Idući pregled mi je 7.5. pa se planiram raspitati može li mi prepisati nešto protiv mučnina jer nisam navikla biti OVOLIKO nefunkcionalna. Vidjela sam na insta reelsu trenericu koja koristi nešto protiv mučnina al bila je strankinja pa nemam pojma jel isto dostupno kod nas il ne.. ako ima tko iskustva s tim pišite :)Ja sam kupila tablete Antimetil, i meni pomazu.
Idu li na recept ili se mogu kupiti bez? Neki dani su mi toliko kritični da postanem očajna. Danas primjer cijelo jutro gledamo crtice jer čim mijenjam poziciju jurim povratiti.
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Dobrodošle nove mame🤗
Kaj se tiče privatnika evo nekad je bolje pričekat duže prvi pregled nego da dobijete dijagnozu koja uopće nije istinita. Nažalost sve češće se čuju takve priče. Moja soc gin prati pozorno zasad radi mojih komplikacija i operacija koje sam imala pa me naručuje često, ali nadam se nakon ovog pregleda da bude uzv jednom mjesečno, sasvim dovoljno po meni. Osim ako osjetite nesnosne bolove, pojavi se krvarenje il što slično al u tom slučaju pravac na hitni prijem.
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Dobrodošle nove mame🤗
Kaj se tiče privatnika evo nekad je bolje pričekat duže prvi pregled nego da dobijete dijagnozu koja uopće nije istinita. Nažalost sve češće se čuju takve priče. Moja soc gin prati pozorno zasad radi mojih komplikacija i operacija koje sam imala pa me naručuje često, ali nadam se nakon ovog pregleda da bude uzv jednom mjesečno, sasvim dovoljno po meni. Osim ako osjetite nesnosne bolove, pojavi se krvarenje il što slično al u tom slučaju pravac na hitni prijem.
to se meni dogodilo u prosloj,rekla mi da mi malo ima neku megacistu,mali se prvi put popiskio,drzim se svog hzzo gina i kraj price,mozda odem ako sve bude okej na 4d al to je sve
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
dali je imala neko od vas proliv ja se izvinjavam na izrazaju ali meni poceo danas nesto pa se brinem malo
Ja sam bila jucer i narucila me opet za dva tjedna 13.5
Nekako mi je to prebrzo, s obzirom da je sve okej,culo se srce… i onda mi je najavila da ce i sljedeci opet bit tako pocetkom 6og mjeseca. proslu trudnocu sam isla preko hzzo i tamo sam na mjesec dana isla
Pozdrav svima, i ja bih se priključila ako me primate 🙂
Ja sam zatrudnjela iz IVF postupka, danas sam 6+5, bila jučer na 1. UZV, sve je u redu i vidjeli su se titraji, sljedeći pregled imam 13.5.
Druga mi je trudnoća i dugo željena ❤️
Imam konstantno mučnine, ali srećom bez povraćanja 🙂 i to će proći 🤣
👩1987, AMH 2.7 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
1. IVF 2020. ET PETROVA - trudnoća od prve, curica💜
2. FET 2023., beta ⛔️
3. FET 2023., prokrvarila prije bete⛔️
4. ET 2024. IVF klinika, missed ab u 8tt. 💔
5. ET 2024. IVF klinika, beta⛔️
6. ET 2024. Alea fertility ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
dobrodosla i. cestitke na srceku,nek je uredno i skolski 🙂
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Kak ste s hranom? Meni je ovo skroz drugacije nego u prvoj trudnoci, bas imam nekih zelja,i jako cesto moram jest, jednostavno osjecam glad🤦♀️ a i mucnine su krenule od jutros😵💫
Kak ste s hranom? Meni je ovo skroz drugacije nego u prvoj trudnoci, bas imam nekih zelja,i jako cesto moram jest, jednostavno osjecam glad🤦♀️ a i mucnine su krenule od jutros😵💫
ja sam s hranom nikak,pojela sam malo sendvic druzila se s wc-om sljedecih 5 min,u prvoj mi tak nije bilo,nije mucnina opce bilo do 8 tt u stale u 11,evo me u 6 tt i vise sam u wcu nego ftizideru 😅
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Evo me cure s pregleda. :) sve je u redu. Beba je 41mm, 6+1. Očekivani termin 28.12. :) stiže mi jarac ili jarčica. A lavicu imam.
Jako sam sretna.
Dala mi hrpu uputnica zbog moje trombofilije.
Idući pregled 14.5.
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Sortiraj odgovore
Najstariji