Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • hoyaa
    08. Srpanj 2024. 13:37

Zelim dobrodoslicu novim trudnicama i da sve prodje kako treba! I cestitam svima na dobrim pregledima.
    I ja sam sad s pregleda, sve je super, s jedne strane mjeri 10+6, a s druge 11 tjedana, 4 cm velik i vrlo aktivan. Izvadila sam odmah krv za Veritas basic plus, doktor kaze da bi rezultati mogli biti do kraja tjedna ili najkasnije do ponedjeljka.
    Inace se osjecam dobro, tu i tamo me uhvati mucnina ako sam gladna ili me neki miris iziritira, umor me i dalje hvata popodne, ponekad lagani grcevi u trbuhu i to je to. I cini mi se da mi se koza krece pogorsavati. Vecinu vremena se ne osjecam trudno 😊  

• MiMi
    08. Srpanj 2024. 13:52

Kuglica22

Mimi(OTP 22.01.) P 05.07
    Hoyaa(OTP 27.01.) P 08.07
    Nyssa(OTP 22.01.) P 11.07
    Kuglica(OTP 19.01.) P 12.07
    Teab1(OTP 29.12.) P 15.07
    Pake(OTP 10.01.) P 15.07
    Lusylu(OTP 08.02.) P 17.07
    Tratinčica(OTP 05.12) P 23.07/30.07
    Franka007(OTP 07.12.) P 25.07
    Nola97(OTP 17.12) P 26.07
    Želja00(OTP 18.01) P 26.07
    Šareni oblak(OTP 14.12) P 06.08

Ej , jesi to mene stavila prvu? Ako jesi termin poroda je 2.1, a ne 22.1.
    Pregled u petak je super prosao. trajao je jako kratko kaže sve je uredu nemamo što više gldati i prčkati.
    Sljedeći je 31.7 i taman prije godišnjeg.

nola95
    08. Srpanj 2024. 14:52

Dobrodošle nove cure i čestitam 🥳🍀 i na dobrim pregledima isto! Neka vas zaobiđu mučnine ak je moguće, a ak ne, budete progurale kroz to, samo hrabro💪 ja lagano zaboravljam koja je to muka bila al sjećam se trenutaka čistog očaja, nemoći i osjećaja da u kaj sam se upustila..i onda je samo prošlo skoro preko noći!
    Kod mene valjda divljaju hormoni jer plačem svaki dan,a u životu inače me rijetko ikad nešto potrese do suza. Pisalo se o tome već al prije par tjedana, jel se smanjila emotivnost kod vas ili netko slično prolazi sad? Nadam se da je faza koja prođe ko ona s mučninama, grčevima i ostalim pojavama koje su se povukle 😅😅😅😅

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• franka007
    08. Srpanj 2024. 15:28

Također želim dobrodošlicu novim curama i čestitke na plusicima i na dobrim pregledima! 🥰
    Nola ja nemam puno problema sa emotivnosti osim kad pričam s nekim pa krenem pričati kako sam saznala za trudnoću (ništa posebno), tu mi odmah suze krenu Haha 
    Prošli tjedan sam se super osjećala, a danas mi je nekako bas težak dan, bas me svladao umor. 
    Sto se tiče uputnica, ja vodim trudnoću privatno, nalaz pošaljem mailom i izdaju mi uputnice/recepte koje trebam. Jedino je prvi put sestra tražila da dođem u ordinaciju i donesem osobno, ne znam zbog čega 🤷🏻‍♀️

Tratinčica12
    08. Srpanj 2024. 17:55

Dobrodošle nove cure 🌸🌸 čestitke na plusićima i dobrim pregledima. Neka trudnoće budu uredne i neka sve protekne u najboljem redu 🩷🩷
    ----
    Što se tiče emotivnosti, ja sam plakala za svaku sitnicu prošli i pretpošli tjedan mislim 😅😅 sad je dobro, prošlo je 😅
    Ostale simptome ne osjećam baš puno. Skužila sam samo blago natečene noge navečer nakon cijelog dana. I tijekom noći dobijem grčeve u nogama 🙄 ali ok.
    Pokrete bebe osjetim sada svaki dan. I baš je lijep osjećaj 😍💙

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• freyaa
    08. Srpanj 2024. 18:20

nola95

Hjoj :( nisam znala da je zabranjeno u trudnoći, tj možda je oralna konzumacija zabranjena, a za mazanje bi se smjelo koristiti? Ne znam, nisam pametna..al nadam se da će ti se povući kad pregled super prođe i čuješ samo dobre vijesti 🍀🤞🏻

Pitala sam danas doktora nista od toga ne smijem, da pokušam sa nekim prirodnim preparatima.. Najgore je sto mi je krenula na nokte, na koži nekako uspijevam da držim pod kontrolom koliko toliko.. Pregled je super prošao..  
    Btw sta koristiti za strije, ja razmišljam da vec nesto pocnem koristiti..

• franka007
    08. Srpanj 2024. 21:03

freyaa

nola95

Hjoj :( nisam znala da je zabranjeno u trudnoći, tj možda je oralna konzumacija zabranjena, a za mazanje bi se smjelo koristiti? Ne znam, nisam pametna..al nadam se da će ti se povući kad pregled super prođe i čuješ samo dobre vijesti 🍀🤞🏻
    Pitala sam danas doktora nista od toga ne smijem, da pokušam sa nekim prirodnim preparatima.. Najgore je sto mi je krenula na nokte, na koži nekako uspijevam da držim pod kontrolom koliko toliko.. Pregled je super prošao..

Za strije koristim Alverde ulje Mama (dm), čini mi se da je to ok.

• Lion32
    08. Srpanj 2024. 21:41

Pozdrav cure, ja sam već pisala na pocetku ove teme al onda su krenule nenormalne mucnine pa nisam imala volje za nista.😅😅Ja sam danas 13+0 i mogu se pohvaliti da sam.imala samo jedno povraćanje danas, inace je barem 7 puta dnevno😅Što se tiče emotivnosti,  danas sam dušu isplakala jer se bojim UTZ u srijedu. Inace sam skroz normalna🤣🤣🤣

• freyaa
    08. Srpanj 2024. 22:29

franka007

freyaa

nola95

Za strije koristim Alverde ulje Mama (dm), čini mi se da je to ok.

Hvala ti, uzet cu ga sutra.. 😊

nola95
    09. Srpanj 2024. 12:39

Freya drago mi je zbog pregleda, vjerujem da si odahnula🙌🏻 možda se smiri kad se stres povuče kroz par dana. Jel su ti savjetovali bar koje prirodne preparate kad ovo ništa ne smiješ? Ili kao da sama istražiš? Ja za strije koristim kokosovo ulje, a sad kolko pomaže, ne znam..nisam imala u prvoj trudnoći na trbuhu niti jednu striju, al zato su mi bedra bila puna i to na gornjoj strani su se pojavile. Mackat ću svakako i ovaj put pa kud puklo, nemre odmoći..
    Curke hvala za odgovore oko emotivnosti, evo sinoć me ništa nije rasplakalo pa možda bude bolje 🤣 kod nas je jaaako vruće i primjetila sam da ne mogu podnijeti direktno sunce bez neke slabosti poslije. Mi ni ne idemo na more prije 5 sati nikad ,al čak i tad je još prava pržiona vani. Ovo bude sušna godina sigurno. 🥵

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.