Pake bas mi je drago da je sve dobro proslo😍 i jako si se lijepo odlucila da saznate spol zajedno😍
Zmajja dobrodosla i cestitke🥰
vidim tema je jastuk,ja isto ko i neko ovdje stavim ukrasni pod sebe i tako ga uvijek nadem na podu 😂,vidim i nova lica, dobrodosla medu nas zimice i nek je ostatak trudnoce uredan 😊
muz mi je danas reko da se pripremam ko da cu sutra rodit 😅 reko tak se i osjecam
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Nego cure, ima li koja da se muci s alergijama? Meni danas bas podivljala alergija, nisam se nikad testirala ali pretpostavljam da je ambrozija u pitanju jer uvijek nekako krene u ovo vrijeme... smijemo li ista piti? 😫😫
Nisam jos doktora zvala ali koliko pamtim nema neke pomoci... ili..?
Čekamo curku! 💝🌸🥰
Dobrodošle nove, hvala Bonnie9!!
Sunflower! ambrozija je sad da, imam astmu i alergije inače - osjećam da su trenutno još teže, pijem svoju terapiju normalno jer inače ne bih mogla živjeti (uz dozvolu ginekologa).
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Čekamo curku!💝🌸🥰
Sunflower!ambrozija je sad da, imam astmu i alergije inače - osjećam da su trenutno još teže, pijem svoju terapiju normalno jer inače ne bih mogla živjeti (uz dozvolu ginekologa).
Cestitke na princezi 🥰,nesto nam je puno curka spremno za zimu ili mi se cini? 😁
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Hej cure! Nisam imala mira pa sam otišla privatno pogledati dal je sve okej s mojim malim i ispalo je da je sve super, i da je stvar osjeta pomaka individualna. Sve sam to znala, al kad svi oko mene osjećaju bebu, a ja ne, malo sam postala anksiozna.
Pake,sretno i javi kako prođe anomaly!
Što se jastuka tiče, meni stalno iskače reklama za Jukki
https://jukki.hr/shop/za-mamu/jastuci-u-obliku-slova-v/simply-nature-latte-velvet-jastuk-u-obliku-slova-v/
Svako malo dođem u napast da ga uzmem :D
Pozdrav, ja sam iz jesenskih beba ali sam vidjela da pricate o jastucima. 😊
Ja imam taj jukki u obliku slova V, i uz njega sam narucila jednu navlaku njihovu za bumerang jastuk. Navlaka pase i super mi je dosla, da nekad mogu samo nju oprat (narocito prije, na proljece, kad nije toliko dobro uvijek susilo a nije bilo ni toplo da bi se preznojila). Ovaj v jastuk je onako bas valjkasti i prilicno sam zadovoljna, jedino mi je pretvrd za pod glavu.
Cak da sad uzimam, isprobala od jukki bumerang jastuk. On je malo skuplji, ali vec dodje s navlakom, a i sad na kraju bi ga pokusala malo i pod trbuh podvuc. Ovaj v je dosta okruglasti tj valjkasti, bumerang mi se cini malo plosnatiji i siri.
It's a boy 💙
Čekamo curku!💝🌸🥰
Sunflower!ambrozija je sad da, imam astmu i alergije inače - osjećam da su trenutno još teže, pijem svoju terapiju normalno jer inače ne bih mogla živjeti (uz dozvolu ginekologa).
Uf... kod tebe je onda malo ozbiljnija situacija kad je i astma u pitanju, ja na srecu nemam problema s disanjem nego nos, oci, kihanje.... nazvati cu sutra bas doktora pa da cujem kaj veli! Hvala ti!
Mozete li mi objasnit kako da stavim ovu traku za praćenje trudnoće? Nikako se ne sjetit
Kako ste vi sa glavoboljom ja sam 15tt i bas me boli dan noć,tlak malo niži
Hvala Arianne na objasnjenu za nas koji jos uvijek trazimo jastuke😃
Pake cestitke, stize jos jedna princeza u zimsku grupu🌸🤍
Mrvica772 odi na tickerfactory.com stavi u kojem si tjednu i vidjt ces upute, mislim da je drugi link po redu kopiraj to i stavi ovdje😊
Pake čestitam na curki😍🎀 joj ja sam skupila sve živo za curku, a hvata me panika da nisu dobro vidjeli spol kad je tak tajanstvena..imam u pon već pregled pa se nadam potrvdi, još jednoj 🫣
Ja čak dva jastuka imam al samo zato kaj sam dobila u prvoj trudnoći jastuk za dojenje baobaby i nisam se odvajala od njega od tad, sad je mekan i spljošten već od korištenja pa mi paše pod trbuh ga namjestiti. Dobila sam drugi baš trudnički sad, marke koala babycare, on je dug i tvrd pa ga čak ni moja velika bedra ne spljošte. Mijenjam ih kako koji mi odgovara. Nekad sebi oba u funkciji istovremeno, a nekad muž mazne jedan 🤣🤣Meni je jako teško zaspati navečer, ne znam jel ima tko još sličan problem? Vruće mi je za poludit, muž kaže da sam na 100 stupnjeva stalno i osjecam to i sama..bez klime nikako ne ide zadnjih tjedan dana..jedva čekam jesen, kišu i svježe večeri 🫠🫠
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji