Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Darli

Broj poruka: 43

Prijavi adminu

Jutro cure. Znači koliko sam skužila ne isplati se baš puno ulagati u komode za prematanje, osim ako tu komodu nećeš i kasnije koristiti. 

💉11/21 stim: 12js-4bc: ET 1bc: beta=0, 3x❄️
    🧫6/22 i 8/22 Hormonski FET 1bc: biokemijska, pa 2bc: beta=0
    💉12/22 stim: 4js-3bc: ET 1bc: beta=0, 2x❄️ (PGTa 1xeupl)
    💉2/23 stim: 11js-2bc: 2x❄️ (PGTa 1xeupl)
    🏝️4/23 i 9/23 Natural FET po 1bc: beta=0
    💉1/24 Nova klinika, stim: 11js-2bc: ET 2bc: beta=0
    💉5/24 stim. Pergoveris 150iu, Clexane, Decortin: 5js-2bc: ET 2bc: beta 14dp5dt 939, curica💓

Pake

Broj poruka: 209

Prijavi adminu

Zimske bebe - termini poroda ☃️
    .
    STUDENI ❄️
    Melodie 08.11.2024., curica 
    Doriis 26.11.2024., curica
    Senci_i 12.11.2024., dečko
    .
    PROSINAC ❄️
    Tratinčica12 05.12.2024., dečko
    atena 05.12.2024., dečko
    franka007 07.12.2024., curica
    šareni_oblak 14.12.2024., dečko
    nola95 17.12.2024., curica
    zmajja 24.12.2024., curica
    Teab1 29.12.2024., curica
    .
    SIJEČANJ ❄️
    Bonnie9 07.01.2025., curica
    20' 09.01.2025., curica
    Pake 10.01.2025., curica
    Hypnoticpoison 12.01.2025., curica
    Lion32 14.01.2025., dečko
    seniiii 17.01.2025., curica
    Kuglica22 19.01.2025., dečko
    nyssa_ 20.01.2025., dečko
    Hoya 27.01.2025., curica
    .
    VELJAČA ❄️
    Leona89 06.02.2025., dečko
    Darli 07.02.2025., curica
    Lusylu 08.02.2025., dečko
    BikMik 17.02.2025., dečko 
    TeaM 17.01.2025., curica
    Sunflower! 22.02.2025., dečko
    nicaivo 26.02.2025., curica
    .
    TERMIN PREGLEDA
    Leona89, Melodie, freyaa - 02.10.
    atena - 03.10.
    nola95, Lusylu anomaly - 04.10.
    BikMik - anomaly 07.10.
    Bonnie9Sunflower! - 08.10.
    Pake, seniiii, zmajja / nicaivo anomaly - 09.10.
    Kuglica22 - 10.10.
    Doriis - 14.10.
    Teab1 - 15.10.
    Hypnoticpoison, Lusylu - 16.10.
    hoya - 17.10.
    Tratinčica12 - 23.10.

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

• Teab1

Broj poruka: 685

Prijavi adminu

Usla i ja za vama u 3  tromjesecje,dakle sad ce to proletit,ja imam par malih bodica, koji rucnikic i sinov kimbac i to je to 😂,komodu necu ni kopovat jer cemo odma na krevetu presvlacit, teta, jednokratna podloga za presvlacenje preko toga i to je to,nema straha da ce past i sve mi nadohvat ruke,higijenu za bebu cemo dobit vecinom, higijenu za sebe moram kupit al to cu pred kraj kad vidim oce me na carski puknut ili kako...,i vrtuljak za kimbac nam je super posluzio za L pa bi mogo i za nju

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• Matejaa

Broj poruka: 11

Prijavi adminu

Pozdrav cure da se i ja prikljucim.Moj termin je 5.1., (decko).Zasad je sve u najboljem redu, većinu stvari sam kupila i dobila.Kolica su na redu uskoro, imam jos vremena da nabavim i stvari za rodiliste

Senci_i

Broj poruka: 64

Prijavi adminu

Da se i ja malo javim, samo citam 🙂
    Imala pregled u cetvrtak, sve ok, bebac je tezak 2400, doktorica kaze jos jedan za 2 tjedna i mislim da zavrsavam s njom 😱
    Druga mi je trudnoca i nemam nikakvih tegoba pa mi je vecina trudnoce prosla u "nesvjesnom" stanju.
    Tjedni lete, a ja se u glavi jos nisam poslozila. Kcer je stigla 2 tjedna ranije, torbu za bolnicu taman priredila tjedan dana prije. Trebam li reci da i sada nije spremna 😃 al priremam popis za dm, i skupljam robicu pa je u planu sljedeci tjedan krenuti sa pripremanjem.
    Sto se tice prematalice, ja sam prvih par mjeseci presvlacila na blagovaonskom stolu 😂 imala sam onu podlogu i na to tetra pelena da ju ne hladi, a visina stola mi bas odgovarala. Na krevetu mi bilo nezgodno..
    Jos uvijek se nismo odabrali ime, tj.muz i ja imamo totalno razlicite prijedloge. Kako vi stojite s tim dijelom?

• Teab1

Prijavi adminu

Senci_i

Imala pregled u cetvrtak, sve ok, bebac je tezak 2400, doktorica kaze jos jedan za 2 tjedna i mislim da zavrsavam s njom 😱
    Druga mi je trudnoca i nemam nikakvih tegoba pa mi je vecina trudnoce prosla u "nesvjesnom" stanju.
    Tjedni lete, a ja se u glavi jos nisam poslozila. Kcer je stigla 2 tjedna ranije, torbu za bolnicu taman priredila tjedan dana prije. Trebam li reci da i sada nije spremna 😃 al priremam popis za dm, i skupljam robicu pa je u planu sljedeci tjedan krenuti sa pripremanjem.
    Sto se tice prematalice, ja sam prvih par mjeseci presvlacila na blagovaonskom stolu 😂 imala sam onu podlogu i na to tetra pelena da ju ne hladi, a visina stola mi bas odgovarala. Na krevetu mi bilo nezgodno..
    Jos uvijek se nismo odabrali ime, tj.muz i ja imamo totalno razlicite prijedloge. Kako vi stojite s tim dijelom?

nasmijala si me s blagavaonskim stolom 😂, sta se imena tice trenutno smo na Lena, bila je Lorena pa, Luna sad se muz sjetio da mu je to kak on to kaze pre "pesje" Luna pa evo sad je Lena, ja se nadam da bu ostala Lena jer bum ga zadavila ak mi na porudu kaze da on ipak nebi da se zove Lena 😂

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Teab1

Prijavi adminu

Teab1

Senci_i

nasmijala si me s blagavaonskim stolom 😂, sta se imena tice trenutno smo na Lena, bila je Lorena pa, Luna sad se muz sjetio da mu je to kak on to kaze pre "pesje" Luna pa evo sad je Lena, ja se nadam da bu ostala Lena jer bum ga zadavila ak mi na porudu kaze da on ipak nebi da se zove Lena 😂

Inace sin mi je Leo i Leo je od sekunde kaj smo saznali da je decko 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

Pake

Broj poruka: 209

Prijavi adminu

Mi ćemo isto uzeti tu komodu iz Ikee. Plan je da stavimo gore podlogu kak su cure napisale, ali budem vidjela gdje ću ju na kraju presvlačiti. Komoda mi je nekako više za njenu robicu i sve te neke stvarčice da ne uzimam odmah ormar. 
    Matea.rade.josip dobro došla, nek ti tako ostane do kraja!! 😄
    Senci_i super za pregled! ❤️
    Kaj se imena tiče, muž je izgubio okladu, ali nije dobar gubitnik pa me ubio u pojam s jednim imenom, a ja pošto sam dobar čovjek - na kraju pristala na njegovo i svoje ime tako da bu imala 2 jer se dogovoriti nećemo nikad za jedno. 😂
    Btw sad mi je svekrva rekla koliki je muž bio kad se rodio i fakat mi nije dobro 😂

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

• Teab1

Prijavi adminu

Pake

Mi ćemo isto uzeti tu komodu iz Ikee. Plan je da stavimo gore podlogu kak su cure napisale, ali budem vidjela gdje ću ju na kraju presvlačiti. Komoda mi je nekako više za njenu robicu i sve te neke stvarčice da ne uzimam odmah ormar.
    Matea.rade.josipdobro došla, nek ti tako ostane do kraja!! 😄
    Senci_isuper za pregled! ❤️
    Kaj seimenatiče, muž je izgubio okladu, ali nije dobar gubitnik pa me ubio u pojam s jednim imenom, a ja pošto sam dobar čovjek - na kraju pristala na njegovo i svoje ime tako da bu imala 2 jer se dogovoriti nećemo nikad za jedno. 😂
    Btw sad mi je svekrva rekla koliki je muž bio kad se rodio i fakat mi nije dobro 😂

nek ste se vi dogovorili 😂, sta se tezine  tice nemora nis znacit, ja se rodila s 4200 muz 2800, L sam rodila imo je 3080 tako da to ti nis nemora znacit

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

Melodie

Broj poruka: 154

Prijavi adminu

Vi koje ste vec mame (a i ako znate vi koje ce te tek postat), u cemu da iznesem bebicu iz rodilista. Tj u sta sve da je obucem? koliko slojeva i koji bi to bili? Ja san stvarno pala s Marsa sta se tice svega:D Znan da jaketu nesmiju imaat u sjedalici a mi cemo se  od St rodilista morat vozit do naseg grada uru ipo malo manje autoceston. pretpostavljan da treban bebu obuc slojevit al bas mi treba primjer? 

🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.