normalno po kalendaru sam 3+5 ovde po netu pise kao 07.01.2025 termin dok ne idem na pregled neznam nista meni je puno da cekam do 25 junaOdi privatno ako ne zelis cekat?
to sam joj i ja predlozila
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Cure, sto uzimate od dodataka prehrani? 🤔 ja sam sad jedino na Novalac prenatal kapsulama. Naravno pazim i na prehranu koliko mogu s ovim mucninama. 🥴
ja sam rekla nis necu osim folne uzimat do prvog pregleda,nakon toga cu vidjet s ginom kaj mi kaze
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
normalno po kalendaru sam 3+5 ovde po netu pise kao 07.01.2025 termin dok ne idem na pregled neznam nista meni je puno da cekam do 25 junaOdi privatno ako ne zelis cekat?
pa to je problem jer ivde nema privatnik ovde samo u bolnici moras da zakases termin kod ginekologa i oni ti vodu celu trudnocu kije kao kod nas ja bih rado otisla privatno
normalno po kalendaru sam 3+5 ovde po netu pise kao 07.01.2025 termin dok ne idem na pregled neznam nista meni je puno da cekam do 25 junaOdi privatno ako ne zelis cekat?pa to je problem jer ivde nema privatnik ovde samo u bolnici moras da zakases termin kod ginekologa i oni ti vodu celu trudnocu kije kao kod nas ja bih rado otisla privatno
a di ti zivis,to je opce glupo da nema privatnika
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
tweetyca to je istina da,sjecam se da je cura u prosloj grupi ljetnice bila iz austrije ak se ne varam i isto je imala samo 2 uzv u trudnoci,al znam da je isla kod privatnika 🤷,ste sad u hr ili negdje drugdje?
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
zene mene prepone pocele tako bolit,bem ti sirenje 😅,zivjela druga trudnoca kad je sve puta 2
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
zene mene prepone pocele tako bolit,bem ti sirenje 😅,zivjela druga trudnoca kad je sve puta 2
😅😅😅e samo mi to jos fali sad
😅😅😅e samo mi to jos fali sad
samo dodas na listu simptomi ovo je btw od danas 😅,nije strasno kad si ko fetus ili skvrcenih nogu,hvala bogu pa delam jos samo 4 dana
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
ja eivim u francusku meni je sad super meni uvek pocinju problemi oko 4 meseca 5 jer su meni trudnoce visoko rizicne da pitala sam drugarice tu za privatnika nema jer mi smo u mali grad
Sortiraj odgovore
Najstariji