Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bonnie9
    03. Kolovoz 2024. 18:17

Meni je u 17om tj bio 40mm, nisu uopce nista rekli, pa se nadam da je ok

• freyaa
    03. Kolovoz 2024. 19:12

Bonnie9

Meni je u 17om tj bio 40mm, nisu uopce nista rekli, pa se nadam da je ok

Od 40 do 45mm je kao normalni prosjek za taj period.

Tratinčica12
    03. Kolovoz 2024. 21:36

Pozdrav cure 🤗
    Mi smo na godišnjem, pa slabije čitam, još manje pišem 🙈
    ---
    Vidim da spominjete cervikometriju. Meni je ginekologica mjerila na pregledu kad sam išla privatno - bila sam 21+5 i rekla je 51 mm. Da je to super, ne može dulje i nema opasnosti od prijevremenog poroda.
    Dok mi moja preko HZZO-a nije rekla ništa o tome, niti se sjećam u prvoj trudnoći da je to spominjala. Ona pregled odradi jako brzo, uz minimalno priče i razgovora. A većinu pitanja praktički ismije i sve joj ok, treba tako... malo me živcira to. I drago mi je da sam otišla privatno ovu trudnoću.
    ---
    Što se tiče pregleda - sve je bilo ok, sve mjere dobre i odgovaraju tjednima u par dana. Potvrđeno je da je dječak 🩵 
    ---
    Ja sam toliko narasla u zadnja 2-3 tjedna. Već se osjećam ko nasukani kit 🐳 pitam se šta će biti do kraja 🙈🙈 
    ---
    Nadam se da ste sve dobro, da su bebice super i da pregledi dobro prolaze 🍀❤️❤️

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• Lion32
    03. Kolovoz 2024. 22:49

Pozdrav cure, ja se vec nekoliko puta javljam ispocetka ali na kraju mi budu ili mucnine ili nesto pa ni ne idem na forum :)Nadam se da ste dobro i da rastete😅❤️❤️
    Mi cemo imati deckica i iako sam bila malo tuzna jer sam jako jako htjela curicu sad ne mogu zamislit da je drugacije, vec sam se navikla na tu cinjenicu❤️
    Moze li mi koja objasnit kako se stavlja traka sa tjednima pa da se lakse pratimo? :)

nola95
    04. Kolovoz 2024. 10:38

Lion32 https://www.tickerfactory.com/ na ovom linku si izabereš trakicu. Onda kopiraš link koji ti izbaci kad ju generira i zaljepiš u opis na svom profilu ovdje. Generirat će dva linka al zaboravila sam koji se zalijepi, jedan će ti dati trakicu ispod objava a drugi neće pa probaj oba🙂
    Ja sam sinoć sanjala da smo dobili vijesti na pregledu da nosim dječaka ipak i nikad se zbunjenija nisam probudila jer je bilo realistično jako.🤣 Nemam baš povjerenja u procjenu moje doktorice jer mi nije bila sigurna iako je beba bila savršeno namještena da se vidi spol. Uskoro bumo saznali, sretna sam kako god, al jako sam se uvjerila da je curka već hehe

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• hoyaa
    04. Kolovoz 2024. 12:10

BikMik

Teab1, juce i danas sam isprobala aparat, onako noze kako si rekla. Uhvatim ja puls od 128-150 ali skroz nakratko pa opet prikaze 30-40. Kontam da je to ok, ali bas brzo izgubim. A sve mi svakako zvuci kao sum veliki, samo brojeve ocitavam 😅

Nemoj gledati brojeve koje ocitava, prvo slusaj samo. Moj isto ponekad krivo ocitava brojeve, ali znam po zvuku kad se radi o bebinom pulsu. Zvuci puno brze od mog, kao da konj galopira ili vlak koji tutnji, imas na youtubeu primjere pa poslusaj. 

Bonnie9
    04. Kolovoz 2024. 12:47

nola95

Lion32https://www.tickerfactory.com/na ovom linku si izabereš trakicu. Onda kopiraš link koji ti izbaci kad ju generira i zaljepiš u opis na svom profilu ovdje. Generirat će dva linka al zaboravila sam koji se zalijepi, jedan će ti dati trakicu ispod objava a drugi neće pa probaj oba🙂
    Ja sam sinoć sanjala da smo dobili vijesti na pregledu da nosim dječaka ipak i nikad se zbunjenija nisam probudila jer je bilo realistično jako.🤣 Nemam baš povjerenja u procjenu moje doktorice jer mi nije bila sigurna iako je beba bila savršeno namještena da se vidi spol. Uskoro bumo saznali, sretna sam kako god, al jako sam se uvjerila da je curka već hehe

nola95

Lion32https://www.tickerfactory.com/na ovom linku si izabereš trakicu. Onda kopiraš link koji ti izbaci kad ju generira i zaljepiš u opis na svom profilu ovdje. Generirat će dva linka al zaboravila sam koji se zalijepi, jedan će ti dati trakicu ispod objava a drugi neće pa probaj oba🙂

Hahaha kako sam se nasmijala, nisam jedina koja sanjam realisticne snove🙈🤣
    Ajde to ces saznati na iducoj kontroli nadam se da ce ti ostvariti želja☺️ ja jedva cekam da saznam sto se krije🙊

nola95
    04. Kolovoz 2024. 17:05

Bonnie9

nola95

nola95

Hahaha kako sam se nasmijala, nisam jedina koja sanjam realisticne snove🙈🤣
    Ajde to ces saznati na iducoj kontroli nadam se da ce ti ostvariti želja☺️ ja jedva cekam da saznam sto se krije🙊

Prerealistični budu🤣 probudila sam se i ne znam jel smo već obavili taj pregled ili nismo haha

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• suzica2233
    05. Kolovoz 2024. 01:00

Mamite i ja sam pomalo nova ovdje..redovno citam ali ne komentiram. Danas sam 20+5 i kako sam vecinu dana sama sa djecom ,decko 8 god i curica uskoro 5 god,muz radi u Njemackoj..vec 2 dana bi samo plakala,sto mi nikada nije bilo tako. Bas bi se rascmizdrila za bezveze.. dali jos koja ima takve promjene raspolozenja?? 

16.05.2016 💁‍♂️
    14.11.2019 💁‍♀️

• Teab1
    05. Kolovoz 2024. 08:18

suzica2233

Mamite i ja sam pomalo nova ovdje..redovno citam ali ne komentiram. Danas sam 20+5 i kako sam vecinu dana sama sa djecom ,decko 8 god i curica uskoro 5 god,muz radi u Njemackoj..vec 2 dana bi samo plakala,sto mi nikada nije bilo tako. Bas bi se rascmizdrila za bezveze.. dali jos koja ima takve promjene raspolozenja??

ta sam 😅 inace nisam neki cmoljo al svaka jaca emocija meni suze navruc na oci,dakla lagano mi mukica vec al sta da radim hormoni rade svoje
     Sto se tice cervikometrije nije mi je radio  ni sad ni u prvoj trudnoci, pogledao rucno svaki pregled, ak kaze uredu znam da je sve okej pa ni ne pitam previse. Jucer bili na obiteljskom rucku pa nikak se javit,kak su vam muzicic s busama, ovaj moj non stop prica s njom, ljubi i mazi, bas mi bude drago zbog tog,pitali me neki dan moji kak nam unuka u busi a ja reko preživljava brata 😂

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.