Teab1nasmija me sad ženo 😂😂 ne bi me čudilo da postoji neka povezanost, ova trudnoća fakat je čudnovato stanje 😂
s malim mi se to nije desavalo pa sam sad svaki put nanovo iznenadena 😂 btw brijem da nas ne klistoraju bezveze prije poroda 😂
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Evo me sa hitne. Zatvorena, cerviks odrzan, ctg nije ništa očitao, sve u redu. Najbitnije je da se ne otvaram. Na ctg dok sam bila, samo sam jedno stezanje imala, ništa strašno, ali i inače ih nemam dok ležim. Čim sam se ustala, trbuh se stvrdnio i to sam odmah i rekla. Pošto je prvi porod bio carski rez, htjeli su me ostaviti tijekom noći u bolnici na promatranju ali sam odbila. Mislim da nema smisla da ostajem jer ih po noći nema, dok ležim je isto manje više mirno i samo bih se izmucila tamo. Da se nešto događa sa cerviksom ostala bih bez razmišljanja, ovako mi nema smisla. Rekli su da se vratim ako se bilo što promijeni na gore i da se ne ustručavam paničariti, najviše zbog toga što je prethodni porod bio carski rez nakon neuspjele indukcije, a sad imam stezanja. To im je valjda neki alarm za malo bolje praćenje, ali ja sam odlučila otići doma i osluškivati se. Nisam dobila terapiju, samo je rekla da više odmaram i da je moguće da pretjerujem s aktivnostima kroz dan. Do sada sam se ponašala kao da nisam trudna, bilo je nekoliko dana za redom da jedva da sjednem i popijem kavu. Od 7 ujutro do 10 navečer ne stanem i moguće da je i zbog toga. Tako da sad moram smanjiti tempo
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
Hvala cure. Trebao bi doći za nekih sat vremena. Ja ležim i odmaram, malo se igram s njom, pustim crtiće… Ne bih ju vodila sa sobom ako baš ne moram, to tamo sve traje dugo, a i sigurno ću biti na ctg prikopcana. Čekat ću njega, spremiti se prije nego što dođe i odmah me voze njih dvoje.
.
Melodie ne moraju to svi imati i osjetiti. Meni su se u prvoj trudnoći javile tek oko 37 tjedana, ali je bilo rjeđe nego sada.
Čitala sam i ja dosta o tome i prije i danas. Meni se smiri samo kad ležim na boku, tuš ne pomaže npr. Čim se ustanem, stvrdne se trbuh. Nekad se javi i neki pritisak skroz dolje dok ležim. Baš mi nešto nije svejedno, jedva čekam da više vidim što je. I nadam se da me neće ostavljati u bolnici, ne znam kako ćemo podnijeti da mene nema (mala i ja)sretno javljaj stanje,sve bu bilo okej,kad si svoju curku rodila vidim da je 022 al koji mjesec ja sam svog L rodila 6/22 a sad tek skuzila da si i ti 22 rodila curku
Ona je rođena 11.mj 2022. Nešto mi je tvoj nick poznat, ali nisam bila sigurna. Ti si bila na ljetnim bebama onda, pratila sam povremeno što ima i kod vas 😊
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
Evo me sa hitne. Zatvorena, cerviks odrzan, ctg nije ništa očitao, sve u redu. Najbitnije je da se ne otvaram. Na ctg dok sam bila, samo sam jedno stezanje imala, ništa strašno, ali i inače ih nemam dok ležim. Čim sam se ustala, trbuh se stvrdnio i to sam odmah i rekla. Pošto je prvi porod bio carski rez, htjeli su me ostaviti tijekom noći u bolnici na promatranju ali sam odbila. Mislim da nema smisla da ostajem jer ih po noći nema, dok ležim je isto manje više mirno i samo bih se izmucila tamo. Da se nešto događa sa cerviksom ostala bih bez razmišljanja, ovako mi nema smisla. Rekli su da se vratim ako se bilo što promijeni na gore i da se ne ustručavam paničariti, najviše zbog toga što je prethodni porod bio carski rez nakon neuspjele indukcije, a sad imam stezanja. To im je valjda neki alarm za malo bolje praćenje, ali ja sam odlučila otići doma i osluškivati se. Nisam dobila terapiju, samo je rekla da više odmaram i da je moguće da pretjerujem s aktivnostima kroz dan. Do sada sam se ponašala kao da nisam trudna, bilo je nekoliko dana za redom da jedva da sjednem i popijem kavu. Od 7 ujutro do 10 navečer ne stanem i moguće da je i zbog toga. Tako da sad moram smanjiti tempo
Hvala bogu da je sve ok.. ❤ Vjeruj usla sam 100x da vidim jesi li se javila..
Hvala cure. Trebao bi doći za nekih sat vremena. Ja ležim i odmaram, malo se igram s njom, pustim crtiće… Ne bih ju vodila sa sobom ako baš ne moram, to tamo sve traje dugo, a i sigurno ću biti na ctg prikopcana. Čekat ću njega, spremiti se prije nego što dođe i odmah me voze njih dvoje.
.
Melodie ne moraju to svi imati i osjetiti. Meni su se u prvoj trudnoći javile tek oko 37 tjedana, ali je bilo rjeđe nego sada.
Čitala sam i ja dosta o tome i prije i danas. Meni se smiri samo kad ležim na boku, tuš ne pomaže npr. Čim se ustanem, stvrdne se trbuh. Nekad se javi i neki pritisak skroz dolje dok ležim. Baš mi nešto nije svejedno, jedva čekam da više vidim što je. I nadam se da me neće ostavljati u bolnici, ne znam kako ćemo podnijeti da mene nema (mala i ja)sretno javljaj stanje,sve bu bilo okej,kad si svoju curku rodila vidim da je 022 al koji mjesec ja sam svog L rodila 6/22 a sad tek skuzila da si i ti 22 rodila curkuOna je rođena 11.mj 2022. Nešto mi je tvoj nick poznat, ali nisam bila sigurna. Ti si bila na ljetnim bebama onda, pratila sam povremeno što ima i kod vas 😊
ja sam te godine bila u zimicama 2021 isti nick cjelo vrijeme ostala trudna pocetkom 6 al vrlo kratko jer sam imala spontani,3 mj nakon desio se moj Leo tj nova trudnoca i onda presla na ljetnice, super su mi ti forumi jer sam tak upoznala super cure s kojima sam jos dobra i druskamo se,neke su opet i trudne ko ja termini u zimi i u proljece, sve smo iz ljetnica. Nadam se da ce tako biti i ovaj put s nasim zimicama 😊Hvala bogu da je sve okej i vidis imale smo vrlo slican porod neuspjela indukcija na kraju carski i dobro je znat da to jako prate,sad odmaraj i samo lagano,ja po doma znam pospremit skuhat rucak i onda odmaram jer mi je Leo do 2,pol 3 u vrticu pa mi to puno znaci, jel te zna bolit i stezat oko ruba od carskog reza? mene nekad to bas zna zezat zadnje vrijeme, gledam ga nije crven pa se ne brinem previse,morat cu popratit i to
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
kuzim sve imam i ja klinca od 2 u vrticu sve mi jasno,valjda sreca da ih ja nemam ili ne osjecam toliko,desi mi se da se mala namjesti tak nekak skroz nisko dole i onda imam taj uzasan pritisak, tj njena glava,guza,a kad su bh u pitanju stezanje plus cudna bol ko da moram na wc i traje par sekundi i onda je mir, svakak javi kaj ti dr kazeJa ne razlikujem vise kad je beba a kad su bh 🤣.. nekako kad mi je beba nisko stalno mi je težak stomak i moram u wc mokriti, svakih 5 min.. ponekad budu blage izbocine ali to mislim da je bebina glava, guza sta vec, brzo prodje, samo se pomjerim, ali nekad me bas zateze i onda i ja počnem paniciti..zapravo je dost lako,kad je bebac tocno mozes osjetit samo jednu stranu,bh ti zategne cjeli donji dio trbuha tj maternicu i kod mene zna prec na leda, to s ledima je rijeda pojava uglavno osjetim samo zatezanje
Meni i bh znaju samo dio trbuha stegnuti.
Sareni oblak drago mi je da je sve ok, sad uspori malo 😊
Nola95 da, dobro si zapamtila, meni je prvo doktorica rekla sa je dečko, evo sad već vise puta curica, pa onda valjda i je cura 🙈 ja sam oduvijek sebi vise girl mom, imamo i ime za curku, a i velika seka se veseli 😇
Šareni oblak, drago mi je da je sve uredu, malo uspori, to ti tijelo hoće reci 🫄🏼
Btw koliko vas još radi? Ja radim, ovaj tjedan mi je udaran, ali još manje od dva mjeseca tako, pa ću biti doma mjesec i pol prije poroda taman da spremim stvari za bebu i doma da budem za Božić 🙂 nekako mi radeći brzo prolaze dani. Hvala Bogu da imam urednu trudnoću pa mogu
Cure, da vas pozdravim☺️ prijavljujem da sam bila na pregledu, kaže dr. da je sve tip-top💪🥰 ja se generalno dosta dobro osjećam. Bila sam i na putovanju, u jednom smjeru letovi šest i 11 sati, to je bilo malo izazovno🤣jako mi je falilo prostora i hrana je imala užasan miris, ali dobro, prošlo je i to.
Radim i dalje, planiram do 45 dana prije termina ako bude sve ok. Posao mi nije fizički zahtjevan i mogu raditi od kuće kad želim pa je puno lakše.
Nego, što preporučate za grčeve u listovima? Pijem magnezij, ali svejedno mi se svako dan-dva jave po noći dok spavam i probude me🥴
💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
Nifty ✅ Stigao dečko☺️
Bonnie, Pake, Nola, Freya, Teab hvala svima na čestitkama 💙🩵💙🩵💙🩵😘
Žao mi je curke zbog BH kontrakcija, ja ih još nisam osjetila 🤷🏻♀️
Dijana mislim da nema mjesta za brigu. Svaka žena je individualna i svakoj su simptomi drugačiji. Normalno je i da imaš neke simptome, pa nestanu, pa se opet pojave. Meni su mučnine krenule od 7 TT, ima žena koje su prošle cijelu trudnoću bez mučnina...♥️😘
Nola istina, ja nekad znam sanjati neke ljude ili scene koje mi se onda i dogode u stvarnom životu, nekad mi je to malo i spooky...😅♥️
Lusylu preko trbuha, ali meni je i cerviks provjerila prvo vaginalno. Moj je trajao oko 50 min, sat vremena sa razgovorom s doktoricom♥️
Šareni oblak baš mi je žao što tebe to toliko često muči😔bitno da si išla provjeriti i da je sve u redu. Sad samo lagano dalje i nadam se da će biti bolje ♥️😘
Doris čestitam na trudnoći i curici, neka do kraja bude sve super. Sretno🍀🤞🏻♥️
20' ja sam iskoristila bolovanje i godišnji, pa otvorila komplikacije☺️😘
Donna drago mi je da je pregled prošao super i da je sve
ok♥️☺️😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Sortiraj odgovore
Najstariji