Pozdrav curke, da li me primate?
Imam plusić, 26.4.
5.trudnoća, zasad glad od simptoma, nesica mi ne paše, zasad ništa strasno kako je bilo u prijašnjim
🙋♀️35🧔35
2007,2010,2015👶tri curke
01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
Papa uredan
01/2021 planiramo 👶
01/2021 solgar folna
🤰22. 12.2021 👶💜
18.12. P❤️
Gravidon A
26.4.24. +
Naravno dobrodosla ,nek nam se grupica puni 🥰
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Evo mene s pregleda i nosim dobre vijesti 😊
Bebica je 1.1cm, vidjela sam srce kako kuca i sve je u najboljem redu! Napokon je prošlo ovih 10 dana muke i ispostavilo se da je privatnica debelo pogriješila kad je rekla da nema bebe. Ne mogu opisati koliko sam sretna!
.
Što se tiče starijeg djeteta, naša je djevojčica isto kao tvoja, tweetyca. Sve nekako ide lako i samoinicijativno. U svojoj sobi je otkad je imala 13mj, sad će uskoro imati godinu i pol. Dođe kod nas tijekom noći, ali sve češće su noći kad dođe tek oko 6 ujutro, znači prespava noć u svojoj sobi. Do tada je spavala kod nas u krevetu. U kinderbetu ne znam jel 3 noći sveukupno odspavala, nikad ga nije voljela
Divnoooo cestitam 🥹🥰🥰
Idući pregled mi je 7.5. pa se planiram raspitati može li mi prepisati nešto protiv mučnina jer nisam navikla biti OVOLIKO nefunkcionalna. Vidjela sam na insta reelsu trenericu koja koristi nešto protiv mučnina al bila je strankinja pa nemam pojma jel isto dostupno kod nas il ne.. ako ima tko iskustva s tim pišite :)
Ja sam kupila tablete Antimetil, i meni pomazu.
Pozdrav curke, da li me primate?
Imam plusić, 26.4.
5.trudnoća, zasad glad od simptoma, nesica mi ne paše, zasad ništa strasno kako je bilo u prijašnjim
Dobrodosla! 🍀👶🏻
tamara Beta je super,samo nek se dupla
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
izvaldila danas betu i vrednost je 615 UI/I
Super😃
Znaci sve je uredu.
Sad lagano strpljenje do pregleda,proci ce brzo samo pozitivne misli.
Vitamine mozete neke uzeti na svoju ruku da pijete dok cekate pregled.
Neznam koji postoje kod Vas ali pitajte u ljekarni.
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
ima ovde razne dok se niste javili ja trzim po netu prepala sam se nema nigde taj broj 615 hahaha znaci da ne brinem sve je uredu
ima ovde razne dok se niste javili ja trzim po netu prepala sam se nema nigde taj broj 615 hahaha znaci da ne brinem sve je uredu
Ne brini,ne mozes nac tocan broj.Ali je dobra.
Jedino ako budes zabrinuta jer cekas dva mjeseca pregled,odi za mjesec dana odradi opet betu.Drugo nemas sta ako u blizini nisu privatnici.
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji