Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teab1
    22. Travanj 2024. 08:32

Nola e upravo to  🤣,volim ih obojicu al trebam pojacanje 🤣 nadam se da ce nam se grupica pocet polako punit,bas je nekak tiho za sad 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

bebolinka
    22. Travanj 2024. 09:54

Nola držim fige💕

Joj ja bi isto na komplikacije ali to mi je baš malo primanja. Šefica me drka u mozak jedva čekam da je skinem s kičme ahhaha

• Teab1
    22. Travanj 2024. 10:10

bebolinka di radis? jesi ramisljala da pitas za dopust trudne radnice? ako je to kod tebe mogucnost,svjesna sam da je jako tesko to dobit,al vrijedi probat,ja cu definitivno pitat

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

bebolinka
    22. Travanj 2024. 12:50

Teab1

bebolinkadi radis? jesi ramisljala da pitas za dopust trudne radnice? ako je to kod tebe mogucnost,svjesna sam da je jako tesko to dobit,al vrijedi probat,ja cu definitivno pitat

Pa za to nisam nikad čula, šta je to uopće? 
    Radim u upravi jednog hotelskog lanca za kadrovske poslove

bebolinka
    22. Travanj 2024. 12:51

Aaa evo pročitala sam, ništa od toga kod mene 🤣
    Radim uredski posao tako da me ništa ne ugrožava, osim šefice hahahah

• Teab1
    22. Travanj 2024. 13:04

Bebolinka ma kazem to i mi zdravstveni radnici tesko dobijemo,ja cu pitat al nekak mislim da ce bit komplikacije u pitanju,znam da su novci nista na komplikacijama al iskreno za svoj mir i dobrobit bebice,ako sam u sustavu koji mi stvara stres bez razmisljanja bi otisla,jel ti to prva bebica ili? nisam popratila

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

bebolinka
    22. Travanj 2024. 15:36

Teab1

Bebolinka ma kazem to i mi zdravstveni radnici tesko dobijemo,ja cu pitat al nekak mislim da ce bit komplikacije u pitanju,znam da su novci nista na komplikacijama al iskreno za svoj mir i dobrobit bebice,ako sam u sustavu koji mi stvara stres bez razmisljanja bi otisla,jel ti to prva bebica ili? nisam popratila

Druga bebica ☺️
    Imam curicu od 3 god

• Teab1
    22. Travanj 2024. 16:04

bebolinka

Teab1

Druga bebica ☺️
    Imam curicu od 3 god

naci skoro sve mame po 2 put,moj ce za 2 mj 2 god,i bas ce bit taman razlika

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

Tocka_tockica
    22. Travanj 2024. 20:46

Cure evo da vam se javim, bila sam danas na kontroli, malo ❤️kuca, nemogu vam opisat koje olakšanje sam osjetila.. moj mali kikiriki je velik 5 mm i odgovara 6+3..  nemrem vam opisat količinu stresa koju sam danas preživjela s obzirom da mi je ovo trudnoća poslije missed Ab. Inače imam dvoje djece, curicu i dečka, a ovo mi je 4. Trudnoća .:. Šareni_oblak mislim na tebe..

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

• Teab1
    22. Travanj 2024. 20:51

tocka tockica bas divne vjesti,nek je skolska trudnoca,bas se veselim svakom srceku koje kuca ♥️

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.