Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • freyaa

Broj poruka: 845

Prijavi adminu

šareni_oblak

Teab1

freyaa

šareni_oblak

Ja isto imam BH kontrakcije, to nisam imala u prvoj trudnoći. I to ne malo, nego baš dosta. Sinoć i preksinoc su me više od 2h držale, preksinoc je čak bilo i malo bolno i moram reći da sam se uplašila. Danas zovem ginekologa za doznake pa ću reći za to. U ponedjeljak na pregledu sam bila zatvorena i sve bilo ok, ali meni se ovo počelo događati nakon pregleda. Samo sam ih jednom prije imala u ovoj trudnoći, tamo sa 24 tjedna. Pijem mg svaki dan, dosta vode, jučer sam cijeli dan odmarala i svejedno me uhvatili navečer 😕

Ja sam na mirovanju, ako kratko prosetam i nesto lagano po kuci spremim, napravim rucak i opet su tu, nekad manje, nekad vise. Niko oko mene nije imao problem sa tim, svi se cude, jos je kod mene prva trudnoca, imala sam missed abortion prije.. ❤
    Bonnie9, Pake, Tea nadam se da nam ovo nece praviti problem, ali nije ugodno ni malo..❤
    Leona89 cestitam ❤❤

probaj si sto manje stresa radit zbog toga,ak su bolne ja ih znam prodisat, ak je samo zatezanje zastanem i odmorim onda,bh kontrakcije NE otvaraju to je bitno i tog se drzi,to su samo pripremni trudnovi ili ti tjelo porucuje da imas jos malo do kraja, ugodno nije s tim se slazem al nema straha i nema stresa uzivajte dok mozete
    Leona cestitke na deckicu
    20 cestitke na curkici, curke su nam u vodstvu ovu zimu cini se 😁
    A mene ne bi brinulo da je to par puta na dan. Ali evo danas svaki puta kad nisam bila u ležećem položaju, slijedi kontrakcija. Za sada sam ih nabrojala nekih 7-8 danas. Ovo kad dva sata bude, to je jedna za drugom, razmak od par minuta, nekad i minutu. Doslovno imam osjećaj da ne prestaje, trbuh samo varira između manje i više tvrdog. Za sada mi pomaže ležati na boku, ali ne mogu stalno tako jer imam toddlericu. Ide u vrtić, idem po nju oko 3 i same smo dok muž ne dođe kući a to se nikad ne zna kad će biti.
    Zvala sam ginekologa za doznake, pa su rekli da nazovem za nekih pola sata pa cu razgovarati s njim u vezi toga.
    Cijelo jutro čitam o tome, nije opasno, da. Ne otvaraju. Ali se mora javiti ginekologu ako bude više od 5 kontrakcija u sat vremena, a ja ih imam eto svakih par minuta po dva sata, to je baš puno i zato mi nije svejedno

Javi sta ti je rekao doktor, moj samo kaze relax, mirovanje, Mg i apaurin po potrebi,  kao vi ste sitni pa duplo osjećate to,. Meni je nekako ovo baš rano pocelo. 

• Teab1

Broj poruka: 685

Prijavi adminu

kuzim sve imam i ja klinca od 2 u vrticu sve mi jasno,valjda sreca da ih ja nemam ili ne osjecam toliko,desi mi se da se mala namjesti tak nekak skroz nisko dole i onda imam taj uzasan pritisak, tj njena glava,guza,a kad su bh u pitanju stezanje plus cudna bol ko da moram na wc i traje par sekundi i onda je mir, svakak javi kaj ti dr kaze

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• freyaa

Prijavi adminu

Teab1

kuzim sve imam i ja klinca od 2 u vrticu sve mi jasno,valjda sreca da ih ja nemam ili ne osjecam toliko,desi mi se da se mala namjesti tak nekak skroz nisko dole i onda imam taj uzasan pritisak, tj njena glava,guza,a kad su bh u pitanju stezanje plus cudna bol ko da moram na wc i traje par sekundi i onda je mir, svakak javi kaj ti dr kaze

Ja ne razlikujem vise kad je beba a kad su bh 🤣.. nekako kad mi je beba nisko stalno mi je težak stomak i moram u wc mokriti, svakih 5 min.. ponekad budu blage izbocine ali to mislim da je bebina glava, guza sta vec, brzo prodje, samo se pomjerim, ali nekad me bas zateze i onda i ja počnem paniciti.. 

• Teab1

Prijavi adminu

freyaa

Teab1

Ja ne razlikujem vise kad je beba a kad su bh 🤣.. nekako kad mi je beba nisko stalno mi je težak stomak i moram u wc mokriti, svakih 5 min.. ponekad budu blage izbocine ali to mislim da je bebina glava, guza sta vec, brzo prodje, samo se pomjerim, ali nekad me bas zateze i onda i ja počnem paniciti..

zapravo je dost lako,kad je bebac tocno mozes osjetit samo jednu stranu,bh ti zategne cjeli donji dio trbuha tj maternicu i kod mene zna prec na leda, to s ledima je rijeda pojava uglavno osjetim samo zatezanje

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

šareni_oblak

Broj poruka: 189

Prijavi adminu

Ginekolog je rekao da idem pravac u bolnicu. Ništa me previše nije pitao, samo kad sam rekla da je dosta često, rekao je da odem u bolnicu pa će oni vidjeti jesu pravi trudovi ili BH kontrakcije i jel me to ista otvorilo. 
    Muž je zapeo na poslu, odnosno, pokvario mu se auto u Sloveniji, tako da neće tako skoro doma. A malu nema tko pricuvati 😕

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸
    OTP: 14.12.2024.

• seniiii

Broj poruka: 43

Prijavi adminu

šareni!_oblak
    Nadam se da ce biti sve ok drzi se

• Teab1

Prijavi adminu

šareni_oblak

Ginekolog je rekao da idem pravac u bolnicu. Ništa me previše nije pitao, samo kad sam rekla da je dosta često, rekao je da odem u bolnicu pa će oni vidjeti jesu pravi trudovi ili BH kontrakcije i jel me to ista otvorilo.
    Muž je zapeo na poslu, odnosno, pokvario mu se auto u Sloveniji, tako da neće tako skoro doma. A malu nema tko pricuvati 😕

a taksi? pa makar da i malenu povedes? 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• freyaa

Prijavi adminu

šareni_oblak

Povedi i malu ili ako imas nekog da je kratko pričuva..  javljaj nam se..

Melodie

Broj poruka: 154

Prijavi adminu

Joj sareni_oblak  Nadan se da ce sve bit ok. Citala sam da nekima zna bas to cesto bit ali ako tijekom mjenjanja polozaja ili pokreta se smanji ili promjeni da je sve u redu🤷🏼‍♀️ Bolje da ti provjere da si mirna. 
    Ja san vec u dobrin tjednima i iden prema kraju ali nisan nijednon primjetila te BH kontrakcije 🤷🏼‍♀️ Malo mi je sad cudno da ih neman uopce a neko ih ima cesto a manje  je trudan dosta od mene. Meni je prva trudnoca pa nisan upoznata bas s tin, to nemaju sve trudnice ili ce mi to doc skroz prikraju? Ginekolozi me o tome nisu nikad pitali niti spominjali🤷🏼‍♀️

🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀

• Teab1

Prijavi adminu

Melodie

Joj sareni_oblak Nadan se da ce sve bit ok. Citala sam da nekima zna bas to cesto bit ali ako tijekom mjenjanja polozaja ili pokreta se smanji ili promjeni da je sve u redu🤷🏼‍♀️ Bolje da ti provjere da si mirna.
    Ja san vec u dobrin tjednima i iden prema kraju ali nisan nijednon primjetila te BH kontrakcije 🤷🏼‍♀️ Malo mi je sad cudno da ih neman uopce a neko ih ima cesto a manje je trudan dosta od mene. Meni je prva trudnoca pa nisan upoznata bas s tin, to nemaju sve trudnice ili ce mi to doc skroz prikraju? Ginekolozi me o tome nisu nikad pitali niti spominjali🤷🏼‍♀️

I meni i Sareni oblak je ovo druga trudnoca pa samim time sve prije krece od bh do bolova svih cuda,mozda ih imas ali su toliko slabe da ih ne primjetis, pogotov ako je prva trudnoca,sto vise trudnoca napreduje trebale bi se pojaviti,ako i ne jednom moras rodit tak da ces trudnove sigirno dobit, evo recimo,bh koje ja sad osjetim tak sam osjetila trudove sa prvim..bh znaju bit cesce kod nas viserotki jer nam je sve opusteno i ne stignemo mirovat jer vec imamo jedno blago pored sebe,nemas se kaj brinut rodit bus morala kak god okrenes 😂 sa bh kontrakcijama ili bez njih

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.