Hvala cure. Trebao bi doći za nekih sat vremena. Ja ležim i odmaram, malo se igram s njom, pustim crtiće... Ne bih ju vodila sa sobom ako baš ne moram, to tamo sve traje dugo, a i sigurno ću biti na ctg prikopcana. Čekat ću njega, spremiti se prije nego što dođe i odmah me voze njih dvoje.
.
Melodie ne moraju to svi imati i osjetiti. Meni su se u prvoj trudnoći javile tek oko 37 tjedana, ali je bilo rjeđe nego sada.
Čitala sam i ja dosta o tome i prije i danas. Meni se smiri samo kad ležim na boku, tuš ne pomaže npr. Čim se ustanem, stvrdne se trbuh. Nekad se javi i neki pritisak skroz dolje dok ležim. Baš mi nešto nije svejedno, jedva čekam da više vidim što je. I nadam se da me neće ostavljati u bolnici, ne znam kako ćemo podnijeti da mene nema (mala i ja)
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
Hvala cure. Trebao bi doći za nekih sat vremena. Ja ležim i odmaram, malo se igram s njom, pustim crtiće… Ne bih ju vodila sa sobom ako baš ne moram, to tamo sve traje dugo, a i sigurno ću biti na ctg prikopcana. Čekat ću njega, spremiti se prije nego što dođe i odmah me voze njih dvoje.
.
Melodie ne moraju to svi imati i osjetiti. Meni su se u prvoj trudnoći javile tek oko 37 tjedana, ali je bilo rjeđe nego sada.
Čitala sam i ja dosta o tome i prije i danas. Meni se smiri samo kad ležim na boku, tuš ne pomaže npr. Čim se ustanem, stvrdne se trbuh. Nekad se javi i neki pritisak skroz dolje dok ležim. Baš mi nešto nije svejedno, jedva čekam da više vidim što je. I nadam se da me neće ostavljati u bolnici, ne znam kako ćemo podnijeti da mene nema (mala i ja)
sretno javljaj stanje,sve bu bilo okej,kad si svoju curku rodila vidim da je 022 al koji mjesec ja sam svog L rodila 6/22 a sad tek skuzila da si i ti 22 rodila curku
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
kuzim sve imam i ja klinca od 2 u vrticu sve mi jasno,valjda sreca da ih ja nemam ili ne osjecam toliko,desi mi se da se mala namjesti tak nekak skroz nisko dole i onda imam taj uzasan pritisak, tj njena glava,guza,a kad su bh u pitanju stezanje plus cudna bol ko da moram na wc i traje par sekundi i onda je mir, svakak javi kaj ti dr kazeJa ne razlikujem vise kad je beba a kad su bh 🤣.. nekako kad mi je beba nisko stalno mi je težak stomak i moram u wc mokriti, svakih 5 min.. ponekad budu blage izbocine ali to mislim da je bebina glava, guza sta vec, brzo prodje, samo se pomjerim, ali nekad me bas zateze i onda i ja počnem paniciti..zapravo je dost lako,kad je bebac tocno mozes osjetit samo jednu stranu,bh ti zategne cjeli donji dio trbuha tj maternicu i kod mene zna prec na leda, to s ledima je rijeda pojava uglavno osjetim samo zatezanje
Ja sve ulazim da vidim ima li kakva poruka..
Kod mene nekad bude u isto vrijeme i npr desno visoko gdje mi je glava od bebe i lijevo nisko, i ne znam tad sta je.. ili samo sa jedne strane ili cijeli donji dio.. i sad me strah
kuzim sve imam i ja klinca od 2 u vrticu sve mi jasno,valjda sreca da ih ja nemam ili ne osjecam toliko,desi mi se da se mala namjesti tak nekak skroz nisko dole i onda imam taj uzasan pritisak, tj njena glava,guza,a kad su bh u pitanju stezanje plus cudna bol ko da moram na wc i traje par sekundi i onda je mir, svakak javi kaj ti dr kazeJa ne razlikujem vise kad je beba a kad su bh 🤣.. nekako kad mi je beba nisko stalno mi je težak stomak i moram u wc mokriti, svakih 5 min.. ponekad budu blage izbocine ali to mislim da je bebina glava, guza sta vec, brzo prodje, samo se pomjerim, ali nekad me bas zateze i onda i ja počnem paniciti..zapravo je dost lako,kad je bebac tocno mozes osjetit samo jednu stranu,bh ti zategne cjeli donji dio trbuha tj maternicu i kod mene zna prec na leda, to s ledima je rijeda pojava uglavno osjetim samo zatezanjeJa sve ulazim da vidim ima li kakva poruka..
Kod mene nekad bude u isto vrijeme i npr desno visoko gdje mi je glava od bebe i lijevo nisko, i ne znam tad sta je.. ili samo sa jedne strane ili cijeli donji dio.. i sad me strah
to se beba namjesta,nista zabrinjujuce,vjerojatno se okrece jos malo i zauzet ce polozaj za porod,glavna razlika bh trbuh se stvrdne i uvuce,beba trbuh je sam tvrd i zna bit neugodno
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Pozdrav 🤗 Ja sam sa Jesenskih beba no vidim da ovdje ima cura koje su mi isto blizu po terminu pa bi čitala i vas 🙈. Meni je termin 26.11. (taman na granici jesen/zima) i nosim curicu. Za sada je sve super, danas je posebno aktivna pa cijeli dan osjecam udarce i lupkanje 🥳
22.03.2024. + 😇
26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗
freyaa probaj se sad opustiti, mene je isto malo prepalo ovo sa šareni_oblak, ali vjerujem da će sve biti u redu.
Teab1 super si objasnila, točno takav je osjećaj, pogotovo to čudno kao da moraš na wc, a ne moraš
Doriis bokić! Ima par đena koje su ti blizu terminom i evo još jedna curka, baš su u prednosti 😄
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
freyaaprobaj se sad opustiti, mene je isto malo prepalo ovo sašareni_oblak, ali vjerujem da će sve biti u redu.
Teab1super si objasnila, točno takav je osjećaj, pogotovo to čudno kao da moraš na wc, a ne moraš
Doriisbokić! Ima par đena koje su ti blizu terminom i evo još jedna curka, baš su u prednosti 😄
ono kaj mi je nejvjerojatno i wtf svaki put nakon kaj prode ta glupava bol ja prdnem 😂
Doris dobro dosla u zimice 😊
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Sortiraj odgovore
Najstariji