I ja imam curicu od 4 godine i jedva čeka seku 🥰 svaki dan ljubi trbuh, mazi me i često pita kad ćeš ići izvaditi seku 😂 čak me pitala hoće me to boljet 😇
Trudnice koje još radite, kako planirate provesti porodiljni prije poroda? Ja ću doma biti nekih mjesec i pol prije poroda i planiram kupiti stvari za nebu, preurediti sobu od starije kćeri, napraviti generalku stana, koji kolačić za Božić, šetat, odmarat malo uz serije, kupit poklon za stariju kćer koji će joj kao seka iz bolnice donijeti.
Melodi ja sutra opet vadim crp bude li rastao ili ostao isti i ja cu morat na antibiotik ,sutra nosim urinokulturu i nalaz ce isto bit u ponediljak
Kod mene je prehlada i jako kašljem i imam gustu žutu slinu
Moj ginekolog mi je danas reka s obzirom na mirne leukocite i ostalu krvnu sliku da bi on pustio par dana i vidio kako se osjećam da nije nas fan antibiotika (moj privatni ginekolog) jer da je neka teska infekcija da bi sve od nalaza skočilo ,de opće prakse misli bolje sumamed sutra ako se pokaze crp veći a socijalni ginekolog koji daje uputnice mi posla cefaleksin 🙈
Moj privatni ginekolog je rekao da je glupo davat antibiotike na pamet i da to doktori daju da sebe ograde
I aj ti sad budi pametan
Ja ko zna od kad vučem ovaj crp visok
Moj ginic je inace number one u Splitu i zval me njegova sestra i potvrdila da pijem amoksicilin jer da jenon potpuno siguran i da je nakbolje da ga popijem s obzirom da mi je crp prije par tjedana bia 1 a sad je 58. Ostali nalazi su mi isto odlicni , isla san i na briseve za respiratorne viruse koronu hripavac preko dvadesetak toga i sve je negativno. Ali eto po njima taj crp nie za igrat se. Jos mi termin za dva tjedna pa je bolje kao to popit nego da se zakomplicira pa da radam s upalama i crpovima. Ovo za sumamed mi je jako cudno jer san ja prvo pitala za sumamed pa su mi i moja doktorica i med sestra rekle da sumamed nije bas preporucljiv za trudnice. Iako ja mislim da iman virozu jer su mi ukoceno vrat i ramena i opet fibra 38 ali mi takoder urin na trakicama pokazuje bas tamnu boju i puno leukocita tako da mi se mozda vratila i uz to urinarna koju san imala. Eto svakako sad mi je drago sta pijem antibiotik jer su mi sa vise strana potvrdili da je amoksiciilin siguran. Cak kad je muz isao skupit u ljekarnu , zena je u ljekarni rekla da se amoksicilina uopce netrebam bojat. Tako da eto u mene je tako kako je. Odmaram pijen tekucine. i sta cu. Molin Boga da nista ne krene bar jos tjedan dana da dodem sebi 🙏🏻
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Melodi ja sutra opet vadim crp bude li rastao ili ostao isti i ja cu morat na antibiotik ,sutra nosim urinokulturu i nalaz ce isto bit u ponediljak
Kod mene je prehlada i jako kašljem i imam gustu žutu slinu
Moj ginekolog mi je danas reka s obzirom na mirne leukocite i ostalu krvnu sliku da bi on pustio par dana i vidio kako se osjećam da nije nas fan antibiotika (moj privatni ginekolog) jer da je neka teska infekcija da bi sve od nalaza skočilo ,de opće prakse misli bolje sumamed sutra ako se pokaze crp veći a socijalni ginekolog koji daje uputnice mi posla cefaleksin 🙈
Moj privatni ginekolog je rekao da je glupo davat antibiotike na pamet i da to doktori daju da sebe ograde
I aj ti sad budi pametan
Ja ko zna od kad vučem ovaj crp visok
Moj ginic je inace number one u Splitu i zval me njegova sestra i potvrdila da pijem amoksicilin jer da jenon potpuno siguran i da je nakbolje da ga popijem s obzirom da mi je crp prije par tjedana bia 1 a sad je 58. Ostali nalazi su mi isto odlicni , isla san i na briseve za respiratorne viruse koronu hripavac preko dvadesetak toga i sve je negativno. Ali eto po njima taj crp nie za igrat se. Jos mi termin za dva tjedna pa je bolje kao to popit nego da se zakomplicira pa da radam s upalama i crpovima. Ovo za sumamed mi je jako cudno jer san ja prvo pitala za sumamed pa su mi i moja doktorica i med sestra rekle da sumamed nije bas preporucljiv za trudnice. Iako ja mislim da iman virozu jer su mi ukoceno vrat i ramena i opet fibra 38 ali mi takoder urin na trakicama pokazuje bas tamnu boju i puno leukocita tako da mi se mozda vratila i uz to urinarna koju san imala. Eto svakako sad mi je drago sta pijem antibiotik jer su mi sa vise strana potvrdili da je amoksiciilin siguran. Cak kad je muz isao skupit u ljekarnu , zena je u ljekarni rekla da se amoksicilina uopce netrebam bojat. Tako da eto u mene je tako kako je. Odmaram pijen tekucine. i sta cu. Molin Boga da nista ne krene bar jos tjedan dana da dodem sebi 🙏🏻
Bas cekam nalaz bit ce oko 10 h ,recu ja doktorici isto da neću sumamed neka bi da te iz spektra pencilina.
Melodie sretnoo, držim i ja fige da ti ne krene dok se ne zalijecis, brzi oporavak želim, mrvice i tebi također ❤️🫂
Kod mene samo taj kašalj tu i tamo koji me zaguši, al mislim da se bori s nečim organizam jer sam puno umornija. Nadam se da me neće savladat. Pritisak na mjehur mi je ogroman isto i zapišam se ako se zakašljem tako jako a da nisam tih prije ispraznila mjehur. 🤭 Tak da sam isto počela koristit uloške opet eto kaj ćeš..još malo ženske, možemo mi to💪
20 super ti je ova ideja s poklonom koji beba donosi starijem djetetu, baš mi se sviđa! Mislila sam mozda u rodilište ponijeti sitnicu za mog starijeg pa kad dođe vidjet seku prvi put da mu dam od nje nešto..iako znam da će mu ona bit najveće veselje..isto pita jel izašla beba svako malo hahaha
Posudila sam slikovnicu “mrvica raste u maminom trbuhu” i jako mu se sviđa. Primjerena je za stariju djecu ipak jer ima dio di se objašnjava spolni odnos onako laički,pravilno, pa to preskočim, tj prepričam mu “pristojniju” verziju di se mama i tata vole i ljube 🤣 ipak je s tri godine premali i mislim da bi ga samo zbunilo, ali slikovnica je edukativna i lijepo prikazuje obitelj, pa ju rado čitamo..
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Evo mene jutros, danas fibre nema uopce , i osjecan se puno bolje, tocno san u noci osjetila kad je otisla, ja san bila ko iz mora da san izasla, cila mokra. Sinoc kad me fibra 38sa2 opalila bila ssn sritna sta pijen antibiotik a danas kad je sve ko rukon odneseno se opet grizen ako je samo viroza. No sta je tu je, preblizu je termin da bi se riskiralo svi doktori koji me prate su to rekli. Danas mi je i beba ultra aktivna bice i nju malo satralo proslih dana kad ssn je jedva osjecala. U utorak krecen u Split, u sridu iman pregled tada cu bit ja mislin 38+5 i vjerojatno ce mi tada rec sta dalje, ja mislin da ce on mene u tjednu od 4.11 poslat da uden u bolnicu pa ce inducirat porod. Tako san ja prosli put shvatila. Svakako umiren od straja 🤣 ali sad mi je trenutno bitno da se do sljedeceg pregleda nista ne dogodi znaci do 30.10 jer taman do tad da uspijen sredit po stanu sta triban.
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
I obavljen zadnji pregled kod ginekologice, iduci imam 04.11. u trudnickoj ambulanti. Danas me prvi put gledala dolje prstima, kaze da se curica nabila glavicom dolje ali nisam jos otvorena i plodne vode ima dosta te je posteljica ok. Imamo 2800 grama 🙈 kaze da bi mogla imati kod rodenja oko 3500 grama
22.03.2024. + 😇
26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗
Helo curke ja upravo sa sajma u splitu, uhvatila sam sta sam zamislila od dada&rocco gnjezdo, baketina jastucic tanki sa ušima i pletena dekica🥹
Ne znam sta je lipse!!!
Tetra pelene sam uzela od jolina, baby natura i lunilou znaci dezeni i materijali bomba!
Ovo su prve stvari sta sam kupila za svog princa, i ne mogu se nagledat😍
Savjet za mame iz splita otidite sta prije jer se grabi ko da je đabe🤣 na dada& rocco standu je pomama, u dva đira sta sam napravila u razmaku od sat ipo vremena oni su ostali bez a nebi pretjerivala al 30% stvari sta su donili ako ne i vise ( vise je ostalo izbora za cure u rozim bojama) a ovi neutralne i “muske” su se dobro dobro razgrabile.
Pitala san oce imat nadopunu za sutra da ne, sta imaju imaju tu da je to to. ( sta se tice dade& roca) a oni stvarno imaju najbolji stand sa najlipsim stvarima.
Melodie jeeej, super da je prošlo! Nemoj se grist previše, ipak je posteljica jedan odličan filter.. na kraju krajeva cijeli organizam radi na tome da bebi samo najbolje i najbitnije odlazi 💪 nek te prati sreća u ovom tjednu da pohvataš što imaš i onda da te prirodni trudovi šibnu i bebač dođe na svijet🥰 jedva čekam da i ja budem u 38. tjednu pa znam da je kroz 2 tjedna gotovo, kak god okreneš(dobro kod mene bu carski jer ne smijem na indukciju),al opet utješno je imati neki timeline😂
Doris super za dobar pregled i da je malena dobro namještena🥰 kažem malena,al nije to baš mala beba više, mogla bi dobiti fest još do termina pa i prek 3500🫣🥰🥰
LusyLu i ja imam njihovo gnijezdo, taman sam ga oprala neki dan u mašini, posušila na suncu, tolko mi je predivno😍stvarno se nadam da će htjet beba bit u njemu jer bi se ja zavalila kak udobno izgleda 🤣
baš ću škicnut njihov ostali asortiman, ne znam jel imaju dani trudnica u Puli možda il sam to propustila pa da i ja ulovim neke popuste 🤔
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Helo curke ja upravo sa sajma u splitu, uhvatila sam sta sam zamislila od dada&rocco gnjezdo, baketina jastucic tanki sa ušima i pletena dekica🥹
Ne znam sta je lipse!!!
Tetra pelene sam uzela od jolina, baby natura i lunilou znaci dezeni i materijali bomba!
Ovo su prve stvari sta sam kupila za svog princa, i ne mogu se nagledat😍
Savjet za mame iz splita otidite sta prije jer se grabi ko da je đabe🤣 na dada& rocco standu je pomama, u dva đira sta sam napravila u razmaku od sat ipo vremena oni su ostali bez a nebi pretjerivala al 30% stvari sta su donili ako ne i vise ( vise je ostalo izbora za cure u rozim bojama) a ovi neutralne i “muske” su se dobro dobro razgrabile.
Pitala san oce imat nadopunu za sutra da ne, sta imaju imaju tu da je to to. ( sta se tice dade& roca) a oni stvarno imaju najbolji stand sa najlipsim stvarima.
Ja sam ti za svog dječaka isto uzimala gnjezdo ,deku deblju i jastučić sa ušima i samo ću ti reć da sam radila zamjenu za gnjezdo u dade jer se prvo omucavilo a prala sam kako je pisalo al ok su za zamjenu
Zenice da li je neka imala povisene leukocite dok je radila kompletnu krvnu sliku ja imam 16.4. a simptome nikakve, bila sam kod zubara svi zubi zdravi, malo naoteceno zubno meso ali nista strasno, provjerila grlo sve ok, nalaz od mokrace sam dala prosli mjesec bio je sterilan, sad ponavljam sve nalaze jer neznamo odakle dolazi upala da li je neka od vas imala isto ili slicno iskustvo bas sam zabrinuta?
Sortiraj odgovore
Najstariji