Ajme tako se mala od sestre budi u 5-6h i aktivna je cijeli dan🙈 ne znam od kud im je ta energija. A ja isto ne spavam dobro od kada sam trudna, ne znam zasto budim se vise puta po noci sto zbog wc-a, a nekad i ovako i onda samo ležim i nerviram se.
Bit ce sve dobro na kontroli Teab1🤞🏼🫶🏻
Isto, ne znam da sam prespavala u komadu vise od 3h otkad sam trudna, a radim pa je bas patnja na poslu, a Njemci nisu nimalo laki na davanju bolovanja ili komplikacija, tako da mi nema sanse neke za odspavati 😭.
Teab1 i meni je u srijedu, izdrzat cemo mi to i sve bude okay 🤗
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Ajme tako se mala od sestre budi u 5-6h i aktivna je cijeli dan🙈 ne znam od kud im je ta energija. A ja isto ne spavam dobro od kada sam trudna, ne znam zasto budim se vise puta po noci sto zbog wc-a, a nekad i ovako i onda samo ležim i nerviram se.
Bit ce sve dobro na kontroli Teab1🤞🏼🫶🏻
da se bar budi u 6 😂 uporan je on u 5 svaki bozji dan,i idemo van i istrci se i eto njega opet u 5,budenje je najbolje,kuca po meni (mojoj faci) dok se ne probudim 😂 dakle ludnica,sto se noci tice ko i s L u trudnoci probudim se u pol 2 ko sova i onda se sam okrecem s jedne na drugu stranu. Ma i ja vjerujem da oce al uvijek je taj what if u glavi pa samu sebe izludujem
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Bonnie obično se nastavlja ako imaš hematom, ali čudno mi je za tvoje tjedne da ga još koristiš🤷🏻♀️ pijem terapiju od 11/23, krenulo je s 25, sad sam na 100. Vjerojatno će mi sad povisiti na 125😅❤️😘
Tea kakve su to fore da nema posjeta, od kad je to i zašto? Mi smo '22 bili u posjeti kad se nećakinja rodila, još je korona bila pa su nas ipak pustili..a u Vinogradskoj ima pratnje na porodu?❤️😘
Nola uff lažni trudovi, bitno da je sada ok☺️🥰
Tea nisam znala da tako rano već mogu krenuti BH 😱bit će sve u redu na pregledu, sretno 🍀🤞🏻❤️😘
Leptir dobrodošla i sretno i tebi. Neka bude sve u redu dalje❤️😘
BikMik sretno na pregledu, bit će sve ok ❤️ 🍀🤞🏻😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Hej cure, ja sam jučer bila na pregledu, sve je bogu hvala ok 🥰, stiže nam djecak.. odradila sam i briseve, pa se nadam da ce i sve to biti ok.. Da li neka od vas ima problem da ako nesto radi, nista tesko, da joj bude lose, kao da mi padne naglo secer, ili je losa kondicija kako samo dugo mirovala..
BikMik, ah ocito je vecini tako sto se tice spavanja…🙈🥰
Teab1 ajme preslatko kuca ti po faci, najezila sam se od slatkoce🥰❤️
Leona89 nemam hematom ne znam ni ja zasto trebam nastaviti😏 nadam se da ce ti i terapiju rijesiti sto prije da budes mirma🤞🏼🥰
freyaa sretno❤️ imam pitanje, jesu te na obicnom ili 3D? Jer ja imam problem ne znaju da li je decko ili cura u 17 tj.
Vjerujem da ti od toga jer si dugo mirovala🫣
Leona89 nemam hematom ne znam ni ja zasto trebam nastaviti😏 nadam se da ce ti i terapiju rijesiti sto prije da budes mirma🤞🏼🥰
freyaa sretno❤️imam pitanje, jesu te na obicnom ili 3D? Jer ja imam problem ne znaju da li je decko ili cura u 17 tj.
Hvala ti.. ❤ Meni je na uzv u 13 tj, već dao do znanja sta je, ali nije htio da potvrdi jer je bilo prerano, tad je bio i obični i 3D, i jucer je isto tako, vidi se i na običnom (čak sam i ja skontala, ali sam prvo pitala sta je to, pa onda skontala 🤣) i na kraju upali 3D da pokušamo napraviti finu sličicu. Mislim da ti je potreban dobar ginekolog ili je možda slab uzv, ili se beba krije..
Bonnie obično se nastavlja ako imaš hematom, ali čudno mi je za tvoje tjedne da ga još koristiš🤷🏻♀️ pijem terapiju od 11/23, krenulo je s 25, sad sam na 100. Vjerojatno će mi sad povisiti na 125😅❤️😘
Tea kakve su to fore da nema posjeta, od kad je to i zašto? Mi smo '22 bili u posjeti kad se nećakinja rodila, još je korona bila pa su nas ipak pustili..a u Vinogradskoj ima pratnje na porodu?❤️😘
Nola uff lažni trudovi, bitno da je sada ok☺️🥰
Tea nisam znala da tako rano već mogu krenuti BH 😱bit će sve u redu na pregledu, sretno 🍀🤞🏻❤️😘
Leptir dobrodošla i sretno i tebi. Neka bude sve u redu dalje❤️😘
BikMik sretno na pregledu, bit će sve ok ❤️ 🍀🤞🏻😘
u Vinogradskoj zene smiju izac iz soba na hodnike ili van bolnjce al nema posjeta u sobe,petrova je u radovima pa zato nema pratnje, pretpostavljam druga trudnoca pa je sve malo uzurbano 😅
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
freyaa sretno❤️imam pitanje, jesu te na obicnom ili 3D? Jer ja imam problem ne znaju da li je decko ili cura u 17 tj.
ma divan je on decko, stvarno znam rec da sam ga trazila nebi ga nasla
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Vjerujem da ti od toga jer si dugo mirovala🫣Hvala ti.. ❤ Meni je na uzv u 13 tj, već dao do znanja sta je, ali nije htio da potvrdi jer je bilo prerano, tad je bio i obični i 3D, i jucer je isto tako, vidi se i na običnom (čak sam i ja skontala, ali sam prvo pitala sta je to, pa onda skontala 🤣) i na kraju upali 3D da pokušamo napraviti finu sličicu. Mislim da ti je potreban dobar ginekolog ili je možda slab uzv, ili se beba krije..
Meni su isto u 12+ tj rekli decko u Bolnici na 3D , a na obicnom kod moje gin nije mogla odluciti sto je… a ja se nekako od 12 do 17 tj privikla na to da je decko i sad mi je sve cudno kad ne znam sto je🤔
Vjerujem da ti od toga jer si dugo mirovala🫣Hvala ti.. ❤ Meni je na uzv u 13 tj, već dao do znanja sta je, ali nije htio da potvrdi jer je bilo prerano, tad je bio i obični i 3D, i jucer je isto tako, vidi se i na običnom (čak sam i ja skontala, ali sam prvo pitala sta je to, pa onda skontala 🤣) i na kraju upali 3D da pokušamo napraviti finu sličicu. Mislim da ti je potreban dobar ginekolog ili je možda slab uzv, ili se beba krije..Meni su isto u 12+ tj rekli decko u Bolnici na 3D , a na obicnom kod moje gin nije mogla odluciti sto je… a ja se nekako od 12 do 17 tj privikla na to da je decko i sad mi je sve cudno kad ne znam sto je🤔
Ma sigurno je dječak, mozda je bio u takvom položaju da nije mogla lijepo da vidi.. Ali trebala ti je tako reci, npr moj krije lice, ili je ruka ili se okrene, vidis guzu i ledja, na blic lice i opet se okrene..
Sortiraj odgovore
Najstariji