Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bonnie9
    05. Kolovoz 2024. 08:58

suzica2233 daa, i ja isto tako, rascimzdrim se na nesto bezvezee i u krug dva dana placem dva dana se smijem🤦🏻‍♀️
    Teab1 a moj mazi busu ali se pita da li ima dovoljno mjesta za bebu😂 jer mi se jos uvijek ne vidi stomak pa se brine, u svemu smo prvi put pa ga nekad napadam bez razloga ali razumje on mene🙈

nola95
    05. Kolovoz 2024. 11:40

Suzica mene u fazama hvata emotivnost, par dana me sve pogađa i onda prestane ..podsjeća me to na skokove u razvoju kod djece..možda tako nešto prolazimo i mi trudnice dok raste beba u nama 🤣
    Tea moj mazi isto i zabavno mu je koliko puno lupa ova beba, nije sramežljiva nikako. A i na bracu reagira, vjerojatno zato kaj je najglasniji u kući većinu vremena pa ju cima..
    Moji Zagrepčani su došli na more pa smo svaki dan u muvingu s njima. Mislim da su me radi tog braxton hicks napali pa pokušavam odmarat malo više ipak. Jutros me muž pustio da spavam koliko hoću o probudila se u 11, osjecam se ko nova osoba iako sam sanjala gluposti cure drage. Mogla bi pripovjetke gluposti napisat po tim snovima🤣
    Jel se pripremate za dolazak nove bebe na neki način? Ili si dajete vremena jer realno, imamo ga hehe

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

Leona89
    05. Kolovoz 2024. 11:59

Tea hvala ti, imam još vremena izvagati gdje ću🙈❤️uživaj u odnosima🫠🥰❤️😘
    Nola nadam se da hoće nakon sljedećeg pregleda, isto želim i tebi❤️🥰😘
    BikMik sretno sa BW, da se ispraksaš brzo ❤️🥰😘
    Freya nemam pojma, nitko mi nije ništa spominjao, vjerujem da ti je ok, ako ti je doktor tako rekao❤️🥰
    Tratinčice samo uživaj na odmoru. Čestitam na dječaku i drago mi je da je sve u redu, neka tako i nastavi 🤞🏻🍀❤️🥰😘🎉🎉🩵🩵
    Lion32 pozdrav ❤️ čestitam na dječaku💙🩵💙🩵🎉🎉🎉
    Nola snovi se nekad i ostvare🙈 držim 🤞🏻 da uskoro saznate što je ❤️❤️❤️😘
    Suzica pozdrav i dobrodošla❤️ja imam često te promjene, ali mislim da je to skroz normalno jer nas pucaju hormoni, a mogu misliti kako je tebi kad si sama sa djecom 😔❤️😘
    Tea moj isto stalno ljubi i priča, to mi je preslatko ❤️🥰😘
    Nola ja isto imala neke čudne snove opet😅🤣odmaraj i uživaj ♥️🥹🥰😘
    Puno pusa šaljem svima♥️🥰😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

• Teab1
    05. Kolovoz 2024. 12:09

nola95

Suzicamene u fazama hvata emotivnost, par dana me sve pogađa i onda prestane ..podsjeća me to na skokove u razvoju kod djece..možda tako nešto prolazimo i mi trudnice dok raste beba u nama 🤣
    Teamoj mazi isto i zabavno mu je koliko puno lupa ova beba, nije sramežljiva nikako. A i na bracu reagira, vjerojatno zato kaj je najglasniji u kući većinu vremena pa ju cima..
    Moji Zagrepčani su došli na more pa smo svaki dan u muvingu s njima. Mislim da su me radi tog braxton hicks napali pa pokušavam odmarat malo više ipak. Jutros me muž pustio da spavam koliko hoću o probudila se u 11, osjecam se ko nova osoba iako sam sanjala gluposti cure drage. Mogla bi pripovjetke gluposti napisat po tim snovima🤣
    Jel se pripremate za dolazak nove bebe na neki način? Ili si dajete vremena jer realno, imamo ga hehe

Moja mala isto reagira na brata al ima i trenutaka kad je mirna obrana od brace 😂 ruka mi je na trbuhu od 0/24 jer moj hahar nema mira i da on pusu seki al treba ga podsjetit da mama ima bebu u busi. Ovu trudnocu je muz rekla bi ukljucenii valjda jer sad zna kaj prolazim i kaj cu tek proc, i bas mi bude drago zbog toga

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• Teab1
    05. Kolovoz 2024. 12:11

Teab1

nola95

Suzicamene u fazama hvata emotivnost, par dana me sve pogađa i onda prestane ..podsjeća me to na skokove u razvoju kod djece..možda tako nešto prolazimo i mi trudnice dok raste beba u nama 🤣
    Teamoj mazi isto i zabavno mu je koliko puno lupa ova beba, nije sramežljiva nikako. A i na bracu reagira, vjerojatno zato kaj je najglasniji u kući većinu vremena pa ju cima..

Moja mala isto reagira na brata al ima i trenutaka kad je mirna obrana od brace 😂 ruka mi je na trbuhu od 0/24 jer moj hahar nema mira i da on pusu seki al treba ga podsjetit da mama ima bebu u busi. Ovu trudnocu je muz rekla bi ukljucenii valjda jer sad zna kaj prolazim i kaj cu tek proc, i bas mi bude drago zbog toga

Nola sad tek skuzila za skokove u razvoju i upisala se od smjeha 😂😂😂😂 ima smisla

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• freyaa
    05. Kolovoz 2024. 15:51

Leona89

Tea hvala ti, imam još vremena izvagati gdje ću🙈❤️uživaj u odnosima🫠🥰❤️😘
    Nola nadam se da hoće nakon sljedećeg pregleda, isto želim i tebi❤️🥰😘
    BikMik sretno sa BW, da se ispraksaš brzo ❤️🥰😘
    Freya nemam pojma, nitko mi nije ništa spominjao, vjerujem da ti je ok, ako ti je doktor tako rekao❤️🥰
    Tratinčice samo uživaj na odmoru. Čestitam na dječaku i drago mi je da je sve u redu, neka tako i nastavi 🤞🏻🍀❤️🥰😘🎉🎉🩵🩵
    Lion32 pozdrav ❤️ čestitam na dječaku💙🩵💙🩵🎉🎉🎉
    Nola snovi se nekad i ostvare🙈 držim 🤞🏻 da uskoro saznate što je ❤️❤️❤️😘
    Suzica pozdrav i dobrodošla❤️ja imam često te promjene, ali mislim da je to skroz normalno jer nas pucaju hormoni, a mogu misliti kako je tebi kad si sama sa djecom 😔❤️😘
    Tea moj isto stalno ljubi i priča, to mi je preslatko ❤️🥰😘
    Nola ja isto imala neke čudne snove opet😅🤣odmaraj i uživaj ♥️🥹🥰😘
    Puno pusa šaljem svima♥️🥰😘

Ma I ja to mislim, kontam bitno je da je zatvoreno, a i svi smo različiti ne možemo imati iste neke mjere, ja sam sitna 159cm, logično nekako da ce i cerviks biti manji.. ❤

• Mrvica722
    05. Kolovoz 2024. 17:00

Pitanjce cure sad sa 12 tt jel normalno da osjetim bockanja u zdjelici al od jutros na istom mjestu, bila sam u petak na pregledu sve je u redu bilo.al ovo bockanje /probadanje desno kod stidne kosti pa malo iznad je ste imale to ....uvik neke senzacije nikad mira

Pake
    05. Kolovoz 2024. 17:59

Mrvica722

Pitanjce cure sad sa 12 tt jel normalno da osjetim bockanja u zdjelici al od jutros na istom mjestu, bila sam u petak na pregledu sve je u redu bilo.al ovo bockanje /probadanje desno kod stidne kosti pa malo iznad je ste imale to ….uvik neke senzacije nikad mira

Meni je bilo isto tako oko 12tt, znalo je biti i da me baš jako boli. Rekao mi je gin da je to sve normalno dok nema krvarenja ili nekih neizdrživih bolova, da će proći i prošlo je relativno brzo. 😄

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

• Mrvica722
    05. Kolovoz 2024. 20:00

Hvala Pake-utješila si me ❤️❤️
    Teab1-pitanje za tebe je si trazila dopust trudne radnice jer sam ja to dobila radimo ja srodne poslove.

• 20’
    05. Kolovoz 2024. 23:01

Ciao svim dragim trudnicama 😊 čitam vas već duže vrijeme i baš mi godi. U 18-om sam tjednu trudnoće, imam curicu od 4 godine. Htjela bih staviti ovu trakicu ali ne znam još kako 🙈 svima želim školsku trudnoću i super porod!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.