Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MiMi
    05. Srpanj 2024. 12:03

Ej cure da vam se malo javim.
    Ćitam vas redovito, ali nema baš vremena za tipkanje. Na poslu je ludnica, a kad dođem doma tu se druge obaveze i zabavljenje male.
    Odradila sam mini anomaly scan i sve je u najboljem redu, beba se držala za glavu, pretpostavljamo da joj je već dosta velike seke koja stalno mora ljubiti trbuh i škakljati ga. Druge prenatalne testove neću raditi, nisam ni u prvoj trudnoći.Što se tiče strahova to je skroz normalno. Prvu trzdnoću sam bila u vječitom strahu jer je prije bilo spontani, pa stalno neka krvarenja, sad sam nekako opuštenija tj. nemam vremena previše razmipljati o trudnoći i problemima. Krajem 6 mjeseca bili smo par dana na moru i nisam se skupla jer me bilo strah. U prvoj trudnoći sam bas u tim nekim tjednima prokrvarila i baš smo bili na moru, a ja sam se aktivno kupila i sad sam imala malu blokadu. ali u 8 mjesecu ako će sve biti ok kupati cu se.danas imam pregled popdne i baš se veselim vidjeti kako je bebica narasla. trbuh više ne mogu sakriti niti da želim jer bas se dosta vidi, što se tiče kila nisam još ništa dobila, ali baš ni nemam apetita nekog prevelikog. A i kad jedem to su puno manje porcije nego prije trudnoće.Prema menstruciji termin poroda bi trebao biti 2.1.2025., ali prvu sam prenjela 10 dana pa tko zna kako će biti u ovoj trudnoći.E a što se tiče pokreta ne bi još rekla 100% da osjeti  pokrete, ali ponekad imam osjećaj kao da me netko iglom pikuno u mjehur ili grebe me s nutarnje strane po cerviksu, pa pretpostavljam da je to beba. U prvoj trudnoći mi je posteljica bila straga i pokrete sam osjetila 16-17 tjedana, i sad mi postejica strag pa bi možda mogla uskoro početi osjećati prave pokrete.

nola95
    05. Srpanj 2024. 12:28

vidim ima nas prištavih haha ja isto ovu trudnoću svako malo neke sitne po licu a na leđima mi izađe akna, jedna prođe druga dođe, nikako da se iščistim skroz. Isto u pubertetu nisam imala problema, niti u prvoj trudnoći, tad sam si baš blistala onako kako pričaju o trudnicama..sad suprotno skroooz..zato mislim da nosim curku isto🤭

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• Mrvica722
    05. Srpanj 2024. 15:54

Bila na pregledu ❤️ se čulo , termin 20.2

• Teab1
    05. Srpanj 2024. 17:53

Mrvica722

Bila na pregledu ❤️ se čulo , termin 20.2

bravo,sad nek je sve dalje mirno 🥰

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• Teab1
    05. Srpanj 2024. 17:54

nola95

vidim ima nas prištavih haha ja isto ovu trudnoću svako malo neke sitne po licu a na leđima mi izađe akna, jedna prođe druga dođe, nikako da se iščistim skroz. Isto u pubertetu nisam imala problema, niti u prvoj trudnoći, tad sam si baš blistala onako kako pričaju o trudnicama..sad suprotno skroooz..zato mislim da nosim curku isto🤭

naci ta pristavost mi tako ide na zivce,stalno moram pokrivat lice puderom 🤣

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

nola95
    06. Srpanj 2024. 13:25

Mrvica čestitke 🥳
    Tea možda prođe i to s vremenom, sad je vruća sezona isto pa i znojenje doprinosi..😅

28 pcos
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• freyaa
    07. Srpanj 2024. 12:18

Hej cure, da li neka od vas ima mozda psorijazu ili dermatitis, kakvo vam je stanje,  kod mene je psorijaza poludjela a nista sto inace koristim ne smijem.. Sutra cu kod ginekologa na pregled pa sam pod stresom I od toga.. 

nola95
    07. Srpanj 2024. 18:51

freyaa

Hej cure, da li neka od vas ima mozda psorijazu ili dermatitis, kakvo vam je stanje, kod mene je psorijaza poludjela a nista sto inace koristim ne smijem.. Sutra cu kod ginekologa na pregled pa sam pod stresom I od toga..

Nemam osobno, al znam osobu koja maže cbd uljem kad bukne. Njemu je jedino to zapravo i pomoglo. 

28 pcos
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• freyaa
    07. Srpanj 2024. 19:55

nola95

Nemam osobno, al znam osobu koja maže cbd uljem kad bukne. Njemu je jedino to zapravo i pomoglo.

Ja inače koristim losion na bazi kortikosteroida, ali sad ne smijem a imam i cbd ulje ali pise da se ne smije koristiti u trudnoći. Jos ovih dana kako sam nervozna oko pregleda imam osjecaj da je duplo izaslo.

nola95
    07. Srpanj 2024. 21:45

freyaa

nola95

Ja inače koristim losion na bazi kortikosteroida, ali sad ne smijem a imam i cbd ulje ali pise da se ne smije koristiti u trudnoći. Jos ovih dana kako sam nervozna oko pregleda imam osjecaj da je duplo izaslo.

Hjoj :( nisam znala da je zabranjeno u trudnoći, tj možda je oralna konzumacija zabranjena, a za mazanje bi se smjelo koristiti? Ne znam, nisam pametna..al nadam se da će ti se povući kad pregled super prođe i čuješ samo dobre vijesti 🍀🤞🏻 

28 pcos
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.