Jeste pospane? Ja bi samo lezala i spavala da mogu… 🙈
Ja sam isto umornija nego inače. Skoro svaku večer zaspem na kauču prilično rano 😅
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Ja sam isto imala jastuk. I bio mi je top. Rodila sam prije 5,5 godina ali je jastuk i dalje u krevetu jer ga muz ne ispušta. Hahaha! Sad će mu se biti teško odvojiti od njega :(Inače, ja sam premorena. Ustala sam u pola 8 i čistila po kući, pa šetala s malom. Onda sam nosila neke klupe jer sam glupa i zaboravila sam da ne smijem. :( sad me probada u donjem dijelu trbuha s lijeve strane i jako se bojim. Nemam nikakav iscjedak ni ništa.Ako prođe nakon odmaranja, sve je ok. Tijelo te upozorava da je vrijeme da stanes na kočnicu 😊
Da. Samo trebamo polako stavljati sebi u glavu da moramo vise paziti. Ne moze se sve preko noci 😊
umorna sam ko pas vec par dana i sam cekam da mi mali ide spat da mogu s njim,jos mi je jace,prestane mi bit mucno i onda sam gladna ko pas,pojedem jer me trazi i opet mi mucno,vrtim se u beskonacnom krugu umora gladi i mucnina 🫣
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
umorna sam ko pas vec par dana i sam cekam da mi mali ide spat da mogu s njim,jos mi je jace,prestane mi bit mucno i onda sam gladna ko pas,pojedem jer me trazi i opet mi mucno,vrtim se u beskonacnom krugu umora gladi i mucnina 🫣
E isto. Red pospanosti, red gladi, red mucnine.
E isto. Red pospanosti, red gladi, red mucnine.
Ja sam s R bljuvala 4 mjeseca i nisam imala bas neke želje za hranom. Neki dan sam poželjela pileću jetricu (koju zapravo UOPĆE ne volim), pa ćevape. Jucer pekla muffine, danas palačinke. A kao sva sam sretna jer sam 7 kg laksa nego na pocetku prve trudnoće. U prvoj sam se udebljala 4 kile. Sad ću, kontam, 40.Full mi je svejedno i ne zelimo znati spol kao ni prvi put. Ali je totalno drugačije,pa je mozda ovo sin
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
I mene je danas umor složio, ne funkcioniram nikako zadnjih 5 sati…najgore mi je kad sam umorna nenormalno, zijeva mi se ali kad zijevnem ne zijevnem dovoljno, ne znam kako bi to uopće objasnila 😂 i umorna užasno, legnem i ne mogu zaspati a oci me bole od umora, i onda se ljutim sama na sebe 😂😂 a taman me umor bio popustio i evo jučer i danas ne ide nikako
I mene je danas umor složio, ne funkcioniram nikako zadnjih 5 sati…najgore mi je kad sam umorna nenormalno, zijeva mi se ali kad zijevnem ne zijevnem dovoljno, ne znam kako bi to uopće objasnila 😂 i umorna užasno, legnem i ne mogu zaspati a oci me bole od umora, i onda se ljutim sama na sebe 😂😂 a taman me umor bio popustio i evo jučer i danas ne ide nikako
bas to kad zjevam ne zjevam dovoljno 🤣
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
naci sinoc zaspala u 21,probudila se s malim u 6 i jos sam umorna 😑 jos kad znam da lj tj jos delam,vristala bi
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
ma ja zaspim u 22:00 kao malo dete umor me je ubio ujutru imam ono kao upalu misici sve sam slomljena imam po malo grceve u stomaku jer normalno danas dam trebala da dobijem menst i tako dalje
normalno po kalendaru sam 3+5 ovde po netu pise kao 07.01.2025 termin dok ne idem na pregled neznam nista meni je puno da cekam do 25 juna
Sortiraj odgovore
Najstariji