Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pake
    06. Kolovoz 2024. 01:07

iviii92

Ciao svim dragim trudnicama 😊 čitam vas već duže vrijeme i baš mi godi. U 18-om sam tjednu trudnoće, imam curicu od 4 godine. Htjela bih staviti ovu trakicu ali ne znam još kako 🙈 svima želim školsku trudnoću i super porod!

Odeš na https://tickerfactory.com/, pratiš sve korake i kad dođeš do kraja, kopiraš BBCode, zalijepiš to u POTPIS koji ćeš pronaći u postavkama svog profila pod kategorijom FORUM. ✨

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

• Teab1
    06. Kolovoz 2024. 08:09

Mrvica722

Hvala Pake-utješila si me ❤️❤️
    Teab1-pitanje za tebe je si trazila dopust trudne radnice jer sam ja to dobila radimo ja srodne poslove.

htjela sam, al u to vrijeme sam non stop povracala plus mali, plus hematom koji sam zaradila pa sam nakraju odlucila otvorit komplikacije

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• Teab1
    06. Kolovoz 2024. 08:11

Mrvica722

Teab1-pitanje za tebe je si trazila dopust trudne radnice jer sam ja to dobila radimo ja srodne poslove.

si isto u zdravstvu? 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Mrvica722
    06. Kolovoz 2024. 09:27

Teab1

Mrvica722

htjela sam, al u to vrijeme sam non stop povracala plus mali, plus hematom koji sam zaradila pa sam nakraju odlucila otvorit komplikacije

Da i ja sam u zdravstvu i mislim da si se zajebala jer si mogla vuć kod svog dr bilo kakvo bolovanje il na leđa bilo sta il trosit godišnji ako ga imas jer firma ti je duzna u roku 8 dana poslat te ma medicinu rada i odgovorit ti a odgovorili bi ti pozotivno jer masu moju kolegica je ovo napravilo i nisu nikom dali lakse radno mjesto vec kuci na punu plaću....šteta...kad jednom otvoris komolikacije nema nazad ....eto čisto da znas za drugi put jer su komplikacije financijski jako malo i žao mi je šta se ranije nismo "srele" da ti ovo savjetujem jer žene zaslužuju najbolje ❤️

• Teab1
    06. Kolovoz 2024. 09:42

Mrvica722

Teab1

Mrvica722

Da i ja sam u zdravstvu i mislim da si se zajebala jer si mogla vuć kod svog dr bilo kakvo bolovanje il na leđa bilo sta il trosit godišnji ako ga imas jer firma ti je duzna u roku 8 dana poslat te ma medicinu rada i odgovorit ti a odgovorili bi ti pozotivno jer masu moju kolegica je ovo napravilo i nisu nikom dali lakse radno mjesto vec kuci na punu plaću….šteta…kad jednom otvoris komolikacije nema nazad ….eto čisto da znas za drugi put jer su komplikacije financijski jako malo i žao mi je šta se ranije nismo "srele" da ti ovo savjetujem jer žene zaslužuju najbolje ❤️

a jebiga sad 😅,u kojoj si bolnici ili domu zdravlja?
    Ma joj te komplikacije su bolesno male, kak uspjevamo prezivjet na 565 € i dalje mi nejde u glavu, jos kad imas doma jednog klinca pa di su pelene pa di je ovo di je ono, jos sad gledamo uzet kimbac posebo za curku,mah... 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

šareni_oblak
    06. Kolovoz 2024. 09:52

Ja sam jutros bila na anomaly scanu. Sve je super, bebica je malo veća, posteljica straga. Zdrava i aktivna bebica. Spol opet nisam saznala jer je beba skupila noge i nikako se nije htjela pokazati. A baš sam se nadala saznati 😅

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸
    OTP: 14.12.2024.

• 20’
    06. Kolovoz 2024. 11:06

šareni_oblak

Ja sam jutros bila na anomaly scanu. Sve je super, bebica je malo veća, posteljica straga. Zdrava i aktivna bebica. Spol opet nisam saznala jer je beba skupila noge i nikako se nije htjela pokazati. A baš sam se nadala saznati 😅

A gdje si bila na anomaly scanu? 

šareni_oblak
    06. Kolovoz 2024. 12:37

iviii92

šareni_oblak

A gdje si bila na anomaly scanu?

U Slavoniji smo kod baka i djedova pa sam išla u KBC Osijek. Inače bih radila na Sv Duhu u Zg

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸
    OTP: 14.12.2024.

• Mrvica722
    06. Kolovoz 2024. 14:52

Pozvani na rođendan koji je za 4 dana ,mali proljev temp danas je malo bolje ,majka 2 dana proljev i bas kaze boli je stomak ja kazem da ipak neću doć sa svojim malim
    Znači naljutila se 😂
    Vrh....

nola95
    06. Kolovoz 2024. 22:37

Tea mi nismo obraćali pozornost koliki su trošak pelene dok ga nismo skinuli nedavno iz njih i sad vidim koliko manje to ispadne recimo na tjednoj bazi. Iako nismo koristili pampers nakon prve godine i dalje, pelene su zapravo veliki trošak. I samo im raste cijena🤣 pogotovo ak brijes na eko/bio/naj verziju kak smo mi jer sam se bojala bez razloga. Moj mali u životu nije imao pelenski osip a živimo u “toplijem” mjestu i znoji se ko svinjica tak da ne vjerujem da bi mu jeftinije pelene stvarale probleme al dobro 😅uglavnom da, vaš je malac mlađi pa ne znam oćete pokušavat skinut pelenu prije neg beba dođe al mi smo se pozitivno iznenadili”dodatkom”na buđet. 
    Šareni oblak super vijesti s pregleda, a za spol budete se strpili još malo🙈 pokazat će se kad taad, al kužim skroz.. meni je idući tjedan taj anomaly u bolnici i nahvalila mi je šogorica ekipu koja radi tam pa se čak veselim pregledu. 
    Sam nek su bebe zdrave i da se lijepo razvijaju. I mame da se dobro osjećaju. 🤗❤️

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.