Vi koje ste vec mame (a i ako znate vi koje ce te tek postat), u cemu da iznesem bebicu iz rodilista. Tj u sta sve da je obucem? koliko slojeva i koji bi to bili? Ja san stvarno pala s Marsa sta se tice svega:D Znan da jaketu nesmiju imaat u sjedalici a mi cemo se od St rodilista morat vozit do naseg grada uru ipo malo manje autoceston. pretpostavljan da treban bebu obuc slojevit al bas mi treba primjer?
Pisala sam već kako sam ja , ali nije mi problem ponoviti 😊 kćer je rođena sredina 11.mj, dosta je bilo hladno kad smo izlazile iz rodilišta. Dugi bodi, debele carapice, gore pidzamica, deblja kapica i nama se pokazala odličnom vrlo debela deka za preko dok je u jajetu. Znači, zabundali smo ju skroz do brade. Na Svetom Duhu ima garaža pa taj dio izlaska nije bio jako hladan. Parking imamo točno ispred ulaza ili malko dalje, ali to je tipa 20-50 koraka i ta dekica je sasvim bila dovoljna. Tako smo ju oblačili svaki puta kad smo išli u auto. Jaje je bilo u stanu da ne bude hladno kad ju stavimo.
Šetnja vani je druga priča, ovo je samo za tih par koraka vani.
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
Freyaa vjerujem da ti je bilo stresno i da jedva čekaš kontrolu. Držim fige da je sve ok. Ja bih najradije sutra nazvala ginekologa i pitala jel me može primiti slijedeći tjedan da potvrdimo da se ne otvaram. Mene je danas manje stezalo a više boljelo u leđima prema donjem dijelu trbuha i već sam mislila na hitnu ali sam odustala. Bila je baš bol i morala sam stati što sam radila i pričekati da prođe. Baš nisam pametna. Ne bih paničarila, ali sad kad se javlja bas bol, možda bi bilo dobro odraditi još neki pregled da se malo smirim 🙈
.
Ime još nemamo. Ni jedno nam nije to to. Lakše je smisliti žensko ime, bar nama 😅
.
Dobrodošle nove cure, želim vam laganu i mirnu trudnoću 🥰
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
Melodie ja sam svoje obje cure obukla u dugi bodi, štramplice, hlače i čarapice te pidžamu i naravno kapicu. Do auta smo ih pokrili dekom a u autu otkrili pošto je auto bio dobro ugrijan. I sada ću tako 😊
Što se imena tiče meni je isto za muško bilo jako teško naći ime. Prošla sam milijun puta po popisima imena i onda mi se jedno svidi pa mi je drugi dan katastrofa i tako u krug. Ili se svidi meni a mužu ne ili obrnuto. Nedavno smo se napokon dogovorili za ime koje se sviđa i meni i njemu i curama
Za cure sam imala imena jako puno nekako mi je bilo lakše naći imena koja su mi se sviđala. Čini mi se i za robi u također da je jako teško kupovati za dečke jer baš i nije neki izbor uvijek mi se čini da za cure ima puno više izbora
Freyaa vjerujem da ti je bilo stresno i da jedva čekaš kontrolu. Držim fige da je sve ok. Ja bih najradije sutra nazvala ginekologa i pitala jel me može primiti slijedeći tjedan da potvrdimo da se ne otvaram. Mene je danas manje stezalo a više boljelo u leđima prema donjem dijelu trbuha i već sam mislila na hitnu ali sam odustala. Bila je baš bol i morala sam stati što sam radila i pričekati da prođe. Baš nisam pametna. Ne bih paničarila, ali sad kad se javlja bas bol, možda bi bilo dobro odraditi još neki pregled da se malo smirim 🙈
Mozda bolje da provjeris, da si sigurna, a sigurno ces dobiti odmah termin..
Cure zna li netko gdje ima za kupiti čaj od lista maline? Ne mogu ga nigdje naći prošlu trudnoću sam ga pila od 36 tjedna na dalje i porod mi je odlično prošao, brzo, bez pucanja baš mi je bio odličan porod dali od čaja ili ne ne znam al ne šteti probati ponovo. Tako da bi i sad pred kraj počela piti taj čaj ali ga nigdje nema za kupiti na bio bio ga čak nema ni za naručiti tamo sam ga prošli put uzela.
Cure zna li netko gdje ima za kupiti čaj od lista maline? Ne mogu ga nigdje naći prošlu trudnoću sam ga pila od 36 tjedna na dalje i porod mi je odlično prošao, brzo, bez pucanja baš mi je bio odličan porod dali od čaja ili ne ne znam al ne šteti probati ponovo. Tako da bi i sad pred kraj počela piti taj čaj ali ga nigdje nema za kupiti na bio bio ga čak nema ni za naručiti tamo sam ga prošli put uzela.
I ja sam bas danas razmišljala da ga trebam kupiti da imam spremno. Jesi gledala u ljekarnama? Sad sam guglala, piše da Tvornica Zdrave Hrane ima i još sam našla u Mandis Pharm (Suban), pretpostavljam da imaju i druge ljekarne.
Stvarno mi je ovaj put tesko odluciti za ime, imam dojam da cemo ovaj put biti od onih sto se do poroda jos nisu dogovorili 😃 prvo nisam htjela forsirati, a sad se vec blizi termin. Ideje koje sam imala prvi puta mi sad i nisu nesto 🙂
Ni ja nesto nisam sigurna sto bih obukla za izlazak,ali zivimo preko puta bolnice pa ce topla dekica odigrati glavnu ulogu.
Mrvica 722
I ja sam u istoj situaciji kao i ti imam nisku posteljicu od pocetka sad sam 24 tjedna trudna nije se jos pomaknula, za tjedan dana idem na kontrolu pa cu cuti da li se pomaknulo sto za ovih cetiri tjedna..
Šareni_oblak
Nadam se da se osjecas bolje, ja povremeno znam imati bolove ko da cu dobiti mjesecnicu i to traje dvije, tri minute taj osjecaj i dalje je ok, zna biti po par puta na dan nadam se da se radi o sirenju maternice jer mi je to tako od samog pocetka trudnoce
I ja sam bas danas razmišljala da ga trebam kupiti da imam spremno. Jesi gledala u ljekarnama? Sad sam guglala, piše da Tvornica Zdrave Hrane ima i još sam našla u Mandis Pharm (Suban), pretpostavljam da imaju i druge ljekarne.
Na kraju sam naručila sa tvornice zdrave hrane. Šteta što ga se rijetko nalazi po trgovinama a jako je dobar. Ja sam si naručila dvije kutije pa ako ostane viška ne smeta 😜
Atena, možeš li napisat kako si pripremala čaj, koliko si šalica dnevno pila... i jesi li se konzultirala s ginekologom oko čaja?
Sortiraj odgovore
Najstariji