tratincica ja sam imala tak prvo krvavi pa smedi iscjedak dr mi je odma dao duphastane,mozda da pratis pa ak ne prolazi odes na hitnu? sad ovak rano je sve moguce nazalost/srecuBilo mi je samo jutros kad sam ustala na dnevnom ulošku. I kasnije još jako malo. Iscjedak je baš smećkast, nema ništa rozo, crvenkasto, krvavo… nije se ponavljalo. Stavljam već 4 dana vaginalete radi pojačanog iscjetka. Ne znam ima li ikakve veze s tim.
U svakom slučaju, bude li se ponavljalo ću ići na hitnu.
Ali nekako se nadam da nije ništa i da se neće ponoviti 🙈
Ja sam inace u jesenjim bebama ali bacim pogled po forumu.
To vam nije smedji iscjedak nek stara krv,tj ona koja nije svjeza.
Imala sam istu situaciju,nije strasno ali sam ipak isla ginekologu i dobila sam isto dufastone za piti za svaki slucaj.
Pila sam tri mj i onda sama prestala.
Ako vidite da Vam i dalje ima smedje odite na pregled jer kazem ne radi se o iscjetku neko krvi koja je stajala u tijelu mozda dan,dva.
Moze bit neka ranica,kapilara,hematom ali bolje provjeriti.
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
Mozete mi reci kako se borite s mucninama? Ja ne povracam, al imam problem s mucninom. Zadnjih dana ne mogu niti okusiti vecinu hrane.
Mozete mi reci kako se borite s mucninama? Ja ne povracam, al imam problem s mucninom. Zadnjih dana ne mogu niti okusiti vecinu hrane.
ja pijem jamnicu,spasila me,osjecam ih i dalje da se ne lazemo a meni su mucnine os jutra do sutra,al ipak je malo blaze od kad je jamnica u uporabi,cure kazu da su i bademi dobri i stapici.
kad imas pregled da te upisemo i termin poroda ako ga vec znas s uzv
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Mozete mi reci kako se borite s mucninama? Ja ne povracam, al imam problem s mucninom. Zadnjih dana ne mogu niti okusiti vecinu hrane.ja pijem jamnicu,spasila me,osjecam ih i dalje da se ne lazemo a meni su mucnine os jutra do sutra,al ipak je malo blaze od kad je jamnica u uporabi,cure kazu da su i bademi dobri i stapici.
kad imas pregled da te upisemo i termin poroda ako ga vec znas s uzv
E onda idem muza poslati u trgovinu 😊
Pregled 10.5.
Termin 18.12.
miki miki pregled nam je isti dan 😀,samo sto je meni to tek prvi za potvrdu pa sam na iglicama 😅 pisem te u nasu listu trudnica 🙂
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
TRUDNICE I TERMINI PREGLEDA:
Šareni oblak-29.4.
Aknes-30.4.
TeaB-10.5.
Miki miki -10.5. (PTP -18.12.)
Bebolinka-20.5. (PTP-7.12)
Tratincica12-23.5. (PTP- 5.12.)
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
miki mikipregled nam je isti dan 😀,samo sto je meni to tek prvi za potvrdu pa sam na iglicama 😅 pisem te u nasu listu trudnica 🙂
Bit ce sve u redu 😊😊 mene su jucer preko reda primili zbog krvarenja, pa nismo utanacili sve detalje, zato idem opet 10.5.
miki mikipregled nam je isti dan 😀,samo sto je meni to tek prvi za potvrdu pa sam na iglicama 😅 pisem te u nasu listu trudnica 🙂Bit ce sve u redu 😊😊 mene su jucer preko reda primili zbog krvarenja, pa nismo utanacili sve detalje, zato idem opet 10.5.
ja u utorak bila kod sebe na hitnoj al nis nisu vidli jer sam bila 4+2,ali su rekli da nema vise krvarenja,skroz je oskudno bilo,noc prije svjetlorozo,a dan posle do podneva samo neki smeckasi iscjedak koji je prestao do kraja dana,valjda stara krv? sad je sve okej,bez krvarenja sam,kak je tebi? jos krvaris?
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
miki mikipregled nam je isti dan 😀,samo sto je meni to tek prvi za potvrdu pa sam na iglicama 😅 pisem te u nasu listu trudnica 🙂Bit ce sve u redu 😊😊 mene su jucer preko reda primili zbog krvarenja, pa nismo utanacili sve detalje, zato idem opet 10.5.ja u utorak bila kod sebe na hitnoj al nis nisu vidli jer sam bila 4+2,ali su rekli da nema vise krvarenja,skroz je oskudno bilo,noc prije svjetlorozo,a dan posle do podneva samo neki smeckasi iscjedak koji je prestao do kraja dana,valjda stara krv? sad je sve okej,bez krvarenja sam,kak je tebi? jos krvaris?
Krvarila sam samo preksinoc nakon sto su me uhvatili grcevi u stomaku koji su me probadali do debelog crijeva. Jucer ujutro sam imala isto smeckasti iscjedak, al to je ta stara krv. Nemam nista vise nakon toga. Od jucer Cyclogest koristim dvaput dnevno.
ja sam na duphastanu 3×1,koji si tt sad?
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Sortiraj odgovore
Najstariji