno kužim zašto si prvo bila isprepadana i pod stresom, sigurno ti je i tlak divljao jer ti je pričala gluposti 😐
Moj ginekolog je pak suprotnost, on apsolutno ništa ne govori i ne radi, ali mi je napravio kontra efekt i samo žalim što se ranije nisam prebacila privatno jer isto mislim da bi onda bila opuštenija i možda bi mi ovo iskustvo trudnoće bilo barem malo ljepše 🤷🏻
Fakat mi je drago da ti je barem tak drugi dio prošao opuštenije, a ovo za bolnicu i porod.. to je, nikad ne znaš kaj se može desiti, ali stvarno vjerujem da će ti sve proći dobro - da ćete i ti i beba biti super, ima nešto u tom pozitivnom razmišljanju i to ti kažem ja koju je spipala depresija u trudnoći 😂 Uživati ćete sigurno svi zajedno, moći ćeš raditi super božićne fotkice i sve kaj ide uz to, ne brini! ♥️
Mene su ti prali ogromni anksiozni napadi panike prva dva tri miseca trudnoce. Jer se samo dogodila ne planirano i osjecala san se nespremno i u hororu, sumnjala u sebe itd. Plakala non stop🤣 i onda jos takva naletila na uzasnu ginekologicu koju san dobro placala🤣 ali sad je to davno vec proslo i nezelin se mislit vise. Samo cu svima preporucit ako se kod trenurnog ginekologa ne osjecate ugodno ni zadoovljno , nemojte s grcen u prsima ic na pregled nego minjajte doktora!!!! poooogotovo ako ga placate.
Vocap grupa je prava stvar po meni. Mozes pisat intimnija pitanja i davat takve savjete a kako nan se vrime blizi svima dobro dode sta detaljniji opis iskustva peoblema poroda i mozemo se pratit posli poroda. Ali da prikontorliamo da smo samo mi koje smo ode a ne netko ko sa strane samo prati:) Ako se i jos pridruzi bar dvoje troje vec nan je super. Pa cemo vidit kako se cure izjasne:)
zato sam i predlozila,brojeve cemo stavit samo one koje su nam na listi termina jer vecinom su nam te cure i aktivne,cekamo dalje curke
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
I ja sam za Whatsapp grupu, puno lakse nego ovdje :).
Nisam se javljala neko vrijeme jer nemam nekih tegoba osim spavanja, ali citam redovno 🤗
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
pisem crno da se ne pogubi,ko je za ostsvit cu svoj broj a cure koje ce bit za wapp grupu nek mi se jave i dodam ih u grupicu,bum jos pocekala da se cure dalje jave pa kad vecina potvrdi ostavim broj
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Pozdrav cure,nisam se dugo javljala ali čitam redovno ,koliko se stigne jel..Nemam nekih boljki osim nesanice ,kad uspijem zaspati ,moram na toalet.Mali udara ko lud i jedva čekam da se porodim,ušli smo u 30tt.Nadam se samo da će ići brzo ko i prošli put ,divni su bili u Os.Spremna sam više manje .Kad je vas slao ginekolog vaditi kks .Nisam sad od početka trudnoće išla vaditi pa kontam da bi moglo bit ubrzo,nije me još slao ni na ogtt.
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Sortiraj odgovore
Najstariji