Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • TeaM

Broj poruka: 39

Prijavi adminu

franka007

Hvala cure 🙂 TeaM sretno, meni isto nije bilo strašno za popiti. Na zadnjem pregledu mi je dr rekla da nakon 29. tjedna idući pregled ide nakon dva tjedna, pa onda još jedan opet nakon dva tjedna, i onda svakih tjedan dana u bolnicu. Ali mi je rekla da kako hocu, da mogu doći za 4 tjedna i obaviti tada jos jedan pregled prije bolnice. Pa sad nisam pametna dal da se naručim opet idući tjedan ili da idem kako sam i do sada išla, Tj svaka 4 tjedna?

To sam bas htjela pitat, od kojeg se tjedna kreće na preglede u bolnicu?

• Mrvica722

Broj poruka: 504

Prijavi adminu

Niska posteljica!!!
    Bila sam sad na pregledu 20 tt
    Sve super al posteljica nisko,rekao ke da ne treba mirovanje al ja cu to ipak malo napravit i usporiti 
    Posteljica je sprijeda problem je sta sam prvo rodila na carski strah me da ne uraste posteljica u ožiljak 
    Da li imate slična iskustva na smrt sam preplašena

• Teab1

Broj poruka: 685

Prijavi adminu

TeaM

franka007

Hvala cure 🙂 TeaM sretno, meni isto nije bilo strašno za popiti. Na zadnjem pregledu mi je dr rekla da nakon 29. tjedna idući pregled ide nakon dva tjedna, pa onda još jedan opet nakon dva tjedna, i onda svakih tjedan dana u bolnicu. Ali mi je rekla da kako hocu, da mogu doći za 4 tjedna i obaviti tada jos jedan pregled prije bolnice. Pa sad nisam pametna dal da se naručim opet idući tjedan ili da idem kako sam i do sada išla, Tj svaka 4 tjedna?

mislim da svaki dr ima neku svoju ideju, kod mog je zadnji pregled 35 tt i nakon toga bolnicamrvica meni je isto posteljica napred,duduse nije spominjao da je nisko al mislim da ta urezanja u carski su vrlo rijetka i da bi se to desilo dok je posteljica jos bila u nastajanju,ako si zabrinuta svakako pitaj doktora za tu mogucnost al kazem mislim da je to vrlo vrlo malo vjerojatno

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

Pake

Broj poruka: 209

Prijavi adminu

Čestitke na dobrim pregledima!
    Mrvica722 moja je isto tad bila nisko pa se podigla tako da ima vremena da ti se digne. Za carski ne znam 😐
    TeaM držim fige za ogtt. Mene moj šalje u bolnicu od sljedeće kontrolu, bit ću negdje 28tt. Moram se još naručiti.
    nyssa_ javi kako je pregled prošao. 

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

Pake

Broj poruka: 209

Prijavi adminu

Zimske bebe - termini poroda ☃️
    .
    STUDENI ❄️
    Melodie 08.11.2024., curica 
    Doriis 26.11.2024., curica
    Senci_i 12.11.2024., dečko
    .
    PROSINAC ❄️
    Tratinčica12 05.12.2024., dečko
    franka007 07.12.2024., curica
    šareni_oblak 14.12.2024., dečko
    nola95 17.12.2024., curica
    zmajja 24.12.2024., curica
    Teab1 29.12.2024., curica
    .
    SIJEČANJ ❄️
    Bonnie9 07.01.2025., curica
    20' 09.01.2025., curica
    Pake 10.01.2025., curica
    Hypnoticpoison 12.01.2025., curica
    Lion32 14.01.2025., dečko
    seniiii 17.01.2025., curica
    Kuglica22 19.01.2025., dečko
    nyssa_ 20.01.2025., dečko
    Hoya 27.01.2025., curica
    .
    VELJAČA ❄️
    Leona89 06.02.2025., dečko
    Darli 07.02.2025., curica
    Lusylu 08.02.2025., dečko
    BikMik 17.02.2025., dečko 
    TeaM 17.01.2025., curica
    Sunflower! 22.02.2025., dečko
    nicaivo 26.02.2025., curica
    .
    ✨ TERMIN PREGLEDA ✨
    Leona89Melodie - 02.10.
    nola95, Lusylu anomaly - 04.10.
    BikMik - anomaly 07.10.
    Bonnie9Sunflower! - 08.10.
    Pakeseniiiizmajja / nicaivo anomaly - 09.10.
    Kuglica22 - 10.10.
    Doriis - 14.10.
    Teab1 - 15.10.
    HypnoticpoisonLusylu - 16.10.
    hoya - 17.10.
    Tratinčica12 - 23.10.

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

• TeaM

Broj poruka: 39

Prijavi adminu

OGTT uredan 💪🏻 vidim da se dosta pisalo u grupi sto jesti, a sto ne… Mene je sestra od doktora savjetovala da držim dijetu par prije i jedem lešo meso i juhe. Ja je iskreno nisam poslušala jer bi to značilo varanje rezultata testa. Pripazila sam da ne jedem slatko 2-3 dana prije, dan ranije nisam jela iza 17h i to je to :) Držim fige svima koje čeka ogtt test, tekućina nije toliko ružna za popit, gore je sjedit 2h, ali dobra knjiga i prođe i to 🤗

• Lion32

Broj poruka: 207

Prijavi adminu

Šareni oblak super da si isla,  sad bar znaš da je tu sve ok i da samo trebaš malo usporiti...Ja sam prestala radit dosta rano jer sam frizerka pa su mi jako smetali mirisi i imala sam grozne mucnine. Al moja sreća je što imam svoj salon pa sad odem jednom tjedno odradit neke pramenove čisto sebi za gušt jer nisam navikla biti doma...

• 20’

Broj poruka: 103

Prijavi adminu

Donna9 & hoya, meni je kod grčeva u nogama i ukočenost živca u guzi pomogao magnezij u spreju 😎 koristim ga svaku večer i on mi je spas 💪🏼

• franka007

Broj poruka: 177

Prijavi adminu

TeaM

franka007

Ja nisam sigurna, navodno od 37. al čini se da ovisi kako koji gin šalje. Super za OGTT 😄 ja sam npr zaboravila ponijeti knjigu pa sam umirala od dosade, na kraju sam išla šetati okolo i obaviti par sitnica dok sam čekala 🤭

• 20’

Broj poruka: 103

Prijavi adminu

Zmajja, ja radim do cca 22.11., malu ću pred Božić ostaviti doma pa jedno 2 mjeseca 🙂 taman da se beba rodi i da ono najhladnije razdoblje “prezimimo”. Ona voli ići u vrtic i družiti se, pa ćemo vidjeti kako će joj to pasti

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.