ja sam na duphastanu 3×1,koji si tt sad?
Evo privodim kraju 6 tt ☺️☺️
blizu smo si onda,ja privodim kraju 5 tt,tog se sjecam iz trudnoce a L prvih tih par tjedana sam boga molis da bu sve okej
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Ja sam isto imala jastuk. I bio mi je top. Rodila sam prije 5,5 godina ali je jastuk i dalje u krevetu jer ga muz ne ispušta. Hahaha! Sad će mu se biti teško odvojiti od njega :(Inače, ja sam premorena. Ustala sam u pola 8 i čistila po kući, pa šetala s malom. Onda sam nosila neke klupe jer sam glupa i zaboravila sam da ne smijem. :( sad me probada u donjem dijelu trbuha s lijeve strane i jako se bojim. Nemam nikakav iscjedak ni ništa.
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
aknes sve ce bit okej,ja sam jucer nosila kutije s hrpom staklenih infuzija,zaboravila sam da sam trudna jer to je sad ocito novo normalno 🤦 isto me probadalo,sjela odmorila i sve je bilo okej
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
aknes sve ce bit okej,ja sam jucer nosila kutije s hrpom staklenih infuzija,zaboravila sam da sam trudna jer to je sad ocito novo normalno 🤦 isto me probadalo,sjela odmorila i sve je bilo okej
Hvala na smirivanju. Tebi vjeruhem, ti si medicinski radnik <3
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
+ 20.4.2024.
hvala ti 🥰,i nema na cemu,i ja sam danas tolikoo umorna,i mucni mi je da bi vristala,evo tak mi fkt s L nije bilo i sve mi je novo ko da sam prvi put trudna 🫣
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Ja sam isto imala jastuk. I bio mi je top. Rodila sam prije 5,5 godina ali je jastuk i dalje u krevetu jer ga muz ne ispušta. Hahaha! Sad će mu se biti teško odvojiti od njega :(Inače, ja sam premorena. Ustala sam u pola 8 i čistila po kući, pa šetala s malom. Onda sam nosila neke klupe jer sam glupa i zaboravila sam da ne smijem. :( sad me probada u donjem dijelu trbuha s lijeve strane i jako se bojim. Nemam nikakav iscjedak ni ništa.
Ako prođe nakon odmaranja, sve je ok. Tijelo te upozorava da je vrijeme da stanes na kočnicu 😊
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
Jeste pospane? Ja bi samo lezala i spavala da mogu… 🙈
I ja. I jela sve.
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
+ 20.4.2024.
Ja sam inace u jesenjim bebama ali bacim pogled po forumu.
To vam nije smedji iscjedak nek stara krv,tj ona koja nije svjeza.
Imala sam istu situaciju,nije strasno ali sam ipak isla ginekologu i dobila sam isto dufastone za piti za svaki slucaj.
Pila sam tri mj i onda sama prestala.
Ako vidite da Vam i dalje ima smedje odite na pregled jer kazem ne radi se o iscjetku neko krvi koja je stajala u tijelu mozda dan,dva.
Moze bit neka ranica,kapilara,hematom ali bolje provjeriti.
Hej, škicnem i ja nekad Jesenje bebe, pa sam te upratila tamo 🙈
Hvala na podijeljenom iskustvu.
Evo meni se nije više ponavljalo 🤷♀️ nisam imala nikakva probadanja niti bol.
A bila sam pregledu u utorak, kontam da bi vidila hematom.
U svakom slučaju, bit ću malo opreznija i popratiti. Pa se javiti ginek ako bude potrebe 🤗
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji