Pozdrav curke, bila sam busy. Nisam stigla sve iščitati što ste pisale u međuvremenu. Moje stanje s nosom se malo popravilo, izgleda da jesam bila i malo prehlađena. Što se tiče banane, još nisam odlučila kupiti je ali sam blizu.
Šareni_oblak super su mi ovi tvoji popisi, planiram ih detaljno proučiti! Takvo nešto mi je baš trebalo. Na jednom mjestu sve sistematizirano, jer se mučim čitajući po Googleu, YouTubeu, pokušavajući skužiti što je od svega bitno. :-)
💉11/21 stim: 12js-4bc: ET 1bc: beta=0, 3x❄️
🧫6/22 i 8/22 Hormonski FET 1bc: biokemijska, pa 2bc: beta=0
💉12/22 stim: 4js-3bc: ET 1bc: beta=0, 2x❄️ (PGTa 1xeupl)
💉2/23 stim: 11js-2bc: 2x❄️ (PGTa 1xeupl)
🏝️4/23 i 9/23 Natural FET po 1bc: beta=0
💉1/24 Nova klinika, stim: 11js-2bc: ET 2bc: beta=0
💉5/24 stim. Pergoveris 150iu, Clexane, Decortin: 5js-2bc: ET 2bc: beta 14dp5dt 939, curica💓
Pake, Teab hvala ❤️
TeaM dobrodošla i čestitam, urednu trudnoću želim do kraja, sretno s OGTT-OM ❤️😘
TeaB znam kako ti je sa imenima, kod mene isto muž bira, takav je dogovor, pa stalno neke promjene😅žao mi je zbog boljki, znam kako ti je što se leđa tiče😔 puseeeee ❤️😘
Seni žao mi je što su te isprepadali, držim 🤞🏻 da bude sve u redu i da se posteljica digne🍀❤️😘
20' čestitam na curici😍🩷💖🩷💖🩷, drago mi je da je sve u redu ❤️😘🎉🎉
Freya drago mi je da je nalaz uredan, žao mi je zbog kontrakcija😔❤️ 😘
👣👣👣👣💙💙💙💙💙
Na druženju je bilo prekrasno, jako emotivno i sa puno suza radosnica od tate i mame🤭🫣🥰 mamu osjećaj nije prevario još od početka - nosim pišulinca🩵💙🩵💙🩵💙
Sve je u redu i baš onako kako treba biti, zdrava bebica😍🤗☺️🎉🎉🩵💙🩵💙🩵💙
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Konačno sam podigla nalaz OGTT i uredan je.. Iako sam i pretpostavljala da će biti, jer kako sam trudna uvijek mi je secer čak ispod referentnih vrijednosti.kak si jela dan/noc prije,ja sam si sad pojela malo rize s piletinom cist da ne krepam od gladi,valjda nece povecat vrijednosti 🤔..do spavanja sam na vodi 😅, s L ga nisam radila tak da neznam u kaj se upustamRekli su mi 12 sati prije da prestanem jesti, od 19 i 30 nisam nista jela, samo sam vodu pila. I poslije glukoze isto tako rekli su mi ako mi bude muka samo kap vode da uzmem, jer čak i voda moze izazvati nagon za povracanjem. Meni je samo jednom malo bilo muka i uradila sam tako i sve je super proslo..
Ali cure mene lažne kontrakcije toliko muče, par dana bude ok pa opet. Jos sam na mirovanju, navecer mi se javljaju u donjem dijelu stomaka, i nije ugodno. Moj doktor ne obraća bas pažnju na to, kao sitna si, više sve osjecas.. a ni u domu zdravlja nesto nisu gledali na to.. Danas sam imala i lagane grcice.
Pijes li magnezij? Jesu te pregledali, cervikometrija, jesi zatvorena? Ako se cerviks ne skracuje i zatvorena si onda nemas brige. Ja imam ceste BH kontrakcije, ali sve je ok za sad
20’ drago mi je da je sve u redu, cestitam na curici❤️
Freyaa drago mi je za uredan ogtt🥰, a sto se grceva tice imam ih povremeno nekad i lagana probadanja ali kazu dok sam zatvorena nije to zabrinjavajuce, da je kod nekih normalno, i ja sam sitnije građe. Jesu ti provjerili cerviks?
Leona89 cetitam na pisulincu🥰
Leona89 baš mi je drago da je sve super i da ti je bilo lijepo na pregledu, čestitke na dečku!! ❤️
Freyaa jej za uredan ogtt! Kaj se bh tiče, mene isto muče sad već neko vrijeme. Pokušavam sve kaj savjetuju, nekad pomogne - nekad ne tako da ti baš nemam pametan savjet 😔
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Konačno sam podigla nalaz OGTT i uredan je.. Iako sam i pretpostavljala da će biti, jer kako sam trudna uvijek mi je secer čak ispod referentnih vrijednosti.kak si jela dan/noc prije,ja sam si sad pojela malo rize s piletinom cist da ne krepam od gladi,valjda nece povecat vrijednosti 🤔..do spavanja sam na vodi 😅, s L ga nisam radila tak da neznam u kaj se upustamRekli su mi 12 sati prije da prestanem jesti, od 19 i 30 nisam nista jela, samo sam vodu pila. I poslije glukoze isto tako rekli su mi ako mi bude muka samo kap vode da uzmem, jer čak i voda moze izazvati nagon za povracanjem. Meni je samo jednom malo bilo muka i uradila sam tako i sve je super proslo..
Ali cure mene lažne kontrakcije toliko muče, par dana bude ok pa opet. Jos sam na mirovanju, navecer mi se javljaju u donjem dijelu stomaka, i nije ugodno. Moj doktor ne obraća bas pažnju na to, kao sitna si, više sve osjecas.. a ni u domu zdravlja nesto nisu gledali na to.. Danas sam imala i lagane grcice.
Ja isto imam BH kontrakcije, to nisam imala u prvoj trudnoći. I to ne malo, nego baš dosta. Sinoć i preksinoc su me više od 2h držale, preksinoc je čak bilo i malo bolno i moram reći da sam se uplašila. Danas zovem ginekologa za doznake pa ću reći za to. U ponedjeljak na pregledu sam bila zatvorena i sve bilo ok, ali meni se ovo počelo događati nakon pregleda. Samo sam ih jednom prije imala u ovoj trudnoći, tamo sa 24 tjedna. Pijem mg svaki dan, dosta vode, jučer sam cijeli dan odmarala i svejedno me uhvatili navečer 😕
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
Bh kontrakcije dogadaju mi se, znaju bit bolne al nisu tu svaki dan tako da se ne brinem, OGTT zanima me kolicina aktivnosti koje smijem neposredno pred test, dakle vozim malog u vrtic al do vrtica je pjeske nekih 15 min sim 15 tam pa me strah da i ta kolicina aktivnosti ne poremeti vrijednosti, mislite da bi mogla? Prvi put radim taj test pa volim bit sigurno u to kaj smijem kaj ne. Sto se tice bh opet mislim da je to sve normalno u ovom stadiju trudnoce i da se nemate kaj brinut 😊
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Teab ja se nisam držala savjeta da ne jedem 12 sati prije i pogrickala sam studentski mix pred spavanje, večer prije testiranja..šetala sam do bolnice 10-ak minuta.. ne vjerujem da išta od toga utječe u tolikoj mjeri na rezultate ako je sve u redu s razgradnjom glukoze u organizmu tako da samo opušteno💪 više bi ti stresiranje moglo utjecat na stanje tijekom testiranja, moglo bi ti pozliti od toga i slično..ponesi knjigu ili ak imaš neki podcast za slušanje i but će to sve u redu🙌🏻
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Bok žene,javljam se iz proljetnih beba 2025. vi ste već to odavno prošle pa da vas pitam,ja sam po zm 7+5,po UZV 6+5 mucnina nemam nikakvih,cice su me boljele evo sad je i to prestalo,umorna više nisam toliko, ima koja da je prošla slično?oprostite što vas gnjavim tu 😊
10/23 biokemijska
12/23 missed ab
8/24 ➕️
10/24 missed ab
Sortiraj odgovore
Najstariji