Jeste pospane? Ja bi samo lezala i spavala da mogu… 🙈
Ja sam isto umornija nego inače. Skoro svaku večer zaspem na kauču prilično rano 😅

Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Ja sam isto imala jastuk. I bio mi je top. Rodila sam prije 5,5 godina ali je jastuk i dalje u krevetu jer ga muz ne ispušta. Hahaha! Sad će mu se biti teško odvojiti od njega :(
Inače, ja sam premorena. Ustala sam u pola 8 i čistila po kući, pa šetala s malom. Onda sam nosila neke klupe jer sam glupa i zaboravila sam da ne smijem. :( sad me probada u donjem dijelu trbuha s lijeve strane i jako se bojim. Nemam nikakav iscjedak ni ništa.
Ako prođe nakon odmaranja, sve je ok. Tijelo te upozorava da je vrijeme da stanes na kočnicu 😊
Da. Samo trebamo polako stavljati sebi u glavu da moramo vise paziti. Ne moze se sve preko noci 😊
umorna sam ko pas vec par dana i sam cekam da mi mali ide spat da mogu s njim,jos mi je jace,prestane mi bit mucno i onda sam gladna ko pas,pojedem jer me trazi i opet mi mucno,vrtim se u beskonacnom krugu umora gladi i mucnina 🫣

6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
umorna sam ko pas vec par dana i sam cekam da mi mali ide spat da mogu s njim,jos mi je jace,prestane mi bit mucno i onda sam gladna ko pas,pojedem jer me trazi i opet mi mucno,vrtim se u beskonacnom krugu umora gladi i mucnina 🫣
E isto. Red pospanosti, red gladi, red mucnine.
E isto. Red pospanosti, red gladi, red mucnine.
Ja sam s R bljuvala 4 mjeseca i nisam imala bas neke želje za hranom. Neki dan sam poželjela pileću jetricu (koju zapravo UOPĆE ne volim), pa ćevape. Jucer pekla muffine, danas palačinke. A kao sva sam sretna jer sam 7 kg laksa nego na pocetku prve trudnoće. U prvoj sam se udebljala 4 kile. Sad ću, kontam, 40.
Full mi je svejedno i ne zelimo znati spol kao ni prvi put. Ali je totalno drugačije,pa je mozda ovo sin

🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
I mene je danas umor složio, ne funkcioniram nikako zadnjih 5 sati…najgore mi je kad sam umorna nenormalno, zijeva mi se ali kad zijevnem ne zijevnem dovoljno, ne znam kako bi to uopće objasnila 😂 i umorna užasno, legnem i ne mogu zaspati a oci me bole od umora, i onda se ljutim sama na sebe 😂😂 a taman me umor bio popustio i evo jučer i danas ne ide nikako

I mene je danas umor složio, ne funkcioniram nikako zadnjih 5 sati…najgore mi je kad sam umorna nenormalno, zijeva mi se ali kad zijevnem ne zijevnem dovoljno, ne znam kako bi to uopće objasnila 😂 i umorna užasno, legnem i ne mogu zaspati a oci me bole od umora, i onda se ljutim sama na sebe 😂😂 a taman me umor bio popustio i evo jučer i danas ne ide nikako
bas to kad zjevam ne zjevam dovoljno 🤣

6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
naci sinoc zaspala u 21,probudila se s malim u 6 i jos sam umorna 😑 jos kad znam da lj tj jos delam,vristala bi

6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
ma ja zaspim u 22:00 kao malo dete umor me je ubio ujutru imam ono kao upalu misici sve sam slomljena imam po malo grceve u stomaku jer normalno danas dam trebala da dobijem menst i tako dalje
normalno po kalendaru sam 3+5 ovde po netu pise kao 07.01.2025 termin dok ne idem na pregled neznam nista meni je puno da cekam do 25 juna
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji