Mimi (OTP 22.01.) P 05.07
Hoyaa (OTP 27.01.) P 08.07
Nyssa (OTP 22.01.) P 11.07
Kuglica (OTP 19.01.) P 12.07
Teab1 (OTP 29.12.) P 15.07
Pake (OTP 10.01.) P 15.07
Lusylu (OTP 08.02.) P 17.07
Tratinčica (OTP 05.12) P 23.07/30.07
Franka007 (OTP 07.12.) P 25.07
Nola97 (OTP 17.12) P 26.07
Želja00 (OTP 18.01) P 26.07
Šareni oblak (OTP 14.12) P 06.08
Mrvica čestitke 🥳
Tea možda prođe i to s vremenom, sad je vruća sezona isto pa i znojenje doprinosi..😅
Tvrde ginekolozi da se drastično smiruje u 2. tromjesečju, držim ih za riječ
Prošao prvi pregled dobro!
Sad sam na 8 tjedana i tri dana. Mučnina ko u priči! Lakše mi je kad čitam kako mi lagano nadolazite i mučnine prestaju jer baš me stislo. Sve mi se gadi čekam cravingse al ništa od toga, niti kiseli krastavci ko u filmovima. Dvopek i štapići su spas.Šaljem pozdrave svima i veselim se našim lijepim vijestima od doktora!
Sad sam na 8 tjedana i tri dana. Mučnina ko u priči! Lakše mi je kad čitam kako mi lagano nadolazite i mučnine prestaju jer baš me stislo. Sve mi se gadičekam cravingse al ništa od toga, niti kiseli krastavci ko u filmovima. Dvopek i štapići su spas.Šaljem pozdrave svima i veselim se našim lijepim vijestima od doktora!
Meni je u prvoj kad sam imala mucnine jedino pasalo navecer popeceni kruh sa kiselim vrhnjem 😁
👩🦰30👨🦱32
4/2021 beba anđel
4/2022 beba anđel5/2023 baby girl
Cestitke na super pregledima,nek je dalje sve mirno i uredno 😊Curke ima koja Peg perago 3 u 1 kolica? kak ste zadovoljne?
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Cure, pozdrav svima! Da se uključim i ja, trudna sam 9+5, ivf trudnoća. Planirala sam nastaviti voditi trudnoću privatno u istoj klinici i naručena sam za pregled sljedeći tjedan. Trebam donijeti nalaze krvi i urina pa me zanima mogu li uputnice za to pitati u državnog ginekologa, kako ste vi radile?
💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
Nifty ✅ Stigao dečko☺️
Sad sam na 8 tjedana i tri dana. Mučnina ko u priči! Lakše mi je kad čitam kako mi lagano nadolazite i mučnine prestaju jer baš me stislo. Sve mi se gadičekam cravingse al ništa od toga, niti kiseli krastavci ko u filmovima. Dvopek i štapići su spas.Šaljem pozdrave svima i veselim se našim lijepim vijestima od doktora!Meni je u prvoj kad sam imala mucnine jedino pasalo navecer popeceni kruh sa kiselim vrhnjem 😁
Mmmmm dobra ideja, mogla bi probati!
Cure, pozdrav svima! Da se uključim i ja, trudna sam 9+5, ivf trudnoća. Planirala sam nastaviti voditi trudnoću privatno u istoj klinici i naručena sam za pregled sljedeći tjedan. Trebam donijeti nalaze krvi i urina pa me zanima mogu li uputnice za to pitati u državnog ginekologa, kako ste vi radile?
Naravno da mozes :) skeniraj/uslikaj nalaz i posalji svogm hzzo ginu na mail.
Ili odnesi. Ja sam uredno sve nalaze za lijekove i vadenje krvi dobila.Btw da se konacno pridruzim i ja na ovu temu :) dobili smo rezultate Panorame, cekamo deckica. Ovo mi je prva trudnoca, i to IVF iz prvog puta. Jako sam zahvalna i pocascena sto nas put, je bio tezak, ali najlaksi od svih mogucih IVF scenarija.
Nadam se da ce dalje biti sve ok🙏🏻 Puno pozdrava svima
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Nekada sam prije procitala da su žene sve uputnice radile kod državnog, a privatno vodile trudnocu,neznam detalje kako to funkcionira ,pa nadam se da Ce ti se javit netko ko ide tako da ti kaze sve
👩🦰30👨🦱32
4/2021 beba anđel
4/2022 beba anđel5/2023 baby girl
Cure, pozdrav svima! Da se uključim i ja, trudna sam 9+5, ivf trudnoća. Planirala sam nastaviti voditi trudnoću privatno u istoj klinici i naručena sam za pregled sljedeći tjedan. Trebam donijeti nalaze krvi i urina pa me zanima mogu li uputnice za to pitati u državnog ginekologa, kako ste vi radile?Naravno da mozes :) skeniraj/uslikaj nalaz i posalji svogm hzzo ginu na mail.
Ili odnesi. Ja sam uredno sve nalaze za lijekove i vadenje krvi dobila.Btw da se konacno pridruzim i ja na ovu temu :) dobili smo rezultate Panorame, cekamo deckica. Ovo mi je prva trudnoca, i to IVF iz prvog puta. Jako sam zahvalna i pocascena sto nas put, je bio tezak, ali najlaksi od svih mogucih IVF scenarija.
Nadam se da ce dalje biti sve ok🙏🏻 Puno pozdrava svima
Hvala puno na odgovoru🥰. Pretpostavila sam da može tako, ali gledam bolje da provjerim prije nego što pitam tamo☺️ Dosad sma i ja tako uzimala recepte za lijekove..
Čestitam vam na dečkiću i želim vam da sve dalje bude u najboljem redu. Nama je ovo isto prvi ivf, nadam se da će sve dalje ići glatko kao dosad🙌
💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
Nifty ✅ Stigao dečko☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji