jeeeej,tjedan nam je poceo s divnim vjestima,sad smireno i nek bude skolski 🥰
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
TRUDNICE I TERMINI PREGLEDA:
Šareni oblak-13.5.
Aknes-13.5. (PTP 28.12.)
babyboy-13.5.
Nola-7.5.
TeaB-10.5.
Miki miki -10.5. (PTP -18.12.)
Bebolinka-20.5. (PTP-7.12)
Tratincica12-23.5. (PTP- 5.12.)
Miki-15.5.
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Kak ste s hranom? Meni je ovo skroz drugacije nego u prvoj trudnoci, bas imam nekih zelja,i jako cesto moram jest, jednostavno osjecam glad🤦♀️ a i mucnine su krenule od jutros😵💫
Na sate u danu. Do 13-14 ne mogu nista. Kasnije dobro. I onda navecer opet mucnine. 🥲
Evo me cure s pregleda. :) sve je u redu. Beba je 41mm, 6+1. Očekivani termin 28.12. :) stiže mi jarac ili jarčica. A lavicu imam.
Jako sam sretna.
Dala mi hrpu uputnica zbog moje trombofilije.
Idući pregled 14.5.
🥰🥰🥰🥰 lijepooooo
Meni veceras smedji iscjedak. Znam da je sigurno samo ciscenje od prije al stres mi samo stvara sve to.
Meni veceras smedji iscjedak. Znam da je sigurno samo ciscenje od prije al stres mi samo stvara sve to.
znam osjecaj,al duboko vjerujem da je samo stara krv u pitanju,pijes kaj? duphastan ili tak nes
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Meni veceras smedji iscjedak. Znam da je sigurno samo ciscenje od prije al stres mi samo stvara sve to.znam osjecaj,al duboko vjerujem da je samo stara krv u pitanju,pijes kaj? duphastan ili tak nes
Ne pijem, nego cyclogest vagitorij stavljam ujutro i navecer
Vec si imala krvarenja pa si dobila ili?
Da, prije 5 dana sam prokrvarila lagano pa sam isla na pregled
tak sam i ja prosli tj,pa mi je dr dao duphastane,od tad hvala bogu sve cisto i okej,nadam se da je i tebi tako 🤞
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Evo me cure s pregleda. :) sve je u redu. Beba je 41mm, 6+1. Očekivani termin 28.12. :) stiže mi jarac ili jarčica. A lavicu imam.
Jako sam sretna.
Dala mi hrpu uputnica zbog moje trombofilije.
Idući pregled 14.5.
Jeeej🥳 ja isto dobila puno uputnica do idućeg pregleda, treba to Počet obavljat a ne mogu se natjerat u auto 🤢
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji